Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula26

Doradzcie jak skutecznie zajść w ciążę!

Polecane posty

Gość Anula26

Kochane kobitki, może mi pomożecie. Planujemy z mężem dzidziusia ale nie mamy zielonego pojęcia w tym temacie jak to szybko i skutecznie zrobić. Chodzi nam o to jak np. się kochać aby szybko zajść. Czy są jakieś lepsze lub gorsze 'pozycje' w których łatwiej się zachodzi? Zauważyłam też że jak kochamy się rzadziej np. co dwa dni to wytrysk męża jest silniejszy i obfitszy a jak jest to już 3 raz danej nocy to go prawie nie czuję... Moze powinniśmy się powstrzymać kilka dni aby się mężowi 'nazbieralo"? Czy np. 'po" powinnam trzymać nogi w górze aby nasienie dolecialo do jajeczka? Doradzcie jak to zrobic.....

Wystarczy ze bedziecie to robic raz dziennie przez caly cykl :) nie potzreba 3 razy :) i wtedy jest duze a nawet bardzo duze prawdopodobienstwo ze zajdziesz w ciaze. wyczytałam gdzieś ze jak facet uprawia czesciej sex to ma mniejszy wytrysk ale bardziej zywych plemniczkow. a jak rzadko to wytrysk jest ogromny ale plemniczki sa juz \"za stare\" :)

Gość interesujace...

Gość interesujace...

Gość dżizys
a czy mozna zajśc w ciążę nieskutecznie?????????????

Gość dżizys
a czy mozna zajśc w ciążę nieskutecznie?????????????

przede wszystkim jedz kwas foliowy , 1 tabletke dziennie. No a jak zajśc w ciążę: postarajcie sie robić tak zebyście mieli równocześnie oragazm a najlepiej zebys Ty zaczynała.u mnie podziałało jestem w 8 tygodniu.... Mięśnie wtedy jakos lepiej działaja .W kazdym razie działa

przede wszystkim jedz kwas foliowy , 1 tabletke dziennie. No a jak zajśc w ciążę: postarajcie sie robić tak zebyście mieli równocześnie oragazm a najlepiej zebys Ty zaczynała.u mnie podziałało jestem w 8 tygodniu.... Mięśnie wtedy jakos lepiej działaja .W kazdym razie działa

dostałam dziś okres:(czyli na razie nici z dzidziusia...

Gość oleole
Kochac sie codziennie????? w zyciu, kazdy lekarz wam poiwe ze plemniki musza miec czas zeby dojrzec, bo plemnikami-niedorodkami jeszcze nikt nigdy sie nie zaplodnił. Kochac sie mozna co drugi dzien, wtedy plemniki nie sa strae ale i tez sa dojrzale pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
dziewczyny a jak mąz miał 3 tygodnie abstynencji to jak z jakością jego plemników? To dobrze czy źle dla poczęcia?

Gość gość
Brunet 185 cm, przystojny, zdrowy, gr. krwi: B RhD + , 33l, wykształcony, pomoże bezinteresownie w poczęciu. Gwarantuje pełną dyskrecje i anonimowość. Zainteresowaną panią lub parę z Krakowa lub okolic proszę o kontakt: korser@interia.pl