Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiek78

ciąża a kolczyk...

Polecane posty

Gość asiek78

Mam pewnien dylemat, może niektórych będzie śmieszył, ale mnie od jakiegoś czasu nurtuje:) Mam kolczyk w pępku i zastanawiam się czy zaleca się go wyjąć, czy też może zostać, a jak brzuszek będzie bardzo duży to wyjąć, a może nosi się cały czas? Kiedyś w tv widziałam kobietę w zaawansowanej ciąży i miała nadal kolczyk. Słyszałam jednak też opinię, że lepiej wyjmować bo się naciąga skóra... Jestem w 15 tydoniu i powolutku zaokrągla mi się brzusio więc nie jestem pewna co zrobić Jeżeli ktoś wie coś na ten temat z doświadczenia lub teorii proszę o odpowiedź:D Będę wdzięczna;)

witaj ja tez nosilam kolczyk ale w 3 miesiacu go wyciaglan poniewaz skora sie naciagla i dziurki byly od siebie bardzo daleko,i nawet nie dalo by sie wlozyc,byl by za maly wiec mi zarusl,ale w lado jak mi sie uda ujac pare kilo to znow przebije i zaloze slyszalam ze sa gumowe dlugie kolczyki na okres ciazy ale w mojej miejscowosci nie ma pozdrawiam cie serdecznie i poglaszcz odemnie brzuszek powodzenia

A ja Mam tatuaż na podbrzuszu i słyszałam różne opinie. Facet który mnie tatuował ostrzegał przed rozstępami i \"podartym\" tatuażu, a gin mi mówiła, że miała pacjentkę której tatuaż rósł razem z brzuszkiem i nic złego się nie działo.

Moja kosmetyczka powiedziala ze za cholere nie przbije zadnej kobiecie pepka bo potem sa starszne problemy w ciazy, a raczej po ciazy. Skora sie nacignie tak brzydko w tym miejscu ze potem nie jest w satnie wrocic do normalnego wygladu. Moze nie u wszystkich....

Gość jala
wyciagneli mi w dniu porodu nicsie nie rozciaga dziurka sie zrasta uwierz nic nie widac pozdrawiam