Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość smallgirl
Mam problem odstawilam tabletki miesiac temu.Teraz od czasu do czasu mam bole podbrzusza takie lekie skurcze czy ktoras z was tez tak miała?

Gość smallgirl
Mam problem odstawilam tabletki miesiac temu.Teraz od czasu do czasu mam bole podbrzusza takie lekie skurcze czy ktoras z was tez tak miała?

Gość Andzia 20
dziewczyny prosze napiszcie wiecej na temat mojego pierwszego listu.

Gość hmm/..
Mozliwe ze byl taki przypadek juz opisany nie twierdze ze nie ale nie chce czytac kazdych postów bo jest tego troche.Mam taki problem jakoś w 17 dniu cyklu podczas stosunku pękła nam gumka,nie stosuje pigułem,okres mam w miare regularny i nie doszło do wytrysku ale na żołędziu mojego chłopaka był śluz i boje się że mogło dojść do zapłodnienia.Czy jest taka możliwość?pomocy!!

Gość teraz chce
Mam szescioletnią córke ktora choruje na astme w zwiazku z tym nie chciałam miec narazie dzieci bo widze jak ona czasem cierpi...W tym miesiącu coś się jednak zmieniło, kochaliśmy się z meżem podczas płodnych dni, wystraszyłam się że zajdę w ciąże i przerwaliśmy ale wiem,ze w płynie przed wytryskiem sa plemniki. Po tygodniu o 6 rano obudził mnie dziwny ból w podbrzuszu, takie naciąganie czułam i wtedy sie przeraziłam bo coś podobnego czułam przy pierwszej ciąży..Pózniej te piersi skamieniałe i cieżkie,nadal takie są..Uzmysłowilam sobie, że mogę być w ciąży,poczułam najpierw przerażenie, a pózniej zaczełam się oswajać z tą myślą i teraz CHCE TEJ CIĄŻY, szukam wózka w internecie i różnych potrzebnych rzeczy, kupiłam nawet test ale mam jeszcze pare dni do miesiączki więc czekam..Boję się,że kiedy teraz się przestawiłam to nic z tego nie bedzie,a szkoda.. temperatura 37.4 i nie spada..CHCE BYĆ MAMĄ!!

Gość Yonai**
hej dziewczyny....wchodzilam na inne posty ale zauwazylam ten....wiec zaczne od poczatku....mam 20 lat w tym pazdrzierniku zaczynam studia....i niechcialabym dzieciaka...przeszlo 4 tyg temu doszlo ze mna i moim chlopakiem nie do stosunku ale uprawialismy tzw.petting...i oczywiscie paluszki...ale nie wkladal mi dio "dziurki",ale na lechtaczce mizial....balam sie ze zaszlam w ciaze w ten sposob....robilam 5 testow....przed miesiaczka 1,w dniu spodziewanej miesiaczki,i 3 po miesiaczce wszystkie byly negatywne....potem robilam test beta i wyszlo mi ze jestem w ciazy...wczoraj bylam u gina prywatnie i mnie przebadal....i powiedzial ze nie jestem w ciazy....najpierw recznie mnie badal,potem usg poprzez macice a potem jeszcze robil swoj test....i tez negatywnie bylo wiec komu mama wierzyc???bo normalnie boje sie:(i niewiem cio mam myslec:(

Gość XgirlX
czy jest mozliwe zajście w ciąze w 26 dniu cyklu??? normalni cykl trwa 30 dni

Gość pyttajaca
- nie mam okresu od prawie 3 miesięcy, na pewno nie przez stres, zmianę klimatu, odchudzanie się itd... - 2 testy ciążowe wyszły negatywnie, - lekarz przy badaniu stwierdził powiększoną macicę... - nie mam żadnych objawów świadczących o ciaży czyu jakiejś chorobie, żadnych bóli, upławów itd dostałam skierowanie na usg. Czy to może być ciąża mimo, że aż 2 testy wyszły negatywnie? co innego może być? Wczesniej nigdy mi sie okres nie spoznial, miesiaczki regularne jak w zegarku.

Gość teraz chce
Jednak nie jestem w ciązy dzisiaj rano dostałam okres i jakoś mi z tym zle..Wydaje mi się, że zajscie w ciąze nie jest takie łatwe jak mogłoby się wydawać!! Jeśli któraś z Was dowiedziała się właśnie o ciąży to niech się cieszy bo to piękne przeżycie jest!!

