Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania 6

czy to objawy

Polecane posty

Brdzo Was prosze o pomoc! Czy piersi bolace moga byc objawem ciazy? Bola mnie troche mniej niz przed okresem , ale sa bardzo twarde.Stosunkow nie mialam, tylko peeting, wiem tez ze mozna miesiaczkowac w czasie ciazy, ale czy i wtedy mozna miec objawy towarzyszace jajeczkowaniu,sluz albo bol brzucha? bardzo prosze o odp i dzieki:)

Bardzo watpie zebys była w ciąży.... Nie napisałas jednak czy w czasie Twoich pieszczot z partnerem doszło do wytrysku, czy mogło sie zdarzyc, ze jego sperma dostała sie do środka (np. na palcach) Sądze jednak ze nie jestes w ciązy

Gość Trisste
Czasem nieodpowiednia dieta powoduje takie problemy, ale niestety nie jestem w stanie napisać nic bardziej konkretnego...

Nie doszlo do wytrysku, wydzielal sie plyn ejakulacyjny, to bylo miesiac temu, malo prawdopodobne zebym zaszla ale ja mam taka obsesje, ogromny strach:) pozniej dostalam miesiaczki, mialam tez objawy jajeczkowania(sluz, bol jajanikow) dlatego pytam czy jajeczkowanie nie jest mozliwe w ciazy.Tydzien temu kochalismy sie i tez jest mala prawdopodobnosc, ale dziwne sa moje piersi, stwardnialy jak przed miesiaczka, ale prawie nie bola.Moze Wy mnie usokoicie

Gość centkowana
Twoj bol piersi moze byc spowodowany niewygodnym stanikiem , jesli to nei m ozliwe spróbuj ograniczyc spozywanie kofeiny : herbaty, kawy coca-coli, jedz duzo szpinaku.. wiecej poczytaj sobie na stronie: http://www.resmedica.pl/ffxart4005.html

Gość biestety
niestety ale to naprawde moze byc ciaza to mogla byc chwila nieuwagi, i siup plemnik do jajeczka, naprawde zna droge a teraz sa silniejsze plemniki bo zyjemy zdrowiej i ekologiczniej poki co oszczedzaj sie, bo moze dzidzia w drodze jest pa

Gość alice01s
Mnie zawsze na tydzien przed okresem zaczynają tak troszke pobolewac piersi i robia sie bardziej wrazliwe.