Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonko

2 test czy gin?

Polecane posty

Gość sonko

witam. @ spóżnia mi się ok 3 dni, chociaz ciezko powiedziec bo mam dosc nieregularne. tym razem jednak mam obolały brzuch (tak jakby i jajniki i wyzej tez) dosyc długo juz i nic. zadnych innych objawów nie zauwazyłam. jestem od dwóch - trzech dni senna bardzo ale to wytłumaczyc mozna tez pogodą (nie chcialabym sobie wmawiać:)) dzis zrobiłam test sikany. i bardzo mi smutno caly dzien bo sie okazalo ze ciąży nie ma. ja mu jednak nie wierze bo jajniki (czy cośtam) dalej bolą a @ nima.. Co myślicie? czy czułabym coś jeszcze gdyby to była ciąża? robić mam test jeszcze czy moze iść do gina? a moze test krwi? juz nie wiem...:( nie moge spac przez to! musze sie jak najszybciej dowiedziec!!

Gość sonko
no i kiedy mam zrobic ten test? w przyszłym tygodniu juz moge? czytalam ze tak ze dwa tygodnie odczekac jeszcze by trzeba i zrobic drugi, ale nie wiem czy sie doczekam.. no i nie wiem czy sie bawic w sikany czy od razu isc do laboratorium? a lekarz liczy od ostatniej @? czyli by był to już 5 tydzien jak od @...

Gość sonko
no i kiedy mam zrobic ten test? w przyszłym tygodniu juz moge? czytalam ze tak ze dwa tygodnie odczekac jeszcze by trzeba i zrobic drugi, ale nie wiem czy sie doczekam.. no i nie wiem czy sie bawic w sikany czy od razu isc do laboratorium? a lekarz liczy od ostatniej @? czyli by był to już 5 tydzien jak od @...

Gość Możesz zrobić i po 2 dniach
jeśli ciąża jest, to HCG szybko rośnie.

Gość kajucha
nie stresuj sie tak bo swira dostaniesz,ja czekam co miesiac od pol roku,ale staram sie nie myslec co ma byc to i tak bedzie,zadreczysz sie,im bardziej sie chce tym wieksze rozczarowanie bedzie dobrze powodzenia

zrób test krwi na obecność betaHCG - można bardzo wcześnie. Ja zrobiła 2 testy \"siusiane\" w 7 dni i 14 po dacie spodziewanego okresu i nie wykazały ciąży, dopiero test na krew potwierdził moje nadzieje i przypuszczenia. Pozdrawiam

Ale może Ty już wiesz i nie odzywasz się a my się tu wysilamy? Tak czy innaczej przesyłam serdeczności :) Pa