Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aizik

Urojenia

Polecane posty

Gość Aizik

Kiedy kobieta zdaje sobie sprawe czy to ciaza czy glupie urojenie,moja znjoma przez 3 miesiace regularnie dostawala okres a po pieciu miesiacach juz okazalo sie ze jest w ciazy, ja od kilku dni dziwnie sie czuje chodzi o moj brzuszek a moze zoladek. Czy moglam sobie cos uroic bo robilam 3 testy w przeciagu 10 dni i wyszly negatywne,czy strach przed ciaza moze byc przyczyna zlego samopoczucia...??

Gość taka sobie kobitka
Hej! Jasne, że mogłaś coś sobie wmówić, sama się z tym zmagałam :(. I strach przed ciążą może jak najbardziej powodować złe samopoczucie. Przecież bojąc się - denrwujesz się, gdy sie denerwujesz (nie wiem jakie są Twoje objawy) prawdopodobnie boli Cie brzuch czy jest Ci nie dobrze - część kobiet takie objawy bierze od razu za ciążę. Jak mówię - sama przez to przechodziłam, też dziwnie się czułam, dopatrzyłam sie wszsytkich praktycznie objawów ciąży. Już pokilku dniach rzekomego zapłodnienia zaobserwowałam że częściej siusiam, więcej jem, brzuch mnie boli, coś w nim skacze, mam mdłości :). Szaleństwo totalne... Nie daj się otumanić przez organizm tak jak ja! Na pewno nic z tego nie będzie - 3 negatywne testy... Nie masz się czym martwić, nie wiem czy masz miesiączkę, czy masz dopiero dostać, w drugim przypadku nerwy odstaw na bok i spokojnie poczekaj, napewno sie pojawi. Pozdrawiam

Gość gość
Biedny brzuszek,przytulam