Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość high

Facet śmierdzi

Polecane posty

Gość high

Nie mogę znieść zapachu mojego faceta..TAM! Jest czyśiutki wyperfumiony i ogólnie świeży..ale Tam...bleh!..Nie o to chodzi że tam akurat się nie myje..po prostu jego zapach intymny :(..odpycha mnie... Macie takie odczucia? Co robić? Przestałam go dodtykać i zbliżać się do Tego miejsca

Gość pol
mezczyzni maja tam specyficzny zapach, tak samo kobietki... po prostu taka jest ludzka natura, kobitki sie mujom, i faceci , ale zapaszek zostaje i uz

Gość awantka
high,mam to samo wiem,ze mój facet dba o siebie,jkest czysciutki,zadbany,ale jak mam go piescic ustami,zwłaszcza jak jest juz silnie podniecony,to niedobrze mi sie robi...dlatego staram sie to robic bezposrednio po jego prysznicu...

Gość high
może masz rację-prysznic to rozwiązanie..przecież mu nie powiem że śmierdzi..a moze zmienić mu dietę?.Moze dlatego tak śmierdzi bo je coś nieodpowiedniego?

Gość astro
Dieta nic nie da, zapach intymny należy tylko do indywidualnej osoby. Zmiana diety spowoduje tylko zmianę składu jego spermy, a co za tym idzie jej smaku. Nie pozwul mu jeść czosnku, cebuli, sera białego, pić mleka, s sperma będzie miała mniej słony smak. ;P

Gość quest
jak to jest z zapachem spermy? od czego on zalezy?

Gość Nineczkaaa
fuuuu sperma śmierdzi jak stare skarpety, hi hi....

Gość mada faka
o żesz... a mnie to pociąga :P

Gość ireneczka
ja tez tak mam!!!!!! kurcze a juz myslalam, ze to ze mna jest cos nie tak ;) dla mnie ten zapach nie tyle co smierdzi ale jest bardzo odpychajacy :O

Gość DZIĘKI DZIEWCZYNY
BO JA JUŻ MYSLAŁAM ŻE TYLKO MÓJ TAK MA..... ZAŁAMKA CO??WIEM ZE CZYSTY I UMYTY A ZAPACH MNIE ODRZUCA:(

Gość no wreszcie
no to mam tak samo jak wy...ostatni raz to musialam rzygac i nie wiem dlaczego tak jest ?

Gość ciągle czytam
ze obciągacie facetom swiom z połykiem itd i zawsze się zastanawiałam o co chodzi?przecież wiem ze on się myje i o siebie dba a jednak....dobrze wiedzieć ze nie jestem sama

Gość masncjsabnvkhxc
o kurcze a w jakim wieku sa wasi faceci? moze te zapach nasilaja sie wraz z wiekiem? oj musze sie doksztalcic. tego problemu nie mam. pozdrawiam i wspolczuje.