Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gumecka

Termin czerwiec 2005!

Polecane posty

Witam wzystkie mamuski ktore beda rodzimy w czerwcu. Ja jestem w 12tc, mam na imie Jola, mam 27lat i to moje pierwsze dziecko, mamy termin na 20czerwca. Mam nadzieje ze znjada sie jeszcze jakies mamuski z czerwca.Pozdrawiam.

Gość kurde
Malo jest topikow juz o tej tematyce? Po cholere zakladasz nowy:p Mozesz kontynuowac juz istniejaca a nie zasmiecac forum :P:P:P:P

Jakos nie widze zeby byl temat terminu na czerwiec, jakby ktos nie wiedzila czerwiec to nie lipiec ani nie marzec czy inny miesiac, jak nie umiesz rozpoznawac miesiecy to zajrzyj do kalendarza.

Jakos nie widze zeby byl temat terminu na czerwiec, jakby ktos nie wiedzila czerwiec to nie lipiec ani nie marzec czy inny miesiac, jak nie umiesz rozpoznawac miesiecy to zajrzyj do kalendarza.

Witam. Ja mam termin na 26 czerwca.Mam na imie Magda, mam 27 lat i nosze pod sercem dwa malutkie kochane ludziki.Co prawda lekarz straszy że mogę urodzić wcześniej, ale póki co licze na czerwiec. Pozdrowionka.

Gość monia13
Cieplutko witam wszystkie mamy i ich malenstwa. Rodze 19,06,05. Moj dzidzius ma juz 12 tgodni ostatni raz widzialam go w sobote jak podskakiwal w brzuszku. Mam 27 lat jestem z Warszawy. obecnie jestem na zwolnieniu wiec bede tu zagladac.

Gość asiek78
Hej! Mój termin to 9 czerwca, jestem w 14 tydodniu i 5 dniu ;) - ciąży mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Ostatnie usg miałam 9 grudnia i maleństwo miało całe 8 cm. Pokazano mi również wszyskie szczególiki, łącznie z serduszkiem i żołądeczkiem. Maleństwo jest bardzo ruchliwe.

Gość asiek78
Coś nam ten wątek kuleje:( a szkoda;(

Witam! Przestalam tu zagladac bo nikogo dlugo tu nie bylo wiec sie przenioslam na termin lipiec 2005 ale jak widze wy tez.Pozdrawiam.

Gość kasmo
cześć wszystkim! Mam 25 lat i to moja pierwsz ciąża. Nie mam jeszcze dokładnego terminu, ale to będzie mniej więcej 14-20 czerwca. Pierwsze USG miałam robione w 10 tyg. To było niesamowite zobaczyć takie maleństwo... Ale jak piszecie, że wasze tak brykają, to trochę się przestraszyłam, bo moje było bardzo spokojne, tylko serduszko mocno pikało. Odniosłam wrażenie jakby wiedziało, że jest oglądane i zamarło w bezruchu. Zobaczymy jak będzie teraz. W piątek będę miała robione kolejne USG, to będzie już początek15 tyg. Nie mogę się doczekać! Powiedzcie mi jak można sobie radzić z przeziębieniem i okropnym katarem. Nie można brać żadnych medykamentów a boję się zostawić to tak jak jest. Może znacie jakieś cudowne sposoby? Pozdrawiam Wszystkie!

Gość monia13
do kosmo. Na przeziebienie spokojnie mozesz brac osciillococinum lub kropelki l-52. Ja bylam tez przeziebiona i bralam sama. Bardzo dobrze na mnie dzialala goraca woda z cytryne i miodem. Jezeli lubisz czosnek to tez z miodem i mlekiem. Na katar Euphorbium compositum spray do nosa. Wszystkie leki ktore ci polecilam sa homeopatyczne i nie zaszkodza dzidzi. Co do USG moaj dzidzia tez byla spokojna wykonala pod koniec pare podskokow. Zycze zdrowka i milego ogladaniania fikolkow dzidzi. Dziewczyny napiszcie czy ktoras jest z Warszawy, bo chcialabym zapytac o dobre USG.

Gość kasmo
Moni, dziękuję Ci za porady. Mam nadzieję, że już jutro moja dzidzia pozwoli mi się dokładnie pooglądać... Widzę, że dziewszyny z tego topiku poprzenosiły się na lipiec. Ja chyba będę zaglądać tu i tam. Raźniej jest poprzeżywać te nasze zmagania ciązowe wspólnie, powymieniać się doświadczeniami. Wydaje mi się, że ten czas tak wolno płynie...

