Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga77

Patryk- 6,5 miesiąca . Macie bobaski w podobnym wieku ?

Polecane posty

Gość aga77

Jak sie chowają wasze pociechy? Mój mały jest z 2 marca.

Gość Zanetaaa
a moja corcia jest z 1.marca 2004 !!! Pozdrawiam:)

Gość aga77
Pozdrawiam Zanetaaa ! Wiesz, miałam miły prezent na urodziny bo ja jestem z 5 marca. Miłego dnia !

Gość Zanetaaa
aga 77:) No to miałas fantastyczny prezent:))) Pytasz się jak się chowaja pociechy w tym wieku? Coz kazdy dzidziuś jest wyjatkowy i nie zawsze w takim samym tempie nabywa nowych umiejetnosci jak równiesnicy. Mam starsza core która była "szalona";) Druga coreczka 6, 5-czna..rozwija sie wollniej , ogólnie jest spokojniejszym bobasem;). Przewrca się z pleców na brzuszek i odwrotnie, kreci się wokół własnej osi, "chodzi" do tyłu,gaworzy - wymawia sylaby "da-da", ta-ta,itp. Uwielbia cyca ssać zwłaszca w nocy..mam oczucie jakbym z pijaweczka spała;))) Nie chce marchwi, jableł buuuuu bo o zupach nie wspomnę buuuu. A jak Twoj skarb się rozwija?:) Pozdrawiam:)

Gość aga77
Miło że odpisujesz Zanetaaa ! Moj mały skarb ma już prawie 10 kg. Ja mleczko ściągam elektrycznym odciągaczem i daje przez butle. Poza tym bobofruty, no i zupke próbuje mu zapodawać. Dziś nawet ładnie zjadł ale zaraz wytrąbił flaszeczke 170 mleczka. Za to pluje deserkami. Co chodzi o jego sprawność to w obracaniu przeszkadza mu chyba te 10 kg. Z plecków sie odwróci na brzuch ale z powrotem jeszcze kombinuje. Za to cały czas chce być noszony a najbardziej lubi jak sie go prowadza pod paszki , kiedy delikatnie może dotykać ziemi. Widze że jesteś doświadczoną mamą więc mam pytanko: co może być powodem że maluszek budzi sie za każdym razem z płaczem ? Po każdej drzemce. W tym wieku maluszki powinny rodziców rano budzić gaworzeniem a u mnie jest płacz. Pozdrawiam . aga