Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwszy mąż na topiku

Poród w lipcu !!!

Polecane posty

Gość Pierwszy mąż na topiku

Hej , czytam i czytam i sam się boję...:-) Mam z żoną termin na lipca !!! Mało tego , że na lipca , to jeszcze po pierwszej wizycie okazało się , że będą bliźniaki dwu jajowe .....(tyle szczęścia na raz :-))) Jak ja to przejde.... Chętnie pogadamy z mamami , które mają lub spodziwają się bliźniąt. Pozdrawiam.

Gość Hej Arku
chyba nie ma żadnej obecnie mamusi z bliźniakami. Wcale się nie dziwię, że się boisz, ale napewno wszystko będzie ok. Tylko gratulować : Tobie i pewnie Domi, bo to o Nią chodzi prawda?

Gość arek
Dzięki za słowa pocieszenia , ale droga jeszcze daleka....:-) Mam pytanie - lepiej mieć od razu 2-ke , czy na raty? Pozdrawiam. Arek

Masz juz dwójke wiec sprawa załatwiona ale napewno bedzie wam ciężko na początku. Zorganizujcie sobie opieke babci lub lepiej dwóch albo cioć. Ja mam tylko jedno {synka 5 miesięcy} a sama bym nie dała rady. Ale wszystko można wytrzymać!!!! Czas szybko płynie i za rok o tej porze twoje maluchy bedą miały 6 miesięcy i beda siedzieć. Dobrze przemyslcie zakupy ubranek, akcesoriów dodatkowych bo mimo dobrych checi zawsze poełnia się jakieś błedy. Teraz wiem ze wiele rzeczy bym inaczej zorganizowała i zaplanowała. Spedzajcie z żoną czas efektywnie i ciekawie bo później długo długo nie bedziecie mieli czasu dla siebie. Więc żyjcie na całego oczywiście na tyle na ile stan twojej żony pozwala. Kupcie sobie kilka książek ale nie wieżcie we wszystko co piszą życie samo zweryfikuje wam tą wiedzę. Jak masz jakieś pytanko to chętnie odpowiem. Pozdrawiam Piątek.

Zauważyłam że tu pisze się o mnie a te pan Arek nawte nie zaprzecza!!Mój mąż nie nazywa się Arek i tu nie chodzi o mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie poczytać inne topiki można się czegoś o sobie dowiedzieć super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

Zauważyłam że tu pisze się o mnie a te pan Arek nawte nie zaprzecza!!Mój mąż nie nazywa się Arek i tu nie chodzi o mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie poczytać inne topiki można się czegoś o sobie dowiedzieć super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(

Mój mąż jest bardziej bystry i nie pyta innych czy lepiej mieć jedno czy dwa bo jaki ma się na to wpływ!??????Cieszy się jak szalony i tyle!Przepraszam jaśli uraziłam Arka!

Gość arek
Dla DOMI24 Witam i pozdrawiam.... Dziękuje za odpowiedź. I o to mi właśnie chodziło - żeby wywołać dyskusję... i wcale się nie obrażam :-) Bardzo się cieszę , że jest taka strona , gdzie przyszłe (i nie tylko) matki mogą coś powiedzieć bez skrempowania i zauważyłem , że ogólnie topik utrzymany jest w bardzo kulturalnym stylu , to wiele mówi...:-) Moja żona ma problem z tzw. kluchą w gardle , która powoduje wymioty - jest na to jakaś rada ?(zaznaczam , że nie je za 3-ech :-)) Bardzo dziękuę , za wcześniejsze wypowiedzi. Pozdrawiam.

Gość agatula
Ja mam bliżniaki ktore maja skończony rok!!!!!!! Hihi

Gość Dam Ci radę
Kulturalne forum:P:P:P:P Od razu widać, że jesteś tu nowy. One tylko przypominają kulturalne Matki Polki w rzeczywistości co druga tutaj to niezła żmija, zapatrzona w swoje dziecko jak w obrazek. Broń Boże nie pozwalaj żonie tutaj zagląda, jeszcze się bidulka stanie taka jak one, a Ty pójdziesz w odstawkę.

Gość zapr
Zapraszam do topiku \"rodzimy w lipcu 2006\" szczególnie Twoją żonę ...ale i ciebie na wymianę uwag i spostrzeżń. Gratuluję bliźniaków🌻 🌻. Będzie ciężko ale napewno poradzicie ❤️!!!!! Nie jesteście pierwsi ani ostatni!!!!