Gość tanasza Napisano Wrzesień 28, 2005 Naści maści pełne kosze... :-) ...tylko czy Go nie wypłosze...? Dziekuje. Dwa grosze poprosze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szary podnosiciel Napisano Październik 2, 2005 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chujwamwdupypipyitppozdrawiam Napisano Październik 2, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .Pieprznięta Żyrafa z Ohio. Napisano Październik 6, 2005 Pozdrowił, jaki grzeczny :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niegdyś R. Napisano Październik 6, 2005 Tak, coraz trudniej dziś o uprzejmych ludzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 6, 2005 bardzo trudno i to mnie przeraża :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niegdyś R. Napisano Październik 6, 2005 Nie lękaj się, siostro, albowiem łatwiej hipopotamowi przejść przez oko w pończosze niż bogaczowi zapłacić Podatek Osobisty Od Osób Fizycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Październik 6, 2005 no i co z tego? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 7, 2005 Niniejszym \"wyartykułowuję onomatopeiczny wapor duchowy\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość humor zeszytów kl IV Napisano Październik 7, 2005 ''spotkajmy się na ulicy piłcyckiego'' :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Październik 7, 2005 ostatnio zasłyszane...i niestety sie sprawdza: \"lepiej z madrym zgubić niż z głupim znaleźć...\" Ech.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 10, 2005 Z mądrym zgubić? z głupim znaleźć? Lecz co, jeśli i jeden, i drugi to ladaco? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 10, 2005 jak w stopce.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Głos z Szuflady Napisano Październik 10, 2005 "... dluga byla noc, nie kleila sie rozmowa..." :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan tu Panie Pogorzelski Napisano Październik 10, 2005 ...wina próbuje - a ja gorę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Październik 10, 2005 witajcie.zimno mi :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 10, 2005 A mi się po raz kolejny wszystkiego, &^%$##&*, odechciało... :-( Zapadam się w szare alter ego. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Październik 11, 2005 Ilez ma temperamentu w sobie ta Ryba ;-) Psotna Żulietta mówi: \"Czeeeeść robaczki...\" - bez zamysłu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 11, 2005 a ja to wszystko pierdole :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 11, 2005 mu :-D Wszystko? Absolutnie wszystko?? O rany... przecież to strasznie dużo materiału do pierdolenia... Życia nie starczy! ;-) Podziel się ze mną... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rollo 0 Napisano Październik 11, 2005 Ależ jurna rybka... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 11, 2005 Nie ja zaczęłam... :-P Poza tym, słowo \"pierdolić\" jest metaforą odpuszczania i nie przejmowania się, a \"wszystko\" jest alegorią problemów doczesnych. Chyba*... ;-) Rollo, a Ty gdzie się szlajasz, niecnoto? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 11, 2005 rybka...taka będę i oddam Ci wszystko ale zwrotów nie przyjmuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rollo 0 Napisano Październik 11, 2005 kopytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 11, 2005 Dawaj, siostro! :-) Mnie i tak wszystko jedno, mogę spróbować \"zezłomować\" w jakimś Rowie Mariańskim czy cuś. Często tam bywam... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 11, 2005 Bardzo śmieszne. Prawie jak kubełek... (a PRAWIE robi wielką różnicę :-P ) PS. Rany, jakaś się całuśna zrobiłam... :-0 Fuuuj... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filizanka 0 Napisano Październik 11, 2005 a ja siedze w pracy przepisuje wyklady i umartwiam sie nad grafika ktora mnie przeraza... hilfe....!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 11, 2005 ja to i w przenośni i metaforze niby ładnie na dworze pierdolić to ja bym chciała ale jestem za mała ;) cholender choć na chwilę zapomniałam :o dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach