Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farbiara

Polećcie fajny odcień farby do włosów

Polecane posty

Gość oolalalaaaa
mmm....właśnie mam na głowie karmelową czekoladę. to pierwszy mój kontakt z farbowaniem włosów w domu. a dzisiaj z naturalnej blondynki lekko rozjaśnionej chce mieć taki jak na farbie. napiszę efekt końcowy. ściskam ciepło!

Gość oolalalaaaa
bardziej niż karmelkowa - jestem ruda. ale i tak mi się podoba :))))))))

Gość PANI.
Safira- super:) Droższa, ale lepsza:) jedwabisty karmazyn

Gość anastka16
hej doradzcie mi, mam na wlosach farbe czekoladowa ktora miala sie zmyc po 24 myciach ale jakos po 100 ani nie drgnela, chce teraz byc blondynka, czy to mozliwe???? podobno to trudne. nie chce uzywac rozjasniacza tylko farby. myslalam o safirze??? ktora najmniej niszcz wlosy???

Gość Spasiona
Sylwinka 21, a czy ta joanna "sliwkowa oberżyna" faktycznie wychodzi taka jak na opakowaniu?? Czyli taki jakby fiolecik?:)

Gość bladi
ja polecam garnier bez amoniaku tofi

Gość 22Sarunia22
Ja uzywalam przez pare lat farby loreal casting i bylam bardzo zadowolona, poniewaz kolor wychodzil jak na opakowaniu, odzywka byla rewelacyjna - wlosy po farbowaniu wygladaly na zdrowsze i bardziej lsnily niz przed. Jednak loreal zmienil nazwe tej farby na casting creme gloss i zmienil kolory ktore sa nieciekawe i w dodatku nie wychodza taki jak na opakowaniu.. Noi cena stala sie smiesznie wysoka w porownaniu do reszty farb. A obok loreala na polce zauwazylam farbe Joanny za jedyne 5zl o podobnym skladzie i zawartosci pudelka do castinga.. Ale boje sie uzyc takiej taniej farby i chcialam zasiegnac opini na jej temat???

ja nie mam ulubionej firmy z farbami do włosów. wszystko zależy od odcienia, jaki na dany czas 'potrzebuję'. wczoraj ufarbowałam farbą Paette o odcieniu 321 - jasny blond. odcień nei jest zły. zwłaszcza, że chciałam zminimalizować odrosty. jednak na długie włosy polecam zastosować dwa opakowania. jedno jest zdecydowanie za mało. pozdrawiam

Gość ciemna szatynka:):)
hmmm jesli ktos chce bardzo ładny ciemny braz ktory NIE swieci na rudo to polecam Garnier braz http://cokupic.pl/i/c_big1330890.jpg tylko jest jedno duuuuze ale... ten śliczny kolorek na opakowaniu bedzie widoczny okolo 12 dni po farbowaniu... bo z poczatku niestety jest czarny,o czym przekonalam sie na wlasnej s... yyyyy włosach ;p Minelo okolo pol roku od farbowania wlosow ta farba, odrosty nie sa u mnie mocno widoczne i kupilam Garnier Głeboki szatyn http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Koloryzacja-wlosow/100-Color-401-gleboki-szatyn-28063-big.jpg choc bylam bardzo zadowolona z poprzedniej farby chce uniknac czarnych wlosow..jutro zamierzam je przefarbowac wiec dam znac co mam na głowie :P:P