Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farbiara

Polećcie fajny odcień farby do włosów

Polecane posty

Gość Farbiara

Szukam w brązach,jakiś ciemny fajny brązik,typu aksamitny,śliwkowy brąz,złocisty brąz....proszę o nazwę odcienia i nazwę farby.Nie mogę sie na nic zdecydować...

Gość Farbiara
niedobre jesteście,buuuuu:(

Gość duzy wybor jest w farbach
loreal Recital Preferences. Naprawde fajne kolorki.

Gość niedoskonała
ja gustuje w brązach, aczkolwiek nigdy jeszcze nie farbowałam całej głowy,ewentualnie pasemka. z tym, że pasemka miałam blond, a naturalny kolor włosów to ciemny brąz. ostatnio kupiłam saszetkę szamponu koloryzującego o odcieniu"czekolada" i się zbieram zrobic;-)

Ja z brązów miałam : Joanna \"Gorzka czekolada\",Palette \"Ciemnozłoty brąz\",Londa \"Mokka brąz\". Wszystkie fajne,zwłaszcza ten pierwszy kolorek wyszedł najładniej.Polecam.

Gość Widzę że Cleopatra gustuje
w tanich, gównianych farbach :P Nie polecam :P

Gość Martushia
szukam jakiejs farby do wlosow ktora zbytnio mi ich nie zniszczy... i ze bedzie sie dosc dlugo trzymala no i kolor sie nei bedzie zmywal. co polecacie?

Gość karoba
z Welli , seria- SAFIRA, kolor -,,turecka mokka" - fajny brazik- taki czekoladowy!dlugo sie trzyma, dodatkowo do farby masz dodany odswiezacz koloru, jak dla mnie naprawde dobra farba, i swietny kolor(taki nie za ciemny-czarny, nie za jasny) !polecam

Gość gosiak00
Mam pytanie do kloru mokka firmy londa czy jest ciemny trwaly ladny?? Chce sobie walnac ciemniejsze pasemka(mam jasny blond) i zastanwiam sie nad tym kolorem:) Pozdrawiam!!

polecam Recital - mrozny kasztan, bardzo dlugo lsniace wlosy, kolor sie nie wymywa odradzam Garnieta bo raz ze szybko traca polysk a dwa odcienie bardzo roznia sie od tych na palecie

Gość serio mowie
najlepsza farba: Joanna "Gorzka czekolada"- piekny kolor, b.trwaly. Probowalam juz wszystkigo" Garniera, recitali, naprawde zadna do piet Joannie nie dorasta. Sprobuj, zobaczysz. WARTO!!!

Gość jesienna-dama
zgadzam sie z poduszeczka mrozny kasztan jest super , tylko troche jak dla mnie za ciemny bardziej pasuje do kobiety- zimy ja jestem kobieta jesien i musze miec troche jasniejsze brazy sama czesto kupuje welle gorzka czekolade jest to farba ktora bardzo fajnie farbuje wlosy na braz a nie na czarno

www.lumiere.pl/index.php?action=search&cat_id=6&man_id=79&page=2&PHPSESSID=69da36d73ecf5ad50c9f8df9f7130200 odcienie farb do włosów Loreal znajdziesz tutaj:)

Gość bóbr czak
A ja mam takie pytanie : dlaczego farbujecie włosy ? Macie siwe ? Czy z jakiegoś innego powodu ? Ja kiedyś farbowałam , nie wiem , z ogólnego niezadowolenia ze swojej osoby i wyglądu , ale potem mi przeszło , zaczęłam się sobie podobać taka , jaka jestem i uważam , że nie ma takiej farby , w której lepiej bym wyglądała niż w swojej własnej. Więc dopóki nic mi nie siwieje - nie farbuję

Gość yyyyyyyy to niezle
masz nasranbe:o ja tam farbuje wlsoki bo to ozywia ich kolor-dzieki temu jestem bardziej widoczna nie jestem szara myszka itp - mam intensywny piekny kolor i... dobrze mi z tym. To jest poprawianie urody -nie ma zwiazku z samoakceptacja:o

