Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszka

co jedzą wasze dzieci?

Polecane posty

Gość szyszka

bo moje niestety zjadają tylko zupę pomidorową najlepiej z makaronem i rosół,czasem uda się wepchnąć jakiegoś kotlecika. a co wy gotujecie pociechom jak się sprawdzają u was zupy-kremy a może macie jakieś inne ciekawe danka bo zbrzydło mi już gotowanie tego samego na okrągło.pozdrawiam

Gość mamo mamo
-Mamo ,mamo ,ja chcę kupę! -Poczekaj dziecko zaraz ci ukroję.

Gość mus truskawkowy
Nie napisałaś w jakim wieku masz dzieci.

Gość szyszka
są w wieku 3,5 i 2 lat a więc mogą już praktycznie jeść to co dorośli co z tego skoro nie chcą, obiady przygtowuję z myślą o nich dlatego my też skazani jesteśmy na wiecznie to samo. kiedyś starsza zawołała zupę ogórkową ,była na stole za małą godzinkę niestety prawie nietknięta. ze śniadaniami i kolacją właściwie nie ma kłopotu ,chodzi o te obiadki - jakie macie propozycje. przerabiałam już i makaron z sosem a la spaghetti, rózne pierogi, o pulpetach nie ma mowy, czasem ugryzą typowego mielonego, kurczak rośnie w buziach myślę teraz o jakiejś zupce-krem może jakaś brokułowa zmiksowana czy coś takiego?

Mam synka w wieku 3 lat. Lubi czasem pizze z czosnkiem, Uwielbia rosol, zupe ziemniaczana, zupe z groszku zielonego. Szynke i wedline z indyka. Co jeszcze.. jablka i mandarynk i banany kocha. Maliny i czarne borowki wymieszane z sojowym jogurtem... Oh, ryz (fried rice), shrimp i sushi tez uwielbia. No i na sniadanie cereal z mlekiem i posypane witaminizowanym kakaem w granulkach. A do picia to sok z pomaranczy, woda, mleko.

Gość matczynaka
moje dzcko nalezy do wybrednych i tez ma swoje ulubione potrawy typu parowka, jako, czy rosol ale starm sie mu jakos to wszsytko urozmaicac ... leczo, albo warzywa na patelnie, makaron z miesem, zapiekanka z miesem i serem i warzywami, zupy warzywne, kaszke z malinami (teraz nie ma ale sa mrozone) lub truskawkami, tez lubi babany, jablka do picia to soki .. herbatki

Gość kalafiorowa
jezeli chodzi o krem to polecam z kalafiora ....