Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asianti

ROZSTĘPY

Polecane posty

Ja mam rozstępów cały brzuch i nic nie pomagało smarowanie brzucha w ciąży ale teraz(rok po porodzie)troche zbladły ale co z tego skoro jest ich cała masa. może jest wśród Was kobitki taka która jakoś poradziła sobie z problemem rozstępów po ciąży. jak z tym walczyć Mój mąż wogóle nie zwraca na nie uwagi ale one przeszkadzaja mi POMÓŻCIE

Gość poszukaj
gdzies już jest taki temat na tym forum

Gość poszukaj

Gość poszukaj

Gość EmilyO.
Sorry, ale masz chyba rozstępy także na mózgu i na siatkówce :P W polecanych jest wieeeeelki topik pt. "Rozstepy"... Poszukaj tam sposobów i uwag nt. kremów i zabiegów...

Gość EmilyO.
Ja nikogo nie obrażam- choć ktoś może się obrazić :P Jej/ jego sprawa. Nie lubię tego, że niektóre osoby nie wykazują odrobiny rozsądku i zakładają kolejny wątek o temacie identycznym jak istniejący już topik- w dodatku w danym momencie na pierwszej stronie. Dla mnie to rodzaj "infantylnej głupoty". EOT

Gość EmilyO.
Miało być EOT, ale jeszcze dorzucę coś do autorki topiku, która tak błysnęła- reprezentujesz żenujący poziom. Gdybym wiedziała, że piszę na topiku pierwotniaka, darowałabym sobie :P Tym razem- naprawdę EOT.

Gość gość
A jakie znacie sposoby by rozstępy nie pojawiały się w ciąży?

Gość gość
Jeżeli się ma skłonność do rozstępów to choćby się na rzęsach stawało to i tak będą. Ja na początku ciąży używałam juz tych niby najlepszych kremów i maści i wszystko na nic cały brzuch mam w cętki. Takie już jest życie po urodzeniu dziecka ciało nie nie zawsze już jest takie jak przed:(