micha 0 Napisano Wrzesień 12, 2005 ...i kicha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 12, 2005 bez zamysłu, kontrola jakosci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja byłam Napisano Wrzesień 13, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale lipa Napisano Wrzesień 13, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak szumi... Napisano Wrzesień 15, 2005 szu-szu-szu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakość trwa Napisano Wrzesień 15, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Wrzesień 15, 2005 obecavam uz tebe cu biti u snovima se tvijim kriti. cholera cholera cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 15, 2005 nic nie rozumiem :-0 dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Wrzesień 15, 2005 ...a ja tak--bez zamysłu przecież :-0 witaj Szaraku.Jak Twoje szaracze jestestwo? dalej w barwach nomen omen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 15, 2005 Witaj Micha. Jestestwo jak zawsze. Było, jest i (niestety) będzie takie samo... ;-) Taki los. Mimo prób zmiany nie zapowiada nic odmiany. Spadną, ja dawniej, z drzew kasztany. Trzymaj się dzielnie! Bo tak trzeba zwłaszcza przy braku przychylności nieba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sambroni Kyffciol Napisano Wrzesień 19, 2005 Widział ktoś ciećmaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 Tak, ostatnio w okolicach Łomży - bał się, że na PKS nie zdąży... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 21, 2005 No, ten... teges... co to ja... A, już wiem! Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Wrzesień 21, 2005 Na wodę pic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 bla bla bla ..... sta ja radim? Fiku miku na patyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anestina 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 re re kum kum bęc..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 22, 2005 Z naciskiem na \"bęc\". bardzo głośne BĘC! :-0 i bolesne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 27, 2005 maść na koty, maść na koty smarujemy go pod włos po minucie kot nam zdycha? eee to z innej piosenki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieokreślony nick Napisano Wrzesień 27, 2005 Sam już nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaguś Napisano Wrzesień 28, 2005 Czego Gościu nie wiesz? Podpowiem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 28, 2005 No właśnie, czego? Lecz mogę nie wiedzieć, gdyż prosty zwierz ze mnie... Czyż nie lepiej u mądrzejszego stworzenia szukać skutecznego pocieszenia?... z na skoku sz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś mi dzisiaj Napisano Wrzesień 28, 2005 powiedział, że jestem żałosna, bo nie chce słuchać o jego byłych laskach...wqurwił mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Wrzesień 28, 2005 szarak...dlaczego Ty jesteś taki smutny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 28, 2005 Cóż... szara dola od kołyski szarą maścią wyznaczona... Przyczyn bez liku niczym nitek wikliny w koszyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szarak doskonale Napisano Wrzesień 28, 2005 wiesz, że nie jesteś szaraczkiem Czasem kosztem pewnych innych sukcesów poczekać trzeba na to czego tak pragniesz teraz dłużej... Ale będziesz szczęśliwa, zaufaj mi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepsza jest szara maść Napisano Wrzesień 28, 2005 nie trzeba jej dużo kłaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Wrzesień 28, 2005 Tak sobie czasem czytam...i mam ochotę rzucić w Ciebie jakąs maścią w weselszym kolorze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa akcja netowa Napisano Wrzesień 28, 2005 "Namaścić szaraka" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 28, 2005 Zapraszam! :-D pstryk! i zając znikł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Wrzesień 28, 2005 i odstawić myslovic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach