Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia102

Poradzcie

Polecane posty

Gość Kasia102

Pół roku temu urodziłam synka i dałam mu na imię Sebastian (Sebuś). Wtedy to imię bardzo mi się podoało, nie wyobrażałam sobie innego. Teraz po pół roku zastanawiam się czy go nie skrzywdziłam, wydaje mi się że ludzie dziwnie patrzą na moje dziecko jak mówię jak ma na imie . Wiem , ze to moja psychika "nawala" i najgorsze nie wiem jak sobie pomóc. Co sadzicie o tym imieniu? Czy naprawde mogłąm go skrzywdzić?

Co ty gadasz??????!!!!!!!!!!!! Przecieżz Sebastian to bardzo ładne i normalne imie.Gdybys go nazwała Alfred no to moze by nie bylo ciekawe ale Sebastian...... Przestan robic tragedie!!!!To takie samo imie jak Łukasz czy Krzysiu.POZDRAWIAM

ej przestań ja mam męża Sebastiana ma 31 lat i nigdy sie nie zdarzyło aby ktos sie na niego dziwnie patrzył z tego powodu wszyscy na niego mówią Seba ja też :)

Sebastian to zupełnie normalne imię i nawet mi się podoba. I jestem pewna że mały nie będzie miał żadnych kompleksów związanyxch z tym imieniem.

Sebastian to zupełnie normalne imię i nawet mi się podoba. I jestem pewna że mały nie będzie miał żadnych kompleksów związanyxch z tym imieniem.

Gość kasiu prowokatorko
masz problemy idz do lekarza (takiego od glowy i nie jest to laryngolog)

Sebastian brzmi zupełnie normalnie, mam kolegę o tym imieniu i nigdy nie zauważyłam żeby w jakiś sposób to imię wadziło mu w życiu. Sebuś brzmi faktycznie dziwnie, chociaż w odniesieniu do dziecka nie razi, ale kiedy będzie starszy powinnaś zwracać sie do niego \"normalnie\". Sebastian nie jest w tej chwili modnym imieniem, bo w żaden sposób nie jest dziwne, a obecnie jest moda na nadawanie niespotykanych, czy wyróżniających się imion.

Gość Ankal
Bardzo mi się to imie podoba :)

Gość Ankal
Bardzo mi się to imie podoba :)

Gość gość
Ladne imie

Gość gość
Hehehe porażka, dziecko ma przegrane życie. Wpisz sobie w google 'typowy Seba'