Gość asiek78
Koleżanki czerwcówki-ciężarówki;) piszmy coś więcej bo nam wątek czerwcowy zaniknie:D Wczoraj wieczorkiem leżałam z ręką na brzuszku i miałam nadzieję, że coś poczuję... niestety nic z tego:( Wszyscy mówią, że to za wcześnie, ale ja nie mogę się już doczekać. Tak samo jakiej płci potomka w sobie noszę;) To 15 tydzień więc jeszcze troszkę muszę poczekać. Podobno pierwsze ruchy czuje sie od 16-20 tygodnia, a płeć to już zależy od ułożenia. Na następną wizytę i usg idę po świętach to poproszę lekarza żeby troszkę "poszperał" może akurat:D całuski dla czerwcówek i ich brzusiów;)

Gość mnbvc
Pozdrowienia!czerwcowe mamy!! :) Mam 29 lat i 14 tydzień pierwszej ciązy.Termin porodu wypada na początek czerwca. *Moje kochane "niunio" jest podobno w 99% chłopczykiem-o tym tez marzyłam.Zauroczył mnie pewien mały szkrab, na którego spoglądam po sąsiedzku...i teraz jest szansa na to,że moje marzenie posiadania podobnego malucha się spełni. *Każdy dzień jest zagadką dotyczącą mojej małej osóbki którą noszę w brzuchu.Czekam z radością :D na wizyty u lekarza kiedy mogę zobaczyć "małego?" na USG. *Mam nadzieję, że jest mu ze mną dobrze :) i pokochamy się jeszcze bardziej za parę miesięcy :) *w styczniu 2005 r. czeka mnie spóźniona już obrona pracy mgr- myślę, że nie będziemy się zbyt mocno stresować :)..a na razie pilnie kończymy pisać prace dyplomową ...:) Trzymajcie się ciepło młode mamy!

Gość mnbvc
Pozdrowienia!czerwcowe mamy!! :) Mam 29 lat i 14 tydzień pierwszej ciązy.Termin porodu wypada na początek czerwca. *Moje kochane "niunio" jest podobno w 99% chłopczykiem-o tym tez marzyłam.Zauroczył mnie pewien mały szkrab, na którego spoglądam po sąsiedzku...i teraz jest szansa na to,że moje marzenie posiadania podobnego malucha się spełni. *Każdy dzień jest zagadką dotyczącą mojej małej osóbki którą noszę w brzuchu.Czekam z radością :D na wizyty u lekarza kiedy mogę zobaczyć "małego?" na USG. *Mam nadzieję, że jest mu ze mną dobrze :) i pokochamy się jeszcze bardziej za parę miesięcy :) *w styczniu 2005 r. czeka mnie spóźniona już obrona pracy mgr- myślę, że nie będziemy się zbyt mocno stresować :)..a na razie pilnie kończymy pisać prace dyplomową ...:) Trzymajcie się ciepło młode mamy!

Gość kasmo
cześć dziewczyniki, Wiecie co, złapał mnie dzisiaj dół. Mój mąż jest na wyjeździe służbowym i nie uda mu sioę wrócić na weekend. Byłam dzisiaj u ginekologa, tak się nastawiałam na fikołki mojego maluszka, ale zrobił mi USG dopochwowe i okazało się, że to jest za duża ciąża na takie USG, i mam tylko zdjęcie głowki :-( A następna wizyta dopiero pod koniec stycznia, buu No cóż, najważniejsze, że wszystko w porządku. Ostatnio sniło mi się moje dziecko - 2 letni chłopczyk, ale nie mam pojęcia jaka będzie naprawdę płeć mojego brzdąca. Moja teściowa wróży mi njpierw dziewczynkę (wróżba z nitką i obrączką). Na razie z niecierpliwością wyczekuję pierwszych ruchów, ale sobie poczekam bo ledwie się aczął piętnasty tydzień. Przesyłam buziaczki dla czerwcowych mam, udanych zakupów świątecznych! mnbvc - witaj w gonie i powodzenia na obronie pracy

Gość anker
ja pierdole i po co ci mamuśki z czerwca. Kurwa baby ale wy głupie jesteście. :(

Gość tak to jest
spadax durne mamuski ze swoimi płodami (a nie dzicmi jak gadacie) won!@!!!!!!!!!!

Gość kasmo
chyba jakieś dwie dusze zabłądziły. Moi drodzy chyba tematy Wam się pomyliły...

Ej wy dwaj naker i cos tam jeszcze, polamane ludzie chyba wam sie cos pomylilo, zeby wam ktos czegos nie zrobil a pozatym skoro tak piszecie to chyba jestescie chorzy umyslowo. Mamuski lepiej piszcie na forum termin lipiec 2005, wszystkie czerwcowki tam sa.

Ej wy dwaj naker i cos tam jeszcze, polamane ludzie chyba wam sie cos pomylilo, zeby wam ktos czegos nie zrobil a pozatym skoro tak piszecie to chyba jestescie chorzy umyslowo. Mamuski lepiej piszcie na forum termin lipiec 2005, wszystkie czerwcowki tam sa.

Gość gość
Up up

Gość gość
Up up