Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Dominisiu! To ja poproszę 15 dag energii :) takie doładowanie na dzisiaj chyba by mi wystarczyło. Bo tak żeby nadrobić wszystkie zaległości, potrzebowałaby z pół kilo energii. Och!!!! jAK ja już chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!! Te mrozy są straszne, nie chodzimy na spacery w zasadzie (wczoraj i przedwczoraj byłam z Matim na dworze po 10 minut) i dziecku się wszystko przestawia..........:( Ale nie mam serca iść na spacer, skoro oddychanie tym wściekle zimnym powietrzem jest bolesne!!!!!!!!!!!!Dzisiaj zostajemy w domu, nie wyjdziemy nawet na chwilę.... Mróz nie jest taki zły, bo wymrozi wszystkie świństwa i zarazki, ale ja już chcę wiosny!!!!!!!!!!

Dominisiu! Na gardziołko herbatka z cytryną i miodem albo z malinami. Skuteczny jest też czosnek - ząbek na kanapkę albo do zupy (jeśli lubisz). A zapobiegawczo przeciw przeziębieniu Oscillococinum - na mnie działa rewelacyjnie, biorę, gdy tylko poczuję się gorzej i pomaga. Aniu !!! Pisz o ślubie, ale cudnie się czyta o tych przygotowaniach!!! Suknia rzeczywiście piękna, rewelacja :):):)

JULIANKO ❤️ ❤️ ❤️ Martwię się o Ciebie i o Jaśminkę... ❤️ ❤️ ❤️ jak trzeba będzie to zadzwonię do Chucka Norrisa żeby kopnął z półobrotu te wszystkie dolegliwości!!!! ❤️ ❤️ ❤️ unia krośnieńsko- poznańska rulez!!! ❤️ ❤️ ❤️ cmok Irenka

Gość ania69x2
hej! oj,jestescie wspaniale,ze chcecie czytac o tych moich przygotowaniach slubnych! Moj Jacus, widzac ile Wam napisalam powiedzial- "dziewczyno to forum jest o sierpniowkach,a nie o slubach!,przeciez one tego nie beda czytac!". A ja wiedzialam,ze przeczytacie i zrozumiecie moje zafascynowanie tymi przygotowaniami 🌻 DZIEKUJE 🌻 Kaszel mam niezly i katarek tez niczego sobie,no ale mogalam przewidziec ze stanie na dworzu przy -15scie tak sie skonczy :-( komunikacja tak wlasnie dzialala,a samochodem balismy sie jechac na letnich oponach (i w dodatku trzy letnich).Maly oczywiscie byl w domku z babcia! Adrinek nie podlapal niczego ode mnie i mam nadzieje,ze tak zostanie. Za tydzien we wtorek szczepienie,wiec wreszcie bede miec aktualne wymiary mojego Smyka,bo chyba tylko on nie "rosnie" w tabelce :-) Adrianek ,jak wczoraj wspomnialam grzeczny ostatnio,tylko ze fika jak szalony,wiec caly czas trzeba przy nim byc.Tak szybko pełza,ze nie mozna go z oczu puscic.No a przewijanie pieluszki to nie lada wyczyn! moment i juz jest na brzuszku,nie mozna go utrzymac.Jest drobny i mysle,ze dzieki temu latwiej mu fikac. Pytanko do karmiacych piersia-macie juz okres?bo ja w piatek dostalam.Ale tak jakos mi dziwnie-ostatni raz mialam w pazdzierniku 2004,wiec kawal czasu temu.No ale co dobre kiedys musi sie skonczyc ;-). Pozdrawiamy goraco i tak jak Wy marzymy by zawitala juz 🌻 🌻 wiosna 🌻 🌻

Gość ela79
mile mamusie jakie u was dziś były lub są w przygotowaniu obiadki? u nas schab w sosie i ziemiaczki surówka mniam mniam,a maluszek duzą butle pelna mleka dzis juz to jest jego 6 ta butla 🌻 czekam na meża tak wiec zaglądam na topik a tu puściutko pozdrawiam

