Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość beapot
czesc, pamietacie mnie? pisalam niedawno ze obawialam sie ciazy bo mialam lekie zawroty i male mdlosci, tydz temu zaczely mi roznac piersi i cholernie bolaly i do wczoraj mialam skurcze w dole tak jak zawsze przed okresem, wczoraj powinnam terminowo dostac okres ale nie dostalam, i piersi przestaja bolec i tych skurczow tez juz nie mam. zaznaczam ze miesiac temu w tym samym dniu czyli 18-stego dostala tez okres moja mama. dzisiaj widze ze dostala okres ona a ja nie mam. POMOCY bo mimo swiadomosci ze ostatnio kochalam sie 4 dni przed miesiaczka miesiac temu to mam cholerne obawy i z dnia na dzien chce mi sie bardziej plakac

Gość zeuzolka
Nie martw sie nie jesteś w ciązy po prostu ci sie spóznia okres i tyle przeciez on nie musi byc co miesiąc regularnie Jesli współzyłaś 4 dni przed miesiączka to były to dni niepłodne i napewno nie zaszłaś w ciąże

Witam mam pytanie i nadzieje ze ktoś może mi pomóc. Od stosunku z partnerem minęło 5 dni wczoraj miałam dwa razy ataki bólu brzucha i napady gorąca, po paru minutach mijało. Wiem że na zrobienie testu ciążowego jest jeszcze ze wcześnie, ale czy jest to możliwe że mój organizm jest pod dawany zmianom i z tond te bóle???? bardzo proszę o odpowiedz !!!!!!!!!!!!

Patis Pisze sie \"stąd\" a nie z tond.. :D haha objawy ciazy nie ujawniaja sie po 5 dniach tylko po mniej wiecej 6 tyg, jezeli chodz i o mdlosci, zawroty glowy czy napaday goraca.. I nie kazda kobieta je ma, kazda przezywa ciaze indywidualnie. Lepiej napisz o sytuacji ktora spowdowala ze boisz sie ciazy..

Wydaje mi się że nie prosiłam nikogo o poprawianie moich błędów, tylko o pomoc i odpowiedz na moje pytanie !!! Nie napisałam że boje się ciąży więc nie wiem dla czego tak pomyślałaś?? Bardzo by mnie cieszył fakt że spodziewam się dziecka!!

jak bym wiedziała dużo na temat ciąży to bym nie pisała na forum, wydaje mi się że po to powstała ta strona żeby zadawać pytanie na które nie zna się odpowiedzi a Ty czepiłaś się jednego błędu w mojej pisowni. Ta strona chyba nie jest po to żeby się czepiać do pisowni tylko w miarę pomóc osobą takim jak ja które mało wiedzą na temat ciąży!!!!! :(

mialam skurcze bole plecow i jajnikow.nie wiem czemu ale juz przeszly.nie mam pojecia czemu.w dodatku teraz dziwinie sie czuje. wczoraj mi cos zaszkodzilo.dzisiaj niby ok. a okres dopiero w poniedzialek.czy test by mi wyszedl?

Gość iza ZDW
Mam pytanie. :) pierwsze jest takie czy po msc widoczny jest juz brzuszek. Drugie pytanie: robilam trzy testy...nie pamietam nazw ale jeden to byl Pro- cos tam a dygi z pewna aktorka na opakowaniu(wiem ze dobre) robilam te trzy testy z odstepem czasu: 3 lub 4 dni, wszystkie wyszly negatywnie....czy mogly oklamac, jesli wszystkie wyszly tak sama i nie kazdy tej samej firmy?

na badanie krwi idz!i to jutro.tylko nie jedz nic rano.15 zl wynik po dwoch godzinach.nie myli sie.

Gość Karolinka___
Witam wszystkie panie:) mam pytanie... czy po tygodniowym leczeniu antybiotykami anginy i tygodniowym leczeniu grzybicy pochwy globulkami dopochwowymi i lekami doustnymi (dodam że obie choroby leczylam w tym samym czasie) okres może się znacznie przesunąć??

Gość mały_smok
Dziewczyny ja mam podobny problem, tzn nie mam okresu od 50 dni. Mdłości, ból brzucha na dole, kłócie serca, gorąco, ból głowy, , jedynie mogłabym jeść moje ulubione ciastka, ssanie w brzuchu, wilczy głód pomimo obrzydzenia do jedzenia. Do twgo śpie jak suseł, nie mozna mnie dobudzic, a zawsze byłam rannym ptaszkiem. Robiłam test ale wynik negatywny.

