Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerto

Prezerwatywy- który rodzaj wam pękł?

Polecane posty

Gość najaranadupaaa
Hmm. gumki to jak wszyscy wiemy inaczej - kondom, takze ja chcialam tylko dodac, iz nie polecam zapachowych prezerwatyw gdyz śmierdza

Gość podniecona..xd
Hm.. Zastanawiam sie, czy ten kondon czasami nie przesiaknie, jak chlopakowi sie nie przeleje.. xd No i jaka markęę polecacie.. :) czekam na intensywne odpowiedzi :D

Gość mała1234
Współżyjemy z moim chłopakiem regularnie 2 lata na Unimilach i Durexach. Unimile nie pękły ani razu, Durexy 3 razy. Odpowiedź się nasuwa sama - coś co jest mocno reklamowane, nie zawsze jest dobre! Pozdro!

Gość anik....
a moja kolezanka na unimilach zaszła w ciąze i ma slicznego chlopczyka:) wiec widac ze jest róznie i rózne sa opinie. Generalnie jest tak ze peknięcie najczesciej spowodowane jest nieprawidłowym uzyciem. jezeli chłopak zle założy albo np dziewczyna nie jest wystarczajaco podniecona i ma sucho

Gość lalalallaaaaaaaaaaaa
durexy i unimile. za to tanie rosetexy działają bez zarzutu ;D

Gość hohorto
ludzie może wy ich nie umiecie zakłać, bo to nie jest powód, że była "ostra jazda" bo u mnie prawie zawsze było i to tak bardzo bardzo ostro ale jakos nigdy nam nie piekly durexy ani nawet contexy

Gość pyrek
no a ja zrobie to 1 raz i z durex myśle że nie pęknie przynajmniej mam taką nadzieje pozdro dla wszystkich duzo sie od was dowiedziałem :)))

Gość gość
Durex prążkowany arouser pękł na szczęście sprawdziłem wzrokowo przed strzałem. Od tego czasu stosuję Unimile i jest ok.

Gość gość
Dwa razy pękły durexy .Dzisiaj pękł arouser więc jutro wypad do apteki po tabletkę dzień po !

Gość gość
Durex Performa z benzokaina - kupilem na przetestowanie, bo mial byc przedluzony stosunek. Efekt - stosunek krotszy niz oczekiwany a w dodatku KABUM!!! Dobrze zalozona guma peka po 3-4minutach - DRAMAT. NIE POLECAM, bo efekt przedluzenia nie dziala, a dodatkowo masz uczucie ZNIECZULONEJ , DRĘTWEJ PAŁY Wracam do durex EXTRA SAFE.

Gość gość
ja jakoś niespecjalnie lubię gumki, zawsze mnie denerwowały, uwierały, chyba mam uczulenie.. potem poszłam do ginekologa po anty vines i od tego momentu nie mam problemu z seksem :)

Gość gość
Durex Elite pękła. Durex zapachowa też pękła. Kupione Jesienią 2017 roku i wadliwe serie na to wychodzi,bo w ciągu miesiącu aż 2 pękły. Durex Classic najwięcej razy używane i nie pękły ani razu.

Gość gość
z danych i opinii testerów unimil elite invisible