Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawiajaca sie

obawa o zdrowie dziecka bo....

Polecane posty

Gość obawiajaca sie

zaczynam myslec o dziecku powoli , kiedys... mam obawę swego czasu lubilam sie bawic i eksperymentowc cóz tu duzo mówic bralam duzo afetaminy i innego badziewia i teraz zastanawiam sie jaki to bedzie mialo wplyw na ciąze i zdrowie dziecka pytanie do mam które tez mialy moje doswiadczenia , macie zdrowe dzieci? przyznaje ze bardzo sie tego boje

Gość Bedziesz miala zdrowe
Glowa do gory!

Gość Przyszła Mama
Przede wszystkim nie ma zadnej cudownej gwarancji,która Cię zabezpieczy i zapewni,ze dziecko,chocby matka była okazem zdrowia i witalnosci równiez będzie takim własnie takie.Trudno,stało się,w tej chwili bezsensem było by z Twojej strony uzalac się nad sobą-musisz myslec pozytywnie.Narkotyki,a takze sterydy to bardzo szkodliwe srodki,owszem.Jednak nie mozna zapominac,ze są one równiez stosowane w medycynie jako leki-takze u kobiet,które będą w przyszłosci rodzic.W tej chwili,bez względu na to co brałas(dropsy,speed,crack,koks,Lsd,pcp)najwazniejsze jest Twoje nastawienie i tryb zycia,jaki teraz obierzesz.Organizm ludzki jest skonstruowany w ten sposób,ze posiada liczne blokady,kóre uniemozliwiają narkotykom szkodliwe działanie nawet wówczas,kiedy dziecko jest juz"w drodze"dlatego tez często zdarza się,ze kobiety,które brały heroinę rodzą zdrowe dzieci naznaczone jedynie tak charakterystycznym głodem narkotycznym.Mysle,ze jesli zaczniesz juz teraz uzupełniac niedobory,jakie dragi zostawiły w Twoim organizmie,(a takie są z pewnoscią)masz naprawde spore szanse urodzic zdrową dzidzię.Pozdrawiam.