Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko_27

ciąża---- a własiciwe jej objawy

Polecane posty

Gość serduszko_27

WITAM SERDECZNIE! Na początku przepraszam ze zadaje trywialne pytania ale mam nadziej ze mnie zrozumiecie. podejrzewam ze mogę być w ciąży .... mam takie objawy (włąsciwie mało ich jest), tem. powyżej 37 stopni, zawsze przed okresem (nawet 2,5 tyg. przed) bolały mnie piersi, były większe a teraz ... nic. do tego co najbardzije mnie nie pokoi to "dziwne" skurcze macicy (kilkaktronie w ciągu dnia), przypominają mi one wcześniejszą ciąze (mam 6 letnie dziecko) ale jezeli jestem to bardzo krótko. nie wiem co robic, robilam test wyszedł negatywnie ... za wczesnie na robienie kolejnego i ... brak pieniedzy na niego. czy jest inny sposób na przekonanie sie czy to moze byc ciąża czy moze zostało mi tylko czekanie ... :(, proszę o pomoc i udzielenie odp. czekam na nie z niecierpliwością. wasze serduszko

pozostaje Ci czekać... trudno przez internet określic czy jestes w ciązy czy nie.... poza tym nie napisałaś jak długo spóźnia Ci się okres oprócz zrobienia kolejnego testu za kilka dni pozostaje Ci wizyta u lekarza ginekologa to mogą być objawy przypominające okres, może to być też co innego, a jesli sprzyja Ci szczęście może to i CIĄŻĄ ;-) głowa do góry... wszystko wyjaśni sie w ciągu najbliższych dni pozdrawiam bardzo serdecznie

Gość serduszko_27
dziekuje ci serdecznie za wpis, dzis zrobilam test ..... nic nie wyszło, jedna krecha jestem strasznie zdołowana :(, do 5 pazdz. jest jeszcze sporo czasu i bede sie łudziła jeszcze na razie ide sie wypłakac :( pozdrawiam

ja staralam sie o dzidzie rok.. kazdy negatywny test bardzo pzrzywałam, wiem co czujesz ale na prawde głowa do góry wykorzystaj do zajścia w ciąze metody naturalne, nie są one dobre aby zapobiegać ciąży ale w przypadku kiedy kobieta sie stara są bardzo pomocne mi bardzo pomogły , samobadanie szyjki, mierzenie temperatury codziennie rano, obserwacja śluzu bedzie dobrze!!! pozdrawiam

Gość serduszko_27
Renika napisz mi jak było u ciebie z tem. bo u mnie jest ciagle powyzej 37 stopni... mierze ją od kilkunastu dni i ani razu nie spadła ponizej 37 najwyzsza to 37,6 a nie wydaje mi sie ze toz powody jajeczkowania bo do okresu zostało mi 8 dni.... proszę podpowiedz mi co moze byc tego powodem.... bo sie jeszcze łudze. pozdrawiam i slę całuski serduszko

ja miałam przy jajeczkowaniu zdaje sie nie więcej niż 37 powyzej ale nieznacznie, poza tym podwyższona temperatura z jajeczkowania w przypadku kiedy zachodzi się w ciąze utrzymuje sie nadal... :-) więc jest nadzieja :-) co do metod aby zajść musiałabyś poczytac książki nt albo poszperac w necie ja dorwałam książkę Naturalne Planowanie Rodziny wydawnictwa Diogenes. Są tam wszystkie metody, ja sie do nich stosowałam i udało sie napisz do mnie na GG jesli chcesz pozdrawiam

Gość Zosia1989
Witajcie:) Jestem Zosia i mam 25 lat. W sierpniu dowiedziałam się, że będę mamą. Rodzę w kwietniu. Mojej ciąży towarzyszyły różne przygody np. testy ciążowe a byłam w ciąży itp. Postanowiłam założyć kanał na youtube.com o ciąży. Będzie to miejsce zarówno dla kobiet oczekujących maleństwa, jak i starających się o swojego bobaska. Proszę o komentowanie i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Możemy się wiele od siebie nauczyć. Będąc w ciąży brakowało mi takiego miejsca i filmików o tej tematyce. Oto link do mojego ostatniego filmiku: http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=-sCcyEW5NVg. Jest o moich objawach i potędze kobiecej intuicji. Jeśli się Wam spodoba subskrybujcie, by być na bieżąco i razem tworzyć kanał. Mam nadzieję, że każda kobieta znajdzie tam coś dla siebie:) W kolejnych filmikach pojawią się informację dotyczące pierwszej wizyty u ginekologa oraz mitów związanych z ciążą. Buziaki:*