Gość okej
Mam pytanie. Wspolżylam z chłopakiem na dzień przed miesiączką (27 dzien cyklu). Okres dostałam w terminie, dokładnie dzień po, był normalny, właściwie taki jak zwykle, obfity jak dotychczas. W obawie, że mimo to mogę byc w ciąży (naczytałam się trochę na tych forach;)), po ok. 10 dniach od stosunku (już pare dni po okresie) zrobiłam test ciążowy. Wynik negatywny (jedna kreska), czy w związku z tym ciąża jest wykluczona? Wiem, że gwarancję będę mieć dopiero przy dostaniu następnego okresu, ale mimo to myslę, ze nie ma powodów do niepokoju. Dziecko oczywiście bardzo chcę mieć, ale jeszcze nie teraz. Dodam, ze mam 21 lat i miesiączkuję regularnie co 28-29 dni.

Gość halo odp mi
mam pytanie czy jak moj chlopak mial nasienie na rekach wytarl je chysteczka i potem wlozyl palca do mojej pochwy czy moglam zajsc w ciaze???

Gość zmartwiona.
witam.;) miesiączka spoznia mi sie jak narazie 2 dni:( od 3 dni mam bole podbrzusza takie jak na okres. 10 dni temu bylam z chłopakiem nad morzem. Jednak z racj iiz starsznie boimy sie ewentualnej wpadki nie współżylismy no ale zabawialismy sie na inne sposoby...Niby uważalismy ale caly czas przez to ze nie mam miesiączki mam jakas schize ze moze jakims cudem plemnik przedostal sie do mojej pochwy:( nie wiem juz co robic":(:(

Gość Kaska18
Mam pytanko:)czy by ktos mogl mi powiedziec:)wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem i spuscil mi sie 2 razy do srodka i dzis dostalam miesiaczki i nie wiem czy moge byc w ciazy?jezeli mozecie mi pomoc to bardzo bym prosila :) pozdrawiam cieplutko i czekam na porady

Gość dzulja
Witam was wszystkie !!! mam takie pytanie.Czy w pierwszym dniu miesiaczki mozna zajsc w ciaze.Ostatnia miesiaczke mialam 5 wrzesnia a od jakiegos czasu mam nieregularne cykle.Od stosunku minely juz 3 tygodnie a ja sie zle czuje,bola mnie strasznie piersi i co do tego powiekszyły mi sie troche,mam gazy i wzdecia czasami.Czy mozna to okreslic za objaw ciazy czy jeszcze zblizajacej sie miesiaczki. Prosze o odpowiedz i dziekuje :)

myslicie z się udało ... ostatnią normalna @ mialam 15 sierpnia ... przykleiłam 1 plasterek anty potem je odstawiłam kolejna @ dostalam 31 sierpnia ..bedzie cos z tego czy nie ;) ... od kilku dni mam ogromne ilości sluzu co chwila biegam zobacyzc czy to nie @ ... jak kiedys wystarczyla wizyta w toalecie 3 raz dziennie tak teraz siku chce mi sie non stop .. stracilam apetyt .. wlasciwie nie mam na nic ochoty ... nalepiej wychodzi mi jedzenie slonych paluszkow naprzemian z ogorkami kwaszonymi ... wlasciwie chyba mozna by juz zrobic test ale boje sie... :O ... chcialabym zeby sie udalo ... a do tego jestem przeziebiona od tygodnia .. takie kataru i gortaczki nie pamiętam od 10 lat conajmniej ... nie czuje jakby miala nadejsc @ .. a kiedy nieużywalam plasterkow czulam z tydzien wczesniej .. \\\"zgon \\\" byl normalnie .. a teraz nic ..

Gość Ja 20
Witam Was! Ja mam problem i już nie wiem co robić, dlatego już w necie czytam i szukam rozwiązania..Mam 20 lat i kochałam sie z moim chłopakiem jakieś 2 tygodnie temu (nie pierwszy raz) i pękła nam gumka :/ Zauważyłam to w porę (w sumie może był we mnie z minutę po pęknięciu) i koniec bzykania od razu, nie było wytrysku, ale na pewno coś Mu poleciało :/ I okres mi się spóźnia juz 5-6 dni :/ Nie wiem co mam robić :/ Testu jeszcze nie robiłam, zrobimy go jutro albo pojutrze jak chłopak wróci z wyjazdu. Bolą mnie piersi w okolicach sutków (tak jak przed okresem) i kręgosłup mnie pobolewa jak zawsze przed. Ale już tak mam ponad tydzień i zero okresu :/ Juz mam jakieś schizy związane z ciążą :( i myśli samobójcze.. ;( Możliwe, że to związane jest ze stresem w pracy, ale i tak się boję, bo tyle mi się nigdy nie spóźniał :/ Tymbardziej, się boję, bo chociaż się znamy długo, to jesteśmy krótko razem :/ i jeszcze były z 3 takie opcje, że wszdł we mnie na chwilę bez zabezpieczenia, oczywiście nie było wytrysku, ale możliwe, że były na nim jakieś plemniki... ;( Dlaczego ja byłam taka głupia???!!!! Błagam co moge zrobić??!! Ja chcę okres!!!!!!!