Gość bóbr czak
Sama masz nasrane. Moje włosy mają ładny kolor , to po co mam je farbować. Jakbyś miała trochę rozumu , to byś wiedziała , że nie tylko sam kolor włosów się liczy , ale przede wszystkim to , jak się komponuje z cerą i brwiami. Ale nie , wyfarbuj się na fioletowo , tylko ciekawe , do czego to pasuje

Gość yyyyyyyy to niezle
przykro mi kochanienka ale ja mam jasne wlosy z natury i jedyne co robie to tylko pasemka jasne:o a tak na marginesie dziewczyny rozmawiaja tu o np cieplych brazach pasztetcie a nie o fioletach wiec jesli podobasz sie sobie z tym twoim "ladnym" kolorem - ktory na pewno ladny nie jest - to idz stad i zamilknij:o

Gość bóbr czak
a ty idź sobie z tymi swoimi "ładnymi" blond-pasemkami , bo to chyba też nie jest brąz

Gość yyyyyyyy to niezle
ale chce idiotko jakiejs zmiany np kilka pasemek brazowych wiec odpowiada mi to forum:o zreszta nie chce mi sie z toba gadac - narazie naturalna kretynko:o

Gość bóbr czak
nie wiem , skąd pomysł , że jestem kretynką , idiotką , a wcześniej - pasztetem; na podstawie wypowiedzi , że nie farbuję włosów - hm , dziwne- ale też nie obchodzi mnie to ; widać koleżanka uważa się za kogoś lepszego i inteligentniejszego , bo farbuje włosy- GRATULUJĘ

Gość Miodek
Ja malowałam na ciemny brąz Garniera i zmyl mi sie po 2 tygodniach a w dodatku byl nieładny i bardziej czarny niz brązowy, bez polysku i wogole blee. Jedyna zaleta to to ze tak strasznie nie niszczy włosów... ale ładny kolorek miałam po ciemnozłotym brązie z palette;), polecam, tylko trzeba uwazac na czuprynke i dobrze ja pielegnowac;)

Gość annabolanna
Ja od dłuzszego czasu kłade karmelową czekoladę Welli. Wiem, wiem, firma nie jest może prima sort ale kolor ...cudo, lekko rudawy a nie wiewióra, jasniejsze refleksy. Farba Karmelowa Czekolada(nie gorzka tylko karmelowa)

Gość Sylwias
Polecam kolor "Mokka" odcien numer 5M firmy Matrix. Niestety nie moge sie zgodzic z opiniami poprzednich forumowiczek, gdyz jestem przeciw garnierowi i innych mu podobnych. Owe kolorki nie plowieja, poniewaz juz po bezposrenim pomalowaniu sa wyplowiale. Porazka! Zgadzam sie jedynie z opinia na temat firmy Well. Nie powiem, ze jest idealna, ale zla nie jest.

Gość Sylwinka 21
Ja polecam farbe Joanna Naturia Color nr 234- śliwkowa oberżyna. ładnie pokrywa wlosy,fajna konsystencja, trzyma ok m-ca no i ta przystepna cena :)(4-5zł) naprawde polecam, ja juz jej uzywam prawie dwa lata i nie narzekam na stan moich włoskow ;)

Gość 7890
moze bede malo orginalna ale polecam farby joanna.ja osobiscie ostatnio kupilam kolor czarny bez...

Gość gluba
Wella saphira REWELACJA!!!!!!!!! Niestety nie ma tam ładnego pomarańczowego koloru! Szukam, szukam ,szukam jasnego rudego, a ciągle wychodzi czerwony!

Gość TaraoO
farbuje włosy na czarno, zauważyłam, że włosy coraz bardziej sie niszczą :/ ... szukam dobrej farby.. nie wiem jaką kupić. Niech mi ktoś doradzi

Gość Seniorita667
WITAM!!chcialabym wrocic do naturalnego koloru wlosos gdyz swoje zniszczylam pasemkami jasnymi.Podoba mi sie odcień Magdy Szejbal z kryminalnych,moj naturalny odcien jest zblizony do jej koloru.mozecie mi doradzic jaki to odcien blondu i jaka farba najlepiej aby wlosy pieknie lsnily??????