Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ENDZI

CZY MOŻLIWE ŻEBYM BYŁA W CIĄŻY

Polecane posty

Gość ENDZI

WITAJCIE. ZACZEŁAM BRAĆ PIGUŁKI ALE ODSTWIŁAM JE PO 10 DNIACH BO BARDZO ŻLE SIE PO NICH CZUŁAM.W TYM CZASIE KOCHAŁAM SIE ZE SWOIM CHLOPAKIEM "TAK NIE DO KONCA".TERAZ NIE MAM OKRESU.CZY MOGŁ MI SIE OPOZNIC PRZEZ ODSTAWIENIE PIGUEK. POMOZCIE.

Gość ENDZI
NIE NIE BEDZIE TO WIELKA TRAGEDIA .

to po co tak debatujesz,oczekasz zobaczysz i tyle,jak na moje nie jesteś,ale kto ci to stwierdzi przez neta,kobieto!

Jeśli wzięłaś tylko 10 tabletek, to teoretycznie powinnaś kilka dni po ostatniej mieć \"okres\" - czyli krwawienie z odstawienia. Co masz na myśli pisząc, że źle się czułaś?

Gość ENDZI
BRAŁAM "MERCILON" MIAŁAM PO NIM TRAGICZNE BOLE GŁOWY I ZAWROTY.W TYM CZASIE JAK JE ODSTAWIŁAM POSZŁAM DO LEKARZA PO COS INNEGO PRZEPISAŁ MI "EVRE" I CZEKAŁAM NA OKRES ZEBY PRZYKLEIC SOBIE PLASTEREK.A TU NIE MA OKRESU JUZ 6 DNI.

Gość starajaca sie pomóc
Endzi najlepiej bedzie jak zrobisz test, a potem pójdziesz do lekarza. Nawet jesli nie jestes w ciazy, dobrze by bylo wyjasnic czemu spoznia Ci sie okres; to moze byc spowodowane jakims hormonalnym zawirowaniem albo stresem, ale lepiej dmuchac na zimne :). Trzymam kciuki, zeby wyszlo po Twojej mysli, daj nam znac jak cos sie wyjasni. Pozdrawiam

Gość ENDZI
ROWIENZ JESTEM TEGO ZDANIA ZE LEPIEJ DMUCHAC NA ZIMNE.JAK BEDE WIEDZIAŁA WCZESNIEJ TO LEPIJ SIE PRZYGOTUJE.DZIEKI ZA SLOWA WSPARCIA.

Tak na moje oko to ty możesz być w ciąży. Bo po odstawieniu pigułek powinnaś mieć okres. Ale jeszcze przed okresem dochodzi do owulacji (w większości przypoadków). Jeśli plemniki dożyły, to możesz być w ciąży.

Gość gość
I co bylas w ciazy?