Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamrożona

Nadżerka - wymrażanie

Polecane posty

Gość Zamrożona

Witam, Ile czasu po wymrażaniu nadżerki czekałyście z rozpoczęciem współżycia? Wiem, że muszę też wstrzymać się jeżeli chodzi o basen i kąpiele. Czekam na Wasze odpowiedzi ;)

Gość .....
Ja slyszalam, ze trzeba odczekac 6 lub 8 tygodni

Gość Zamrożona
Aż tyle????

Gość ......
No nie stety, skoro chcesz zeby wszystko bylo oki to chyba warto tyle poczekac, skonsultuj sie ze swoim lekarzem, bo to jeszcze zalezy od ciala kobiety

Gość ......
No nie stety, skoro chcesz zeby wszystko bylo oki to chyba warto tyle poczekac, skonsultuj sie ze swoim lekarzem, bo to jeszcze zalezy od ciala kobiety

jedna z moich koleżanek czekała miesiąc, inna miesiąc + po konsultacji kolejne 2 tygodie....... mam nadzieje że mnie to ominie:)

jedna z moich koleżanek czekała miesiąc, inna miesiąc + po konsultacji kolejne 2 tygodie....... mam nadzieje że mnie to ominie:)

Gość Dorota27
ja miałam wymrażaną nadżerke 2 dni po miesiaczce a potem poczekałam cały cykl i dopiero po zakończeniu nastepnej miesiaczki rozpoczęłam "przytulanie". lepiej sie wstrzymac, żeby sie dobrze wszystko zagoiło

Gość Dorota27
ja miałam wymrażaną nadżerke 2 dni po miesiaczce a potem poczekałam cały cykl i dopiero po zakończeniu nastepnej miesiaczki rozpoczęłam "przytulanie". lepiej sie wstrzymac, żeby sie dobrze wszystko zagoiło

Gość po miesiaczce
podobno po miesiaczce mozna... poszukaj w innych topicach, tam znajdziesz duuzo info :)

Gość madzik55
lekarz kazał mi czekać 8tygodni z sexem..mąż był zdruzgotany..a ja nawet nie :P

Gość aganieszks
ja czekałam tylko dwa tygodnie, tak mi powiedział lekarz ( nadżerka była mała) ale dziewczyny mam pytanie czy po wymrażaniu normalnie miałyście okres, ja mam już spóźniony 6 dni:(

Gość zapytanie
a jak sie leczy ta nadzerke-boli cos?

Niestety musialaM czekac prawie 2 miesiace i szczerze to i tak sie kochalismy tak pod koniec tego 2 miesiaca, tylko ze nie wchodzil całkiem. Bałam się ze moze sie nie wyleczyc przez nasza glupote ale wszystko dobrze sie skonczylo. W koncu mozna sie kochac i chodzic na basen :)