Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasollllka

MERCILON a libido

Polecane posty

Witam, mam do odsprzedania 3 blistry Mercilonu z długą datą ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość Boska1989
Cześć. Biorę Mercilon od 3 lat. Jestem zadowolona z jego użytkowania. Nie mam innych objawów niepożądanych jak tycie natomiast mam te pozytywne jak 4-dniowy okres, brak bólów, ostrzeganie o okresie na dzień wcześniej. Niestety jest też negatyw. Nie mam już na co zgonić zaniku ochoty na seks niż tylko na tabletki. Zmniejszało się ono stopniowo także nie zauważałam tego. Doszło do tego, że nie mam na niego wogóle ochoty... Mam zamiar teraz odstawić je na jakiś czas. Nie mogę tak dłużej funkcjonować.

Gość gość
Dziewczyny, większość z was wypowiada się na temat spadku lub wzrostu libido po kilku wziętych opakowaniach. Ja brałam Novynette przez 7 lat teraz rozpoczęłam 2 opakowanie Mercilon. Prawda jest taka, że libido nie spadnie wam po kilku miesiącach jest to proces długi i stopniowy o spadku libido można mówić po mniej więcej roku od rozpoczęcia brania tabletek. Generalnie po kilku latach zażywania każdego rodzaju tabletek libido spada, reszta zależy już od indywidualnego przypadku czy spadnie tylko trochę czy do zera. Tak już jest.

Gość gość
Mam do sprzedana 2 blistry mercilon, data ważności 08.2014 r. Więcej info: asia01002@interia.pl

Gość Joanna115
Witajcie. Brałam Mercilon 3 miesiące i nie polecam. Strasznie żle się czułam. Mam problem z moją pierwszą miesiączką ( o ile to była miesiączka). Jak wyglądały wasze pierwsze miesiączki po odstawieniu Mercilonu? U mnie 8 dni się spóźniało, 2 dni brązowego plamienia, dzień i połowa następnego krwawienie i kolejne 2 dni plamienia brązowego. Czy to była moja miesiączka?