Gość Aguśka..
mam do was dręczące mnie pytanie.Kochałam sie z chłopakiem podczas okresu i on skończył we mnie ja miałam 1 dzień okresu tylko ze to był mój drugi okres w miesiącu a słyszałam ze w takim wypadku to jest możliwe ze można zajść w ciążę.Bardzo sie martwię i czekam na odpowiedz.

hej.ja tez odstawiłam tabletki 1,5 tyg temu.i mam straszne kłócia w okolicy jajników.niewiem czemu tak sie dzieje??czy to moze być jakis objaw ciązy??

Gość artnik24
słuchajcie czy ktos moze mi poradzic? wydaje mi sie ze jestem w 6tc bo 25sierpnia 2007 było do konca no chyba ze 17 wrzesnia . ale troche sie obawiam bo miałam okres i 04 wrzesnia i teraz tez mam(06.pażdziernik) ale te okresy jakies dziwne bo zawsze mam co 28 dni i wogole ten wrzesniowy trwał 9 dni a ja miłam zawsze 6 dni , ten z wrzesnia był bardzo obfity 5 dni bardzo mocno krwawiłam, a ten z koli teraz co mam to to bardzo mało mi leci wręcz plamki na podpasce i czarne wrecz brudy . byłam u ginekologa ale on jezszce nic nie widzi co prawda powiedział ze mam rozszerzona szyjke ale nic nie widział, mam typowe objawy nudnosci , wyostrzony wech , chce mi sie wymiotowac , codzienne bóle glowy , bóle podbrzusza tak jaky rozciqganie okropna zgaga i wstret do nie którego jedzenia schudłam 3 kg naszczescie od tygodnia mniej tych nudnosci i troszke wiecej moge jeść . robilam test 16 wrzesnia i był negatywny ale co prawda te odczucia czuje juz od 1 wrzesnia. pomozcie kobietki bo nie wiem co mam myslec. a no i z 1 dzieckiem tez miałm miesiaczke . a i temperature sobie zmiezryłam dzis wynosiła 37,1 predzej nie mierzyłam! _________________

Gość artnik24
i co o tym myslicie bo ja juz sam nie wim ogólnie to czuje sie jakbym była w ciąży bo takie same oczucia maiąłm z 1 ciaza ale juz sama nie wiem

Gość kkt
Nie miałam nic na sobie, ale on troche mi jeździł po rowku. ale nawet we mnie nie wszedł. czy możliwe że jestem w ciąży?

Gość gooooooosc
Ja mam takie pytanie mojej dziewczynie spóznia sie okres o 2 tyg, a wczesniej uprawialismy peting tylko ze ja jak piesciłem ja placami to oblizalem je, a w tych dwoch tygodnia była bardzo chora znaczy miała goraczke i wogóle nie była do zycia znaczy tak sie przeziębiła czy to mozliwe ze przez ten peting moze byc wciazy??

1. Co ma oblizanie palców do ciąży? :-)2. Bardziej prawdopodobne, że owulacja jej się przesunęła (rozstrojenie gosp. hormonalnej przez chorobę - organizm bardziej sie skupia na zwalczaniu infekcji, niż na prokreacji).

Gość gooooooosc
oblizałem palce bo wczesniej miałem stycznosc ze swoim członkiem ale nie spermą bo zatrzymałem w sobie erekcje, a dla pewnosci to własnie oblizałem palce przed peszczeniem jej intybnej cześci ciała

Gość pappapapapapapa
sluchajcie...mam problem...kochalam sie z chlopakiem ale nie wszedl we mnie caly i sie nie sposcil,bylo to bez zabezpieczenia....czy moglo dojsc do ciazy?

Gość bojesie
Boję się, że jestem w ciąży. 2 dni spóźnienia... prawie 2,5 pół. Przedtem 3 stosunki w zabezpieczeniu, w dni niepłodne a przed wytryskiem jeszcze wyjmowany.. Ale cholera, sie boje.

Gość jola87
2 dni spóźnienia niekoniecznie muszą oznaczać ciążę - wyluzuj

Gość bojesie
Ale jakie jest prawdopodobienstwo ciazy? - prezerwatywa plus wyjecie plus dni nieplodne...

Gość Einn
Witam Moja dziewczyna od roku zazywa regularnie tabletki antykoncepcyjne. Zawsze miala okres co 28 dni. Czy to mozliwe aby podczas brania tabletek spoznial sie o kilka dni ? Czy opoznienie 1-2dniowe moze juz swiadczyc o ciazdy podczas brania tabletek? Pozdrawiam