Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalcia

Kobiety pomozcie!

Polecane posty

Gość lalcia

Chcemy razem z narzeczonym miec dziecko! Biore pigulki i nie wiem ile powinnam "odczekac" zeby miec zdrowego dzidziusia. Tzn chce odstawic tabletki i chce troche oczyscic organizm z hormonow i nie wiem jak dlugo bedziemy musieli czekac!!!???

Gość lalcia
Jezu tak dlugo??? Wybieram sie do mojej doktorki ale to dopiero za dwa tygodnie jak zrobie badania i bede z nia rozmawiac na ten temat. Ja juz nie moge sie wrecz doczekac naszego skarba choc go jeszcze we mnie nie ma, ale bardzo go pragne. Wczoraj jak bralam pigulke to az sie poplakalam bo tak pragne tego dziecka a narzeczony mi tylko lzy ocieral...

Gość ja nie czekalam
a corcie mam piekna i zdrowa. Zapytaj lepiej lekarza

Gość lalcia
a ile twoja corcia ma?? jaki okres czasu minal od odstawienia tabletek do zajscia w ciaze??

Mśle że każda kobieta biorąca tabletki(a wiemy że to sama chemia),mająca wybór zajścia w ciąże(planowaną oczewiście),długo się nie zastanawia i odczeka,żeby się tej chemi pozbyć z organizmu.Piszemy tu o planowanej ciąży.

Gość lalcia
no z tego co widac to planujemy ciaze!!! No chyba ze w tym czasie jak bedziemy chcieli odczekac to "wpadniemy" ale to nie znaczy ze nie bedziemy chcieli tego dziecka!!! My go poprostu pragniemy!!!!!!!!!

sama sobie odpowiedziałaś na pytanie.Nie ryzykujcie i poczekajcie.Jak chcesz mięć 100% pewności to idż do swojego lekarza

Gość lalcia
no jak juz pisalam ide do lekarza i bede z nim o tym rozmawiac. ale mam nadzieje ze bede w ciazy tak szybko jak to tylko mozliwe. # m-ce to dla nas cala wiecznosc ;(

Gość lalcia
3 m-ce todla nas,,, itd