Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pluszka

znowu dostalam okres,znowu nie ma dzidzi

Polecane posty

Gość Pluszka

smutno mi naprawde..... spoznial sie juz tydzien..myslalam,ze tym razem,moze bede....esh...znowu plonne nadzieje..pozdrawiam

Na naszego synka czekalismy prawie trzy lata, duzo bylo takich momentow - spoznienie, test, negatywny wynik, teraz nasz smyk ma 20 miesiecy a w drodze jest drugi malenstwo!!!! Trzymam kciuki, na pewno sie uda!!!!! :)

Na naszego synka czekalismy prawie trzy lata, duzo bylo takich momentow - spoznienie, test, negatywny wynik, teraz nasz smyk ma 20 miesiecy a w drodze jest drugi malenstwo!!!! Trzymam kciuki, na pewno sie uda!!!!! :)

Gość wspolczuje
badz dobrej mysli....znam to uczucie, musisz wierzyc ze wreszcie sie uda~!

Tak mi przykro ze sie zawiodlas. Bedzie lepiej nie poddawaj sie jesli naprawde tego bardzo pragniesz. Ja z mezem staralismy sie o malenstwo 1 rok. I udalo sie dopiero gdy przestalismy o tym myslec i sie denerwowac czy to juz. Badz dobrej mysli. Ja i moja malenka ola jestesmy z toba. :*

Gość Pluszka
dziekuje wam za slowa otuchy......... naprawde mam dzis ciezki dzien...moj mezczyzna jeszcze nie wiem,ze znowu sie nie udalo....pewnie tez bedzie zawiedziony.... taka sytuacja naprawde doluje..bardzo chcemy dziecka,ale kolejne proby nas mecza....moze rzeczywiscie zopstawic wszystko swojemu biegowi.... ?? nie myslec tyle,nie chcec za wszelka cene,moze to tez byc wynik stresu przeciez

nie jest łatwo powiedziec, przestań się stresować, nie myśl itd sama starałam sie o ciązę najpierw trwało to tylko 3 miesiące niestety straciłam ,a potem az rok... i faktycznie zaszłam w najmniej spodziewanym momencie zaczęłam stosować naturalne metody planowania rodziny NMPR, poszukaj w necie. Stosujesz np. mierzenie temperatury, obserwacje sluzu, samobadanie szyjki.. Wtedy zauważysz kiedy masz dokładnie te dni płodne. Jesli ta metoda zawiedzie pogadaj z lekarzem, może trzeba będzie męża przebadać, albo Ciebie.... Ja stosowałam metody te przez około 3 miesiące tak, że z dokładnością mogłam stwioerdzic kiedy mam 100% dni płodne... I .. dziś mamy 2 letniego synka :-) Głowa do góry! Będzie dobrze!!!!

nie jest łatwo powiedziec, przestań się stresować, nie myśl itd sama starałam sie o ciązę najpierw trwało to tylko 3 miesiące niestety straciłam ,a potem az rok... i faktycznie zaszłam w najmniej spodziewanym momencie zaczęłam stosować naturalne metody planowania rodziny NMPR, poszukaj w necie. Stosujesz np. mierzenie temperatury, obserwacje sluzu, samobadanie szyjki.. Wtedy zauważysz kiedy masz dokładnie te dni płodne. Jesli ta metoda zawiedzie pogadaj z lekarzem, może trzeba będzie męża przebadać, albo Ciebie.... Ja stosowałam metody te przez około 3 miesiące tak, że z dokładnością mogłam stwioerdzic kiedy mam 100% dni płodne... I .. dziś mamy 2 letniego synka :-) Głowa do góry! Będzie dobrze!!!!

Gość gość
Mój mąz nie chce mieć dziecka, kocha się ze mną z obowiązku. Jest otyły i ma niskie libido, a ja mam ochote na seks, na dziecko, na cieszenie się pełną rodziną. mam już 36 lat i czuję, że przegrałam życie.

Gość gość
Zaadoptuj i będzie dzidzia. Tyle biednych dzieci w sierocińcach. Aż serce boli jak czyta się to forum wyjących matek , które nie mogą mieć dzieci w zderzeniu z rzeczywistością, że jest tyle sierot w domach dziecka.

Gość gość
Proponowałam mężowi adopcję, rodzicielstwo zastępcze - ale on twierdzi, że chce mieć swoje, TYLKO JESZCZE NIE TERAZ. :(

Gość gość
Głowa do góry :) ile się staracie? Ja mam za sobą jedno puste jajo płodowe, jedno poronienie, jedną pozamaciczną ciążę.. Staram się 4 lata. Trzy dni temu beta wyniosła 10 iu - zaczyna się 4 ciąża i strasznie się niepokoje..