Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Dokewasz, pdzelewasz, ty przechodzisz samego siebie. No zmęczony jestem nie trafiam w klawisze sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1622 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: U mnie szybciej się obroci do hipermarket niż zrobić cokolwiek Szybciej napewno ale domowe są lepsze. Faworki jakie pyszne też a robiłam w tamtym tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu Robiłeś kiedyś bigos z klopsów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 6 godzin temu 50 litrów smieci wyszło z sypialni i kuchni tylko podłogi i blat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 332 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: No zmęczony jestem nie trafiam w klawisze sobie To odpoczywaj i nie przeciążaja mózgu. Pewnie ciężki tydzień inwestycji i handlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Robiłeś kiedyś bigos z klopsów? Nie lubię bigosu poza tym unikam kapusty kiełbasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: To odpoczywaj i nie przeciążaja mózgu. Pewnie ciężki tydzień inwestycji i handlu. No normalnie dopiero zaczynam pisać w piątek wieczorem w tym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 6 godzin temu Wszedłem godzinę wcześniej i źle bo literki wes wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Szybciej napewno ale domowe są lepsze. Faworki jakie pyszne też a robiłam w tamtym tygodniu. Ja sobie muszę kupić mikser i gofrownice będę robił goferki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 6 godzin temu Ja mam z nrd i napjerdala mocom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 6 godzin temu Ciekawe czy te współczesne też tak smazom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja mam z nrd i napjerdala mocom I robisz bitom śmietanę czy ze spreju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Ja właśnie chce robić bo ta ze spreju jest słabej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: I robisz bitom śmietanę czy ze spreju Gotowiec ja jem z Dubaju gofry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu To musisz kupić takie coś specjalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Gotowiec ja jem z Dubaju gofry W punktach gofry zdrozaly można za kilka mieszkanie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Ja już nie kupuje żadnych gadżetów bo nie wiem gdzie ja się z tym zabiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Będę robić allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: W punktach gofry zdrozaly można za kilka mieszkanie kupić Kup se takie z bomblami na klopsy miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Ja już nie kupuje żadnych gadżetów bo nie wiem gdzie ja się z tym zabiorę A co ciebie też wyrzucają z mieszkania jak leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 147 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Kup se takie z bomblami na klopsy miejsce Ja jestem rocznik 88 i pamiętam gofry po 1,40 z bitą śmietaną takom ciężko teraz tyle to danio ma albo mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: A co ciebie też wyrzucają z mieszkania jak leżaka Jestem bezdomna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja jestem rocznik 88 i pamiętam gofry po 1,40 z bitą śmietaną takom ciężko teraz tyle to danio ma albo mniej Kup i sam se rob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jestem bezdomna W Olsztynie jak będę to cię wspomoge jamłużną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: W Olsztynie jak będę to cię wspomoge jamłużną Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Czekam Dopiero latem będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Dopiero latem będę Do lata może zyc nie bede. Albo ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Do lata może zyc nie bede. Albo ty Niestety obawiam się że ty będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 69 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gej w kryzysie bezdomności napisał: Niestety obawiam się że ty będziesz. I co ja ci poradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gej w kryzysie bezdomności 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: I co ja ci poradzę Kochaj się ze mną bo nikt inny nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach