Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Go艣膰 enne
wlasnie no to mi [pomoz probowalam caly czas i co gowno nic ares sie nie laduje ja mysle ze z beartshave czy jak to tam jest moja psipsiula scignela z emule w 3 dni ale pozniej jej nie dzialy ja juz nie wiem z czego sciagac hm... moze z neta ze stron sprobuje a i racje ma ze wchodza wirusyn trojan mi wszedl:(*( H EL P zjkaiej strony??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Magda5078995
Ja my艣l臋 偶e najlepiej poczeka膰 a偶 b臋d膮 w sklepie!! Teraz s膮 ju偶 za oko艂o 70-50 z艂;* Mo偶e sobie kupi臋! Wko艅cu poczekam jeszcze z msc i mo偶e b臋d膮 za 40 czekajcie a nie kradniecie....;* Bu偶ka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sHARPAY
HAAAA NO TAK NAJLEPIEJ TAK NA PISA膯 !! TYLKO ZE JA JESTEM JU呕 SPLUKANA KASE DOSTANE ZA 3 MSC BO MAM SZLABAN I CO JA MAM ZROBIC WYSRAC SE JA!! POMOCY NAWET MOGE MIEC 100 WRUSOW ALE JA CHCEE SIMSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIE WSYZTSKO!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam jeeeeeeeeeeeeeeeeee
U W A G A !! mam the sims 2 1! naprawde scxignelam z neta napiszcie na moje gg to kazdemu moge wyslac!! za darmo naprtawde!! 10377875 !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiuuunia
S艂uchajcie ja tez chcia艂am 艣ci膮gn膮膰 z neta sims2 i 艣ci膮gn臋艂am z bearshare i pobra艂am co艣 takiego... The Sims 2 Zwierzaki DVD PL.iso noo i mam problema bo jak wchodz臋 na to co 艣ci膮gn臋艂am to uruchamia si臋 nagrywarka dvd nero.. no to si! wzi臋艂am p艂ytk臋 i elegancko zgra艂am na ni膮 wszystko.. a problem polega na tym ze nie wiem co dalej z tym??? bo jak uruchamiam ta p艂yt臋 to nic si臋 nie dzieje aaa jakby co to ja pierwszy raz 艣ci膮ga艂am gre:) i nie znam si臋 na tym wi臋c prosz臋 o odp od kogo艣 kto zna rozwi膮zanie mojego k艂opotu:))) i 偶eby nie by艂o w膮tpliwo艣ci to to szuka艂am takiego pliku kt贸ry ma wystarczaj膮c膮 ilo艣膰 MB gdzies przeczytalam ze ta gra ma co艣 ok 750MB wiec ja 艣ci膮gn臋艂am taki co ma 800MB wiec albo cos 藕le robie albo mam co艣 skopane w kompie albo po prostu w ciula mnie zrobili:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monilka09
Ja sici膮gn臋艂am z Aresa (program). Wszystko by艂o 艂adnie pi臋knie tylko 偶e pisa艂o 偶e to jest 2 a ca艂y czas w艂acza艂a mi si臋 1:/ Nie wiem co mam robi膰 chyba najm膮drzejszym rozwi膮zaniem b臋dzie ich kupienie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiuuunia
no racja tyle ze dla mnie sciaganie filmow gier czy muzyki to poprostu frajda a gre sciagam poraz pierwszy i chcialabym zeby mi sie udalo;) acha i jakby co to jest moje gg jakby ktos chcial mi cos doradzic 3946528 w mojej sprawie;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest w艂a艣nie
`Ja my艣l臋 偶e najlepiej poczeka膰 a偶 b臋d膮 w sklepie` hahahah o koorwa z ksi臋偶yca spad艂a艣??? :O simsy 2 s膮 w sprzeda偶y ju偶 chyba z 2 lata :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaja piszcie na 6429390 gg
Ja szukam i szukam i nie moge znalesc moje gg to 6429390 piszcie prosze jak ktos ma i niech przesle BLAGAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutaaa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keisha5666
Cze艣c! wiem jak to jest chcesz sobie zagrac a tu nic ja m臋czy艂am si臋 przez p贸l roku i co? MAM THE SIMS 2 ! 艣ci膮gne艂am z aresa! pomoge wszystkim piszcie pod nr 12150422 jestem dostepna czekam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keisha5666
asiuuunia WIEM JUZ NA CZYM POLEGA TWOJ PROBLEM! nie masz pliku txtx.555633. jest on tylko na aresie dlatego pobiera sie tylko z aresa sciaga on 3 pliki! 4.txt.6. 5xtttxxa. 6nyxt4 Bez tych 3 simsy nie zadzialaja! piszcie a wam pomoge naprawde czekam ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keisha5666
a tak wogole na supernowie wchodzi duzo wirusow stamt膮d nie scigajcie! supernowa nie ma kodu trzeba go wpisac jak scigniesz jest to kod 68w44 moze komus sie przyda bu艣ka ;**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keisha5666
a i mowie ze wypakowac plik jest trudno na aresie nie trzeba wypakowywac tylko wpisujesz co szukasz i scigasz do 30 minut gora!! wypakowac nalezy wchodzac w plik nacisnij wypakuj i wypakuje sie ale nie wiem ile czasu u mojej kumpeli 3 godziny! hehe wypakowanie trwa od 5 minut do -3 godzin! polecam wypakowac na pulpit ! a i na pulpit wpiszcie kod 55 ww 777

