czaaarna 0 Napisano Grudzień 30, 2004 Witam Was serdecznie Mam pytanie czy zdarzylo sie ktorejs z was zdarzylo sie zeby po pigulkach dostac zamiast okresu tylko plamienie, ktore trwalo 2dni? Napomne jeszcze ze zjadlam wlasnie 4 pudelko pigulek. Czy jest jakakolwiek mozliwosc zajscia w ciaze. Bede wdzieczna za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaaarna 0 Napisano Grudzień 30, 2004 Dodam, ze tabletki przyjmowalam regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cj Napisano Grudzień 31, 2004 calkiem mozliwe,ja przy stosowaniu pigulek mialam okres krotki i mniej obfity:)a po odstawieniu koszmar heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manieczkaaaaa Napisano Sierpień 22, 2005 Ja mam podobna sytuacje.moze któras z was tez tak miała?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja 8666666 Napisano Sierpień 22, 2005 jezeli bralas regularnie tabletki i nie zazywalas w tym czasie antybiotykow to ciaze mozesz wykluczyc!!! ale z tym plamieniem to dziwna sprawa...poczekaj do nastepnego opakowania albbo jak chcesz byc pewna co ci jest to zostaje tylko lekarz! pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach