Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nokia68

na jaki wzrost kombinezon dla noworodka ?

Polecane posty

Urodze w marcu, bedzie jeszcze chlodno, chcialabym skorzystac z kombinezonu dluzej niz m-c, na jaki wzrost proponujecie go kupic ? Na 80 cm , czy mniejszy?

Gość mar
zdecydowanie mniejszy. zeby starczyl jeszcze na jesien to chyba 74 bedzie ok. tylko ze rozne firmy maja rozna rozmiarowke zwroc na to uwage

Gość mar
a tak wogole,..... to czy nie za szybko o tym myslec?? Powodzenia;)

zdecydowanie polecam mniejszy!!! wszystko zalezy od tego, jak duże urodzi się dziecko; nawet największe dzieci, które się rodza nie maja więcej niż 60 cm!!! a przez pierwsze miesiące przybieraja glównie na wadze i nie rosną dużo na dlugość! bedzie jeszcze zimno, więc zbyt duzy kombinezon= ogromne wycięcie pod szyjką itp. rozmiar 80 to juz przynajmniej 9-miesięczne dziecko!!!! :) polecam mimo wszystko 62 moje po porodzie nawet 56 mialy za duzy!!! pozdrawiam przyszlą mamę:) 🖐️

Gość Ewik
Moja pociech urodziła się również w zimie i bardzo dobrze sprawdził się kombinezon rozmiar 74. Mały urodził się w grudniu zeszłego roku i teraz na tę zimę kombinezonik będzie akurat.

dzieki , przynajmniej wiem w jakim tempie rosnie malenstwo , a czy nie za wczesnie? Ja zawsze powtarzam , ze nie wiem jak sie pozniej bede czula , a teraz korzystam wylacznie z okazji cenowych jesli takie sie zdarza , dzieki kochane! Ela