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keisha5666
..[WwW.LiMiTeDiVx te偶 jest plik 艣ci膮ga si臋 bardzo bardzo wolno tak dok艂adnie to 0,1 偶eby by艂o 艣ciaga sie z godzink臋;**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keisha5666
Piszcie na moje gg udziele kodow do gry jesli sie nie uda scignac simsow wysle je na emial...;)) pomoc jest udzielana od 9 do 20 :00

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 enkeie
Dzienki keinsha za ten kod dzieki tobie gralam w simsy cala noc;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annku艣
Hej;p Cmook dla Keisy dzi臋ki niej mam The Sims 2 i dodatki;p zwierzaki i cztery pory roku;p Kocham Ci臋;* Id臋 gra膰 pa ;*;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asassad
Dzi臋x Kieisha czy jak tam;p ZA POMOC! DZIEKI TOBIE MAM THE SIMSM 2 I ZWIERZAKI;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzius9s4
Sprzedam The Sims 2 ! Nowe w foli! Ch臋tni niech pisz膮 na e-maila madzius94@buziaczek.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaaaaaaaxcv
Nie no... ju偶 chyba pro艣ciej b臋dzie przegra膰 p艂yt臋 od kogo艣... jutro 艣ci膮gn臋 Aresa, 艣ci膮ga z BearShare ale z tego co m贸wicie to nic z tego... I mo偶e si臋 uda. ;) Mam nadzieje, bo to naprawd臋 trzeba miec do tych program贸w cierpliwo艣膰... i troch臋 wiedzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kijek000011
ja probowalem wedlug waszych rad i nic zainstalowalem ten program i wpisuje na tej stronce i nic caly czas wyskakuje napis No torrents matching "sims 2" in category Games nie wiem co mam robic licze na szybka odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KEISHA455544
nie masz odpowierdniego programu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darinka
suchacie sci膮gcie emula i z tam t膮t the sims 2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwka piwka
Ja na Aresie wpisuj臋 The Sims 2 i mi wyskakuje 偶e nie ma plik贸w w tej kategorii.Co mam robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sims 2
to bardzo proste !!! Jednak trzeba zap艂aci膰 8 z艂. 1.pobierz bitcomet i tam pisze strony do torent贸w i tam si臋 rejestrujesz (wysy艂asz sms za 8 z艂)i 艣ci膮gasz co chcesz filmy gry ja mam z tego programu simsy bardzo polecam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola1998
Patika1997 mi pomog艂a to wszystko dzi臋ki niej :) Dzi臋kuj臋 Tobie bardzo simsy mi chodz膮 :) Jej Przepis na simsy to wej艣膰 na www.suprnova.org na g贸rze wybra膰 GAMES wyszuka膰 stron臋 41 b臋dzie pisa艂o SIMS 2 trzeba klikn膮膰 na t膮 nazw臋 i si臋 艣ci膮gaj膮 :) Pozdro Wszystkich My艣l臋 偶e u innych tak jak u Mnie b臋d膮 chcia艂y chodzi膰:) :* :) :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anusia2807
Olu a jak d艂ugo to mniej wiecej sie sciaga??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cami
Iwcio,SIMS'y w艂a艣nie ju偶 ko艅cz膮 si臋 sci膮ga膰,ale to i jest problem. Bo ju偶 jest 100%,ale gry nie mo偶na w艂膮czy膰.Dlaczego?

Udost臋pnij ten post