Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaWST

Wpadka

Polecane posty

Gość ale kiedy sa te TWOJE dni
plodne. kiedy zapomnisz czy kiedy. Bo jakbym nie obliczala to wszystkie wychodza mi nieplodne.

Gość yula
i już wiemy dlaczego kobiety biorące pigułki zachodzą w ciążę?one je biorą tylko w płodne dni!!!!!jestem zszokowana!!!!

Gość M-A-G-D-A
Kobieta biorąca pigułki jest niepłodna tylko z medycznego punktu widzenia a tak naprawdę może znaleźć się w tym ułamku procenta i zostać matką.

Gość ktoska123
Magda-> tak maz racje, tylko nie jestes w stanie okreslic kiedy owulacja nastapi, czy 1 dnia cyklu czy 5, czy 16, wiec Twoje zalozenie stosowania prezerwatywy w "dni plodne" jest mylne.

Gość giselleniezalogowana
wiecie co dziewczyny, przeraża mnie wasze niedoinformowanie i nieuświadomienie. z waszych kolejnych wypowiedzi wynika że jedna za drugą nie macie BLADEGO POJECIA o dzialaniu tabletek antykoncepcyjnych. liczenie dni plodnych czy nieplodnych w trakcie ich prawidlowego stosowania jest wam tak potrzebne jak ich liczenie jakbyscie w ogole do lozka z nikim nie chodzily. rozumiem, ze glos z forum internetowego czyli moj was nie przekonuje a na ulotce jest tak duzo do czytania ze wam sie nie chcialo. dlatego polecam rozmowe z ginekologiem, on moze wam wyjasni w klarowny i przystepny sposob o co w tym tak naprawde chodzi. zenujące po prostu...