Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Gość IWKA26
Witam mamulki:) Nesiu spoznione ale szczere zyczenia dla Matiego z okazji 6 miesiączkow🌻🌻🌻🌻🌻🌻 a dla Ciebie 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ki z okazji imienin Oczywiscie szczere spoznione zyczonka dla Ninki z okazji 5 miesięcy🌻🌻🌻🌻 rosnij zdrowo...❤️❤️❤️ Nie pisałam ostatnio bo moj mężuś w szpitalu no a ja jeszcze do tego do pracy muszę śmigać:(:( T.P.M zdrówka dla Natalki ❤️ Julianko tobie też szybkiego powrotu do zdrowia życzę❤️ Dzisiaj bylismy u babci na jej uroczystości wymęczyli małego ze po przyjściu do domu padł i spi juz dobrą godzinę:) a do drugiej babci zadzwoniliśmy kurcze jak ta pooda mnie denerwuje nawet nosa z domu się nie chce wystawić :(taka zimnota a ma być jeszcze zimniej brrrrr pozdrawiamy wszystkie mamulki i ich pociechy:D

TPM jak ja żałuje ze nie mieszkam bliżej Ciebie, z chęcią bym przyszła Ci pomóc Kochana, aż mi łezka poleciała jak czytałam. pamiętaj, że to nie Twoja wina, czasem dzieci nawet na cycusiu chorują. Jestem z Tobą serduszkiem, oby mała szybciutko wyzdrowaiała. Całusy dla wszystkich, Marchewka ja robilam na toksoplazmozę na początku ciązy i mocz i morfoliogię co miesiąc. jescze robiłam na jakies wirusy odzwierzęce ale nie wiem jak to sie nazywalo. Całusy

Gość Fiona 79
Ja tak przelotem...................... TPM-- to nie twoja wina ze mała choruje , moja lekarka powiedziała ze to jakies swinstwo w powietrzu bo mnostwo dzieci choruje na zapalenie oskrzeli .U mnie w domu tez wszyscy to mają , nawet moja mama ktora z reguły nie choruje.Matek , Tymek , babcia , mąż pewnie tez ale zdycha i do lekarza nie pojdzie , jeszcze tylko ja sie jakos trzymam. U tymianka to sie zaczęlo zwykłym kaszelkiem , poszlismy do doktorki , dała syropki, stwierdziła ze to przejdzie a po dwóch dniach tak sie kaszel nasilił ze dziecko mi sie zaczelo dusic poleciałam do swojej pediatry i co? Ciężkie zapalenie oskrzeli!!!!!!!Jeszcze chwila i by poszło na płuca , i skonczyły sie syropki a zaczął antybiotyk Zinnat, deflegmin na rozrzedzenie zalegającej wydzieliny bo wiadomo ze malutek nie odkaszlnie porzadnie. Przepisała tez inhalacje na rozszerzenie oskrzeli , ułatwiające oddychanie .Raz poszłam do przychodni bo tam mają taki inhalator i dałam sobie spokój bo to jakis stary rupieć był i wogóle nie działał , nastałam sie tylko w kolejce do niegoza stadem babc i dziadków .Powiedziałam pierdziele dziecka na taką pogode nie bede wozic i kupiłam na allegro nowy porządny tłokowy firmy Medel. Teraz na spokojnie go kuruje ,inhaluje w domku Berodualem+sól fizjolog.( Matka tez ) i jest coraz lepiej .Kosztował mnie 172 zł z przesyłką , ale naprawde jest skuteczny,a tymek stwierdził ze koncówka nadaje sie do jedzenia i podczas inhalacji namiętnie go smakije trzumając w buzi co ułatwia sprawe. Najgorsze chwile mamy za soba , młody spi spokojnie , zaczął znowu jesc w miare normalnie, jest wesoły( jak zawsze w sumie).Myśle ze niedługo go wyciągne z tego wstrętnego choróbska. Tpm- niunia tez napewno to szybko przejdzie, odchoruje i bedzie lepiej-zobaczysz. A , siedze na L4 i wiecie co?Jest mi tak dobrze w domu z dziecmi ze mogłabym juz nie wracac do pracy ..........ach życie........... pozdrawiam Magda

Gość Niuninka
Dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Niuninka
Jeszcze nie spie, ogladalam dzieciaczki na bobasach. Ale juz chyba czas do lozeczka...

TPM dziekujemy,trzymajcie sie wytrwale,a ty maleńka szybko wracaj do zdrowia(tak mi ćiebie żal dziecinko) ❤️ ❤️ ❤️

do marchewka ja robilam 3 razy badania na toksoplazmoze jak byłam w ciązy,lepiej dać sie przebadać niż mieć pozniej wurzuty sumienia ze dzidzia chora sie urodziła czy co??

No i poszla Niuninka spac.Czy zostałam tu samo,hallo a moze ktos tu jeszcze jest??????odzywac sie prosze..

Gość ela79
dla Tobiaszka- smaych slonecznych i zdrowych dni z okazji ukończenia dzisiaj 5-ciu miesiecy,ja z michałkiem biegniemy do ciebie Tobi z 🌻 🌻 noc mięla spokojnie choć 3 razy musielismy smoczek podawać hahazapraszam na lekkie śniadanko

Gość iwka26
Witam mamuski:) Tobiaszkowi życzymy kolejnych miesięcy:):):)rośnij zdrowo 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 My dopiero wstaliśmy...wyspani ja teraz piję kawkę więc zapraszam wszystkie mamulki:) Dziś jadę w odwiedziny do mężulka mówi że ma labe i spi jak dziecko cały czas w łóżku ajak bym dorwała tą dermatolog co dopuściła do tego to bym jej włosy powyrywała:p dostał uczulenia ze wysypało całe ciało to nie skieruje na jakieś badania tylko za kazdym razem antybiotyk a to g.... pomagało:(więc az teraz mu tak wysuszyło ciało że skóra popękała:(:(:(więc kazałam mu jechać do szpitala no i skierowali go do Gdanska i położyli:(chociaż tam porobią badania,dają zastrzyki i już lepiej:) u nas zima tylko na sanki brykać tak nasypało śniegu:)szkoda że nasze maleństwa jeszcze za małe na saneczki:D i dobrze ze dziś tego paskudnego mroznego wiatru nie ma.......ja już chce wiosnę:) pozdrawiamy i slemy buziaki👄👄👄👄👄👄👄 Iwona i Adrianek:D

Haloo 🌻 Na poczatku zyczenia te spoznione Nesiu ... wszystkiego naj naj lepszego z okazji imieninek !!!!!!!! A dzisiaj wszystkiego dobrego cudownego ... z okazji rocznicy !!! Tobiaszku slodkiego mleczka i cukiereczka dobrej zabawy ... zyczymy bo 5 mc juz dzis przybij piatke witaj wgronie 5 miescy hihihi 🌻 wszystkich serdecznie witamy na kawusie zapraszamy my dzisiaj jedziemy do Dziadziusia na torcik hihihi :D Wczoraj zrobilismy babci niespodzianke bo zapomniala... wkoncu pierwszy raz tak oficjalnie hihihi .. zostawilismy malego z kwiatami pod drzwiami hihihi az sie wystraszyla ale potem bardzo uciesztyla :) milej niedzieli 🖐️

Witam w twn piekny mrozny niedzielny dzionek. Kosciolek juz mamy zaliczony,teraz sprzatanko bo ksiadz dzisiaj nas obkoleduje.A na dodatek moja babcia postanowila zaprosic ksiezy na kolacje,wiec blysk w domku musi byc. Krzysiaczek cos nie chce zasnac,ale pracujemy nad tym.

Gość ela79
nasze maluchy w bobasach www.dustin.bobasy.pl www.isia23.bobasy.pl www.iwka26.bobasy.pl www.jasminek.bobasy.pl www.krzysiaczek.bobasy.pl www.matinesi.bobasy.pl www.michalko.bobasy.pl www.nasze-malenstwo.prv.pl www.nataliajaworska.bobasy.pl www.niuninka.bobasy.pl www.puza.bobasy.pl www.ulcia.bobasy.pl www.skye1981.bobasy.pl www.tymek.bobasy.pl www.yarucha.bobasy.pl

Gość Też przyszła mama
Witam! Tata zajmuje się córeczką,więc ja zaglądam do Was. Tobiaszku,wszystkiego najlepszgo z okazji 5 miesięcy. Nesiu - dla Ciebie też spóźnione życzenia. U nas kiepsko.Objawy choroby się nasiliły-Natlka dusi się kaszlem,ktoremu towarzyszy odruch wymiotny,do tego ma zawalony nosek,biegunkę,z trudem oddycha.Nie chce jeść,a ja jestem załamana. FIona-dziekuję za rady,jestes kochana. Kończę,bo usłyszałam płacz maleństwa. Dziewczyny,módlcie się za mnie,bo czuję,że znów mam kryzys.

