Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakątek Dumania

Kiedy urodzilyscie dziecko?

Polecane posty

Gość ana24
Ja urodziłam 30.12.2003 o 7.10 cały poród trwał 4 godz. jest to moje pierwsze dziecko , córeczka nazywa sie Julia Dodam jeszce że termin miałam na 2.01.2004

Gość ana24
Ja urodziłam 30.12.2003 o 7.10 cały poród trwał 4 godz. jest to moje pierwsze dziecko , córeczka nazywa sie Julia Dodam jeszce że termin miałam na 2.01.2004 Jestem z bielska-białej

Gość Do mamuśka 2 razy
Nie za dużo tych szóstek? Dom pewnie też "6"???? :-P :-P

Gość mama 2 razy
córka - październik 1993 {4 dni przed moimi urodzinami}, syn- czerwiec 1996 {4 dni przed urodzinami męża}

Mój synek był prezentem imieninowym.Imieniny mam 16.09 a synek przybył 19.09

Gość a moją
córcię urodziłam 13.08.2003

Gość aga77
CZEŚĆ Ola26 ! Pomyślimy ze synkiem o Twoim święcie po naszych urodzinkach !

A ja dodam, ze urodzilam o 20:10, poszlo nam nad wyraz szybciutko, a w ogole przyjechalam jako pierwsza na porodowke, a za mna kolejnych 12 dziewczyn. Wtedy zanosilo sie na burze i lekarze twierdzili, ze to przez zmiane cisnienia.

Gość mamuśka 2 razy
tak jest, dom tez jest 6/6 a ja podejrzewam ze tę wypowiedż powyzej (dot. dom tez 6 ) napisała moja siostra, bo doskonale o tym wie

Syn urodzony o godzinie 0.25,poród trwał 6.5 godz.Był straszny co pewnie co niektóre przeżyły.Mikołaj-więc imieniny 6.12..Urodził się w bardzo ciężkim (financowo ha ha)miesiącu.Urodz 19.09Mój brat urodziny 12.09,mój mąż yrodziny 05.09 ja imieniny 16.09 .Było co oblewać.Aha mąż imieniny 6.10 tuż ppo.Ha Ha.Było fajnie.Oboje to PANNY(oboje)

Gość DodiD
A moja Maja jest z maja, a konkretnie z 24.maja tego roku i dzisiaj po raz pierwszy w życiu odwróciła się sama z plecków na brzuszek!!! A jaką minę zdziwioną przy tym zrobiła! :) Pozdrawiam!!!

Gość DodiD
A moja Maja jest z maja, a konkretnie z 24.maja tego roku i dzisiaj po raz pierwszy w życiu odwróciła się sama z plecków na brzuszek!!! A jaką minę zdziwioną przy tym zrobiła! :) Pozdrawiam!!!

Gość DodiD

Gość DodiD
Przepraszam, że aż trzy razy powtórzyło, ale coś się zawiesiło... :) Zapomniałam dodać, że mieszkamy w Elblągu.

Gość MoDKo
Klaudia, urodziła się 12.09.2003 o 11.35, niezły diabełek.

:) szczegolne pozdrowienia dla Ewik, co ma Piotrusia :) bo ja też ma Piotrusia, z 17 kwietnia 2002 roku, a Starszy synek to Jaś z 14 pazdziernika 2000 :) onbaj sa niesamowici, maja tyle energii, ze niedaje czasem rady, co ja mowie, cal rodzina nie daje rady i nikt nie chce ich na caly dzien, co tam, na kilka godzin nawet, zebysmy z mezem mogli gdzies wyjechac,albo wyjsc wieczorem :( acha, jesteśmy z WArszawy

Natalia 25.10.2003r. o godz.23.10 To taki mały urwisek, ale bardzo kochana :)

Gość ANIULEK6
hey ~!JA urodziłam chłopczyka 22 Sierpnia 2004. Jestem z pomorza 30km od Gdyni -Z Wejherowa.Chłopiec ma na imie Kacper i skończy w tym tygodniu 6 tyg.POzdrowienia dla wszystkich" kobitek"

Gość Xantypa
Witajcie Mamuśki!!! Mam dwie córki: starsza urodzona 6 kwietnia 1995 roku a młodsza 14 listopada 2003 roku

Gość spinka
mam córkę Maję (pozdrowienia dla DodiD 🌼 ) - urodzona przez cesarkę 03.02.2004 - jej ulubioną obecnie rozrywką jest wstawanie przy wszystkim, gdzie się da

Gość Aniąt
Aga77, ja też jestem z 5 marca 1977! Pozdrawiam. Mój Maruś urodził się 28 maja 2002. W Radomiu.

Gość Aniąt
Na Józefowie i całkiem miło wspominam. Poród rodzinny. Ty też z Radomia?

dzięki ewick za pozdrowionka. Piotruś mój też żywe sreberko. Zmieniłam się na czarno (dla niepoznaki ;-P )

dzięki ewick za pozdrowionka. Piotruś mój też żywe sreberko. Zmieniłam się na czarno (dla niepoznaki ;-P )

Gość mumumka
CZESC JA URODZILAM SYNUSIA PATRYSIA 30 LISTOPAD 2002 O GODZINIE 14:45 INNI SZYKOWALI SIE NA IMPREZKE ANDRZEJKOWA A JA SIE MARTWILAM CO Z NAMI BEDZIE BO MIALAM POROD WYWOLYWANY TERMIN PORODU MIALAM NA 21 LISTOPADA ALE MOJ MALUSZEK SIE NIE SPIESZYL .URODZILAM PRZEZ CESARKE NIESTETY.POZDRAWIAM

Gość mumumka
CZESC JA URODZILAM SYNUSIA PATRYSIA 30 LISTOPAD 2002 O GODZINIE 14:45 INNI SZYKOWALI SIE NA IMPREZKE ANDRZEJKOWA A JA SIE MARTWILAM CO Z NAMI BEDZIE BO MIALAM POROD WYWOLYWANY TERMIN PORODU MIALAM NA 21 LISTOPADA ALE MOJ MALUSZEK SIE NIE SPIESZYL .URODZILAM PRZEZ CESARKE NIESTETY.POZDRAWIAM

ewick, ja też mam synka z 14.10.2000 roku. Mój ma na imię Hubert i jest kochanym diabełkiem wcielonym. Jesteśmy z Bydgoszczy. Pozdrawiam wszystkich.