Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna27

ciąża po odstawieniu pigułek

Polecane posty

Gość anna27

Czy ktoś może coś na ten temat napisać, wiem, że powinno się zaczekać jakieś pół roku, ale jak to było w waszym wypadku?

Gość wyspa
jedni mówią , że powinno się poczekać , inni mówią , że wcale nie trzeba mam kolezankę , która zaszła zaraz po odstawieniu pigułek i wszystko jest w porządku ja poczekałam 3 miesiące i też jest wszystko w porządku

Gość e d y t a
Poczekaj lepiej te 3 miesiące..... Ja zaszłam zaraz po odstawieniu mój organizm był osłabiony w 9 tygodniu poroniłam tera znowu staramy się o dzidzię ale cholernie się boję nie przeżyłabym kolejny raz czegoś takiego. 3 miesiące to dobry czas. Pozdrawiam

tu nie ma reguly, pamietajmy o tych dziewczynach, ktore zachodza w ciaze biorac tabletki i wszystko jest ok. a niektore panie robia przerwe i mimo to maja problemy fakt, lekarze radza czekac 3 miesiace, zeby organizm mial czas sie przestawic wlasnie biore ostatnie opakowanie tabletek a ze staraniem o dziecko mam zamiar poczekac do marca. wychodze z zalozenia, ze czekanie nie powinno zaszkodzic a nie chce znowu plakac po stracie dziecka i wyrzucac sobie, ze nie poczekalam zycze ci powodzenia i cierpliwosci

a ja odczekałam dwa cykle, trzeciej miesiączki nie dostałam bo byłam już ciąży mój lekarz zawsze mówił o 3 miesiącach ale jak już odstawiłam tabletki ponowiłam pytanie o okres oczekiwania i powiedział mi że tak na prawdę wystarczy jeden cykl, a te dwa pozostałe są tak dla spokoju psychicznego pacjentki (który również jest bardzo ważny) jak to usłyszeliśmy to przestaliśmy już tak mocno uważać, z tym że myślałam że jeszcze sobie jakieś pół roku \"pobimbamy\" a tu niespodzianka :-)

zaszłam w ciążę 5 miesięcy po odstawięniu pigułek a jak już zaszłam to od razu o tym wiedziałam

Gość gość
Jest przestaniesz to czytac to umrzesz.mam na imie Teresa Fidalgo.Jezeli nie przeslesz tego do 20 osob. Bede spala z taba na zawsze .Jedna dziewczyna zignorowala i 29 dni pozniej jej mama umarla .jestem prawdziwa mozesz znajesc mnie na google