Gość iwka26
T.P.M trzymaj się kochana życzymy duzo zdrówka dla Natalki❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

tobiaszku z okazji 5 miesięcy 🌻 nesiu- troszkę spóźnione;), ale bardzo serdeczne życzenia imieninowe 🌻 dziękuję za życzenia zdrowia, ale na teraz to one chyba bardziej przydadzą się natalce ❤️ (tpm bądź dzielna), tymiankowi (fiona- miło cię znowu widzieć:) ) i mężowi iwki carlusia- jak tam mieszkanko? my w tym tygodniu sprzedaliśmy nasze i od jutra zaczynamy poważne poszukiwania mieszkania, teoretycznie mamy coś na oku, ale wiadomo jak jest (jedno już nam przeszło koło nosa- piętro willi z ogrodem:()... irenko❤️ jutro czeka mnie starcie z promotorem:D:D:D sama jestem ciekawa efektów, ale nic się nie martwię- w razie czego naślę na niego chucka norrisa:P:P:P trzymajcie się kobietki:D 🖐️

Sto lat stoa lat dla dzisiejszego małego solenizanta i dla jego super mamuśki :)))) Buziaki dla wszystkich, mialam cięzlki dzien i zaraz po kąpieli ide spac :)

Gość ela79
dobrej nocki zmykamy spac ❤️

Gość iwka26
my też zmykamy spać😴 Kolorowych snów❤️ ps.o 4 rano mam pobudkę:(:(

Gość ania69x2
Dobry wieczor! Dawno nas nie bylo,ale jakos brakowalo czasu. 🌻 🌻 Wszystkim jubilatom zyczymy duuuuuzo zdrowka i przesylamy moc caluskow!!! 🌻 🌻 wczoraj caly dzien w rozjazdach.Od rana jezdzilam po salonach i przymierzalam suknie slubne. Tak jak sie spodziewalam-gorsety za duze,a jak sie scisnelo,zeby w pasie byly dobre to za male w biuscie byly.Po wizycie w kilku salonach bylam srednio zadowolona z tych przymiarek,bo nic na mnie nie pasowalo,a drogie suknie jak diabli.Wypozyczenie od800zl+koszty prania+koszty przerobek,wiec tak wlasciwie to od 1000zl samo pozyczenie.Jeszcze zeby cos mi sie spodobalo to byloby super,ale jakies te suknie kiepskie byly.Jezeli chodzi o kupienie to od 1000zl i tez nic fajnego.nie to zebym miala jakies wygorowane zyczenia,no ale fajnie by bylo zeby moja wlasna suknia slubna mi sie choc troche podobala! byly owszem piekne suknie,ale tak od 2000zl,a to nie na moja kieszen. Dopiero w przedostatnim sklepie znalazlam ta moja WYMARZONA!!! weszlam i od razu rzucila mi sie w oczy,mimo,ze nie byla na manekinie tylko wisiala wsrod innych na wieszaku.Juz na oko bylo widac,ze gorsecik zgrabniutki,a po przymierzeniu okazalo sie ze jest ....................CUDOWNA!!!!!!!! koszt-700zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i to nie wypozyczenie,tylko nowa!!! jaka bylam szczesliwa,stalam w niej dobre 20min. jest koloru ecri i wyglada prwie identycznie jak ta moja wysniona,ktora Wam wczesniej juz pokazywalam. http://www.susanblanche.com/demetrios_824.html Nie mam jej w domu,poniewaz jak juz kupie buty to pani w sklepie troszke mi ja skroci,no chyba ze bede miala bardzo wysokie to nie bedzie takiej potrzeby.Poza tym chce miec cieniutkie ramiaczka-to zyczenie mojego Jacusia,a przy okazji podtrzymaja mi lepiej biust.Tam na m-cu dobiore jeszcze krociutki welonik tak jak tu na zdjeciu http://www.mariageprovence.com/professionnels/Beaute/IntMonde/mariee1.jpg co do diademu jeszcze nie zdecydowalam.Bo najpier uzgodnie wszystko z moja fryzjerka i potem zdecyduje ostatecznie.No beda jeszcze rekawiczki i moze narzutka jakas,ale to wszystko kupie dopiero na poczatku kwietnia,zobaczymy jaka bedzie wtedy pogoda(chodzi mi o bolerko). A zdjecia palnujemy zrobic u nas w Łodzi w Palmiarni.Juz dzis moj Jacus byl tam i porobil zdjecia cyfrowka,zeby zobaczyc czy bedzie mozna zrobic jakies fajne ujecia i mozna,mozna! jest tam mostek,laweczka,zrodelko,a wszystko jak nie trudno sie domyslic w pieknych palmach! Ach,ale sie rozpisalam! Przepraszam,ze truje znow o slubie,ale tak bardzo sie ciesze! Z przykrych rzeczy to po wczorajszych wyprawach-bo zjezdzilam pol miasta,zeby dostarczyc babciom upominki z okazji ich swieta-mam kaszel i strasznie boli mnie gardlo.Mam nadzieje,ze to szybciutko minie,bo nie chce zarazic malego.Ostatnio Adrianek grzeczny,tylko w czasie snu budzie sie kilkakrotnie z placzem-chyba zeby ida. Zmykam,bo sie za bardzo rozpisalam! buziaki.

Gość ania69x2
Hmmm na zdjeciu ten welon jest chyba dluzszy niz ja palnuje miec,ale chce go upiac tak jak ma ta kobitka. ok,ok, juz obiecuje-nic o slubie.......przynajmniej dzis ;-)

Tobiaszku! Wszystkiego naj od cioci Nesi i kolegi Mateuszka :) Dzięki dziewczyny za życzenia!!!!!!!!!Ale mi było miło!!! TPM, modlę się za Twoją córeczkę, niech zdrowieje szybciutko i za Ciebie, żebyś miała dużo sił!!!Fionka! Ty nie daj się chorobie!Zdrówka dla Tymianka, wysyłam mnóstwo pozytywnych fluidków!!! Iwka, pozdrów ode mnie męża i trzymaj się dzielnie! Julianko, życzę zdrówka i gratuluję sprzedaży mieszkania!!! Dominisia, Ty jesteś niesamowita, zawsze na placu boju :):):) a ja, już całkiem bez sił, zmykam spać! Skąd Ty masz tyle siły? Może bys się podzieliła trochę???

Gość ela79
witam z rana dzień doberek ania 69-twoja suknia jest cudowna. ui nas dzień rozpooczął sie kaszlem choc wczoraj już były pierwsze jego objawy,nie chcę lrcieć od razu dzis do pediatry-bo czesto tam biegam ale jak sie nasili to pójdziemy jutro. Takiego mam dużego synnka a tak cvzesto zapada na choroby,a myslalam ze skoro na spacerki rzadko chodzimy to nie złapie infekcji-myliłam sie. zapraszam na kawkę

Witam Was w ten mroźny wieczór ( o 6 rano było -28s topni) Malutka jeszcze sobie drzemie więc cosik napiszę :))) Aniu, sukienka śliczna, niesamowite że znalazłaś podobną za 700zł wow :) Ja tam mojego slubu juz nie pamiętam :P, szyłam sobie suknię u kobietki mieszkającej w bloku obok za połowę ceny sklepowej, a tak jak Ty najpierw chodsziłam po salonach przymierzać, w jakim fasonie mi najładniej. (niestety takie sukienki jak Twoja wyglądały na mnie źle, a takie właśnie najbardziej mi się podobały) Dziewczyny nie chorujcie kurde, a w sumie mnie też cos bierze, głupia pogoda :( grrrrr 😡 Elu, u mnie tez mała jeszcze kaszle, okropnośc Dominisiu, jak Ty dajesz radę tak późno czuwać na posterunku, podziwiam :) TPM Mamo jak sobie radzisz? lepiej juz troszkę z małą?? Całusy dla wszystkich mamus:)

Gość ela79
Tabelka na dzien 20.01.2006 odezwała sie do mnie asia wroc i z tej okazji wklejam wagę jej córci pozdrawiamy DominisiaKrzysiu........13.07..18.01.....75cm.........7950 NesiaMateuszek.........20.07..26.11....................8020 Ania69x2Adrianek.......26.07.............64cm.........6050 Iwka26Adrianek.........30.07..13.01.....75cm.........7400 Karin2005Oliwia Wiki ..2.08..02.09.......60 cm........4800 PuzaMarlenka............07.08.......... CarlaaDustin Alex.......08.08..05.01......70 cm.......7700 RikaLena................ .09.08..09.09......59cm........4800 ArkadiaNadia ............11.08..11.01....................9000 SkyePaulinka.............12.08..02.12.......66cm.......7200 IsiaWeronika.............12.08..19.01....................7260 TPMamaNatalia..........12.08 ..29.12...... 70cm.......7720 KarolkaPartyk...........14.08............ DalkaUrszulka...........15.08..19.01........57cm.......6160 AsiawrocOla.............15.08..............................6600 Ewca22Majeczka.......18.08.......... NiuninkaNina ............20.08................59 cm.......6080 PszczolaTobiasz........22.08.13.01.........65cm.......7500 Ela79Michalek...........25.08..18.01.......70cm........7400 Fiona79Tymoteusz.....28.08..15.01........60cm.......7830 Julianka80Jaśminka....26.08..30.11......67cm.........7920 Mama Natalki NAtalka..06.10..30.11.....................7020

Halooo .... poranne buziaki i poranna kawusia 😘 ja tylko liste podpisuje :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D: D :D i uciekam .... do niuniusia :D 🖐️ do pozniej !!!!