Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia81

JEANINE I LIBIDO - UP OR DOWN -napiszcie

Polecane posty

Gość ninotshkaa
ja bralam przez 2 lata Logest i libido spadlo do ponizej zera.. a teraz od 2 miesiecy jeanine i jest super!! :D

Gość Navi
Witam.. Obecnie biore Jeanine od 3 miesiecy.Niestety od kiedy zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne moje libido bardzo spadlo,wrecz do zera :( .Zmienialam pigulki 3 razy.Poczynajac od Jasmin'u do Diany po Jeanine i niestety wciaz odczuwam kompletny brak popedu seksualnego. Podczas brania Jasminu miewalam okropne bole glowy o klatki piersiowej,niewyobrazalnie zwiekszyl mi sie cellullitis,zwiekszyl sie lojotok skory, a miesiaczki staly sie bardzo bolesne jak nigdy wczesniej.Powaznie myslalam o odstawieniu jakich kolwiek tabletek antykoncepcyjnych.Jednak tak nie zrobilam , dla wlasnej wygody psychicznej i fizycznej(gdyz nie trzeba pamietac o prezerwatywie) . Wracajac do faktu ,ze nie odczuwam przyjemnosci z seksu , jakim jest orgazm.Prosilabym o rade , jak moglabym te,u zaradzic i cieszyc sie z bycia KOBIETA. Moj problem zacza mnie trapic od niedawna,poniewaz wspolzyje z moim mezczyzna od pol roku,a jest to moj pierwszy partner.Od poczatku naszego zycia seksualnego udalo mi sie osiagnac orgazm pochwowy tylko raz.Od tamtej pory wciaz czekam az to sie powtorzy,lecz bez skutku.Prawdopodobnie jest to spowodowane moim spadkiem libido i antykoncepcja,lecz czy zawsze bede obwiniac wlasnie te dwie rzeczy... ? Mam straszny metlik w glowie, poniewaz nie wiem co jest ze mna nie tak.Ze mna ,z moim mezczyzna, z antykoncepcja czy seksem...? PROSZE O POMOC i wyjasnienie. Dziekuje