Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka30

problem z potówkami- szukam pomocy

Polecane posty

moja córeczka ma notorycznie potówki.i co gorsza zaparza się w fałdkach pod kolanami(z tyłu nóżek)próbowałam już nadmanganianu potasu do kąpieli, krochmalu oraz rumianku.Pomagają ale jednocześnie wysuszają ciałko.Może któraś z Was może doradzić mi coś skutecznego bo już mi ręce opadają z bezradności.

Hej, Mamy polecają BEPANTHEN do stosowania na tego typu dolegliwości jeszcze poza tym co wymieniłaś...Do kupienia w aptece bez recepty. Może spróbuj tego. Jest w maści i kremie. Kosztuje 13,50 zł tubka. Wiem, bo my go kupilismy naszej miesięcznej Niuni...:)

Potowki to nic innego jak rodzaj odparzyny. Powinnas ubierac malenstwo troszke lzej .Co innego gdy dzieciatko ma takie ciałeczko i nie ma rady w zgieciach cos sie robi . Ja smarowałam swojej małej w takich miejscach najzwyklejszym sudocremem do tyłeczka DZIAŁAŁO. Bądz rozcierałam w zgieciach make ziemiaczana tez działa. POWODZENIA I WESOŁYCH SWIAT

Potowki to nic innego jak rodzaj odparzyny. Powinnas ubierac malenstwo troszke lzej .Co innego gdy dzieciatko ma takie ciałeczko i nie ma rady w zgieciach cos sie robi . Ja smarowałam swojej małej w takich miejscach najzwyklejszym sudocremem do tyłeczka DZIAŁAŁO. Bądz rozcierałam w zgieciach make ziemiaczana tez działa. POWODZENIA I WESOŁYCH SWIAT