Witam:) wpadlam się tylko przywitać moze pozniej skrobnę nieco więcej:) Aniu sliczna suknia ślubna:) pozdrawiamy 🖐️🖐️

dziewczyny- meksyk... jechalismy do wielunia, jak pewnie iwkszos z was wie ;) , popsul nam sie samochod... dopchalam go z mezem (natalka w srodku) do ajkiejs stacji benzynowej, ktora miala tez mechanika- bagatela 15 km... schowalam sie z mala do srodka a mechanik probowal wymagikowac, zebysmy w ogole ruszyli... i tak probowal przez kilka godzin... a ja z natalka siedzialam na tej niezbyt ocieplonej stacji... malej sie to zupelnie nie podobalo, darla sie w nieboglosy... zepsute bylo COS (wybaczcie ale nie znam sie na motoryzacji) co mialo byc miesiac temu naprawione przez pracownika (firmowy samochod) ktory dowiedzial sie jakims cudem ze ma byc zwolniony i przedstawil falszywa fakture zagarniajac do kieszeni 2 tys zlotych... bylismy przekonani (znaczy sie moj maz:) ) ze to jest zrobione i zalatwilismy samochod na amen... mechanikowi zaplacilismy 1500, a w firmie nie chcieli zworcic, bo to ponoc maz zepsul (maja prezeciez fakture, ze bylo robione)... maz pojechal na serwis, oni twierdza ze to bylo zrobione, sprowadzil swojego mechanika, ktory udowodnil ze nie moglo byc zrobione, to sie przyznali, ze lewa faktura... maz dotarl do kolesia- on oczywiscie nic nie wie... powiedzial mu ze stacja potwierdzila, to on, ze jego to nie obchodzi, juz tam nie pracuje... ten fragment pomine, bo bylo malo przyjemnie- stacja i koles zwrocili dwukrotna sume z faktury... a najgorsze ze przez kutasa \"(przepraszam za wyrazenie, ale ciagle emocje mi nie minely) mogl doprowadzic do nieszczescia... maz dlatego go scigal... poczatkowo chcial kolesiowi przywalic, potem po prostu go przycisnal... ale jak sobie pomyslimy do jakiego wypadku moglo dojsc, to sie wlos jerzy... a jak by sie cos stalo malej, to sama wlasnymi rekami bym go zabila... do tego mala przemarzla... mialam moralniaka, wiec poswiecalam jej cale dnie na zabawe... na szczescie obylo sie bez choroby, a mialam stracha, bo przeciez nie jest na piersi, tylko na modyfikowanym... eeehh... kupa nerwow... przy okazji TPM - przepraszam ze sie nie odzywalam!!! ale jakos tak to wszystko... te nerwy i w ogole... dopoki sie nie ociepli to niestety swoim nie pojedziemy... mam dosc tego mrozu, paliwo nam zamarza, nie mozemy z malutka nigdzie podjechac, na spacer jej nie biore w taki mroz... bleeah, nie znosze siedziec w domu.. :(( isia- czyzbys sluchala radia campus? ze akurat dzis z tym norrisem? hihi

Gość ela79
czesc my tylko przelotem pozdrawiamy porannie. mamo Natalki ale mieliście przygodę dobrze ze mala wyszla z tego cało i nie choruje. zapraszam na gorącą herbatkę i drożdżówkę

Hej Mamuise, Ja tylko się witam i uciekam, nie bedzie mnie kilka dobrych dni, bo zepsuty mamy komputer i mój ukochany zaczyna go dziś gruntownie naprawiać. Całusy dla wszystkich i do zobaczenia wkrótce:)

Haloo , 😘 Mamo Natalki no no nie pozazdroszcze przygody ... na szczescie wszystko dobrze ❤️ Ania pisz pisz....ciekawa jestem koncowych efektow ... :D Dominisiu ... nie spiochy tylko zmarzluchy hihihi :D zdrowka Nesiu 🌻 ki Elus .. ja stