Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donusia

Bardzo prosze was o pomoc.

Polecane posty

Gość donusia

Otoz mam taki problem.Uprawialam seks w 21(11 grudnia) dniu cyklu przy 27 dniowych.temp byla wysoka i taka tez mi sie utrzymywala,ponad linie pokrywajaca.ten cykl jest jakis dziwny.temp mialam na zmiane 36.12,36,22...i ciagle tak mi sie powtarzala z 7 razy,potem nastapil wzrosy do 36,50 utrzymalo sie i dzisiaj wzrost byl do 36,6.dzien cyklu dzisiaj jest 18. Mam pytanie. Otoz wraz z ta dziwna temp mam rowniez strasznie duzo gestego i bialego sluzu,nie mialam rozciagliwego typowego dla dni plodnych.mam pyanie co to oznacza??czy moze to oznaczac ciaze??

Danusiu! ppatrzę na swoje wykresy i moja najwyższa temperatura przed podwyższeniem to jakieś 36,5-36,6 Więc w zalezności od cyklu początek podwyższonej temperatury zaczynam liczyć od 36,7-3,68 i w ciągu pierwszych dni wzrasta ona nawet do 37,0. Nie mam więc trudności z określeniem wzrostu. Jak była twoja temperatura przez ostatnie dni przed wzrostem? jak długo stosujesz tę metodę. Jeżeli podwyższona temperatura utrzymuje się dłużej niż 16 dni to może to oznaczać ciążę. i polecam dwie książki: Jak zostać znawcą swojego ciała Marioli Moszczyńskiej Wydawnictwo Alma olsztyn 2003 i Sztuka naturalnego planowana rodziny John i Sheila kippley. Tą drugą zamówiłam przez internet na sronie www.npr.pl.

Danusiu! ppatrzę na swoje wykresy i moja najwyższa temperatura przed podwyższeniem to jakieś 36,5-36,6 Więc w zalezności od cyklu początek podwyższonej temperatury zaczynam liczyć od 36,7-3,68 i w ciągu pierwszych dni wzrasta ona nawet do 37,0. Nie mam więc trudności z określeniem wzrostu. Jak była twoja temperatura przez ostatnie dni przed wzrostem? jak długo stosujesz tę metodę. Jeżeli podwyższona temperatura utrzymuje się dłużej niż 16 dni to może to oznaczać ciążę. i polecam dwie książki: Jak zostać znawcą swojego ciała Marioli Moszczyńskiej Wydawnictwo Alma olsztyn 2003 i Sztuka naturalnego planowana rodziny John i Sheila kippley. Tą drugą zamówiłam przez internet na sronie www.npr.pl.