Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 020lizaczek

czy jestem w ciąży pomóżcie?

Polecane posty

Gość 020lizaczek

Nie wiem od czego zacząć? W listopadzie zaczęłam brać logest pierwsze opakowanie po 3 miesięcznej przerwie i podczas przyjmowania tego pierwszego opakowania przez cały miesiąc miałam plamienia w dniu w którym powinien pojawić się okres pojawiło się mniimalne krwawienie bardzo małe i krótkie. Po konsultacji z lekarzem zaczęła brać drugie opakowanie logstu jakby nigdy nic. Teraz czekam na okres do piątku i zaczynam wariować? Czy mogę być w ciąży dodam tytlko że podczas brania tego pierwszego opakowania kochałam się z moim facetem tylko dwa razy w tym pierwszy raz od poczatku do końca z prezerwatywą a drugim razem przez pierwsze 5 minut bez prezerwatywy a po tych 5 minutach do końca z prezerwatywą. Czy ja mogę być w ciąży? Nie moge przestac o tym myśleć. Mam powiększone i bolące piersi ale prze okresem też tak zazwyczaj mam, chociaż teraz mi się wydają takie strasznie napuchnięte i bolące przy dotyku. Proszę niech ktoś mni napisze co o tym sądzi?

Gość wiemto
Moim pierwszym objawem ciąży był bół piersi przy dotyku, lub nawet przy ocieraniu pod stanikiem.Tak było tez przy kolejnej ciąży, teraz, owszem bolą mnie piersi przed okresem ale juz nie do tego stopnia

Gość wątpię abyś była w ciąży
a takei skąpe misiączki często występują podczas brania pigułek. Jeśli masz jednak wątpliwości to dla własnego spokoju kup test ciążowy.

Gość Logest
Duzo dziewczyn skarzylo sie ze podczas brania logestu bola je piersi. Moja kolezanke bolaly tak niemilosiernie ze zmienila pigulki ...no i wszystko wrocilo do normy i przestało bolec.No prawe wszystko;)Znaczy sie wszystko za wyjatkiem rozmiaru piersi, ktore sporo jej urosly:)A bobasa wcale jej nie przybylo:)Pozdrowionka

Gość Kasia21
Nie masz się czym martwić wszystko wróci do normy, ja zażywałam logest prawie rok czasu i na początku myslałam że umre z bulu piersi, to jest naturalny proces działania logestu, a co do kochania z partnerem niczym oprócz logestu sie nie zabezpieczaliśmy i nie jestem jeszcze mamą :) pozdrawiam

Bolące powiekszone piersi to efek działania pigułek. jesli wszystko sie nie unormuje w trakcie brania trzeciego opakowania(muszą ustąpić plamienia, krwawienie miedzy opakowaniami powinno zacząć sie około 3-4 dnia przerwy, i norm,alne piersi) nie przejdą te objawy powinnaś zmienić pigułki www.forum.antykoncepcja.prv.pl