Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasandra_ona

Ile wam sie najdłużej spóżnił okres, a było wszystko ok???

Polecane posty

Witam wszystkich!! Chciałam sie dowiedziec ile wam najdłużej spózniał sie okres, gdy wcześniej był on w miare regularny??? I dlaczego tak sie dzieje, i czym to może być spowodowane?? Prosze, pomóżcie, bo mi sie spóznia juz 2 tyg, miesiąc temu uprawiałam petting,ale nie doszło do wytrysku-mogę być w ciąży???!!!! Poza ttym że mi sie spóżnia okres nie mam żadnych innych objawów ciąży,chyba:/

Gość i ja też
Nie martw sie, mnie sie też właśnie w tym miesiącu spóźnił o dobre 2 tyg ale w końcu jest....super intensywny :(, może to organizm przestawia sie na tryb zimowy. Od pettingu w ciążę nie zajdziesz, nie czytaj tych bzdur które piszą niektóre 'doświadczone'; Moja rada - nie nakręcaj się niepotrzebnie i nie wymyślaj czegoś, czego nie ma. Po prostu poczekaj :)

Gość taivas
Mnie kiedyś prawie 6 miesięcy... To znaczy nie tyle spóźnił, ile nie miesiączkowałam z powodu leku, który brałam już od 2 lat i przez te dwa lata, było wszystko O.K. I nagle właśnie dostałam tego "objawu ubocznego" ... Też się strachu najadłam, zanim się po wizycie u ginekologa wyjaśniło. Jeśli uprawiałaś tylko petting, to w ciąży nie jesteś... No, chyba, że inaczej słowo petting rozumiemy :)