Gość nańcia
Cześć. Temat stary jak świat - petting i dziewictwo. Okres mi się spóźnia już jakiś tydzień. Robiłam test po 18 dniach od uprawiania pettingu, wynik był negatywny. Dodam, że podczas zbliżeń staram się być w majtkach, a jak już bez to staramy się nie zbliżać narządów intymnych. Mam teraz trochę więcej obowiązków, stresów, więc to może być powodem braku miesiączki. Mam czasem nudności ostatnio wzdęcia, ale może to przez taki tryb życia. Co Wy na to?

Gość nańcia
Cześć. Temat stary jak świat - petting i dziewictwo. Okres mi się spóźnia już jakiś tydzień. Robiłam test po 18 dniach od uprawiania pettingu, wynik był negatywny. Dodam, że podczas zbliżeń staram się być w majtkach, a jak już bez to staramy się nie zbliżać narządów intymnych. Mam teraz trochę więcej obowiązków, stresów, więc to może być powodem braku miesiączki. Mam czasem nudności ostatnio wzdęcia, ale może to przez taki tryb życia. Co Wy na to?

Gość nie ma co panikowac
nie ma co panikowac, usmiechnij sie kobieto:)

Gość a jesli prezerwatywa sie
zsunela i została w pochwie???? co prawda tylko koncowka, a reszta zdostala na wierzchu i niby nic nie wyplynelo. nie biore tabletek antykoncepcyjnych od kilku miesiecy (odstawilam po 1,5 roku). czy po takiej "akcji" powinnam sie bac?

Gość karolinka_1991
Czy jeśli pieściłam się z chłopakiem doszło do wytrysku i pieściliśmy sie dalej to jest możliwe żebym zaszła w ciąże? czy plemnik mógłby za pomocą rąk się przedostać i zapłodnić kobietę?

Gość lidkaaaaaa
karolinka_1991 alasnie tez bym chciala odp na to pytanie.... i jesczze jedno, czy jak dotykalam chlopaka a potem on zalozyl gumke i ja sama wprowadzilam sobie penisa do *** to czy moglam przeniesc na gumke ten przezroczysty plyn i jakie sa sanse ze moglo dojsc do zaplodnienia skoro to bylo rano a wieczorem zaczynaly mi sie chyba plodne ;/ ?????????

Gość podpowiedzcie
mialem stsounek z dziewczyna 4 dnia okresu!!nie spuscilem sie do srodka zdarzylem wyjsc!!!czy cos moze byc??odp szybko

Gość Wiki111
Witam.. mam problem.. ostatnio kochałam się z moim chłopakiem, mieliśmy prezerwatywę i do tego nie doszło do wytrysku , bo stosunek został przerwany. Okres spóźnia mi się ponad dwa tygodnie.. Czy mimo to , że zabespieczenie było i nie doszło do wytrysku moge być w ciąży..? jeżeli ktoś coś wie na ten temat to była bym bardzo wdzięczna jak by mi udzielił jakiejś odpowiedzi.. proszę pomóżcie.. strasznie się tym zadręczam :(

Gość podpowiedzcie
odpo mi na to pyt co zadalem prosze

Gość AaaaAaaa222
do: podpowiedzcie odpowiedziałam Tobie na pocztę która podałeś :)

Gość podpowiedzcie
a odp mi na ta poczte rolka10@op.pl!!

Gość podpowiedzcie
juz odczytalem odp i odpisalem na nia !!dziekuje

Gość AaaaAaaa222
Luzik :)

Gość Wiki111
Niech mi ktoś odpowie, bo naprawdę przez to , że cały czas myśle o tym , że mogła bym być w ciąży.. chociaz wydaje mi sie ze to nie mozliwe nie moge sie nad niczym skupić ;/ strasznie się tym zadręczam ;/ :((

Gość sprinterka
czy herbata z hibiskusa lub aspiryna oslabiaja tabletki antykoncepcyjne? biore juz od ponad 6 miesiecy yasminelle i dzis strasznie slabo mi sie zrobilo rano myslslam,ze zemdleje policzylam,ze 3tyg temu uprawialam seks a bralam aspiryne i pilam kilka herbatke z hibiskusa czy mozliwe,zeby tabletka zawiodla?

dzień dobry kochane ,sytuacja wygląda tak : kochalam sie w niedziele byl to 2 dzień miesiączki BEZ ŻADNEGO ZABEZPIECZENIA ...mam teraz schize ,w przeszłosc ijuz wiele razy tak roblilśmy i nigdy nic nie bylo ...NO ALE :( baardzo sie boje ,wiec poszla mdzis do lekkarza ,nib pod pretekstem przebadania ale spytalam CZY MOGE BYC W CIAZY -odparl że nie cytuje: To calkiem inna faza cyklu jest podczas miesiączki ,...Sek w tym ze po tym sexie w czasie okresu juz ten okres się zatrzymal ,juz go więcej nie ma ...Tak WIEC sama juz nie wiem co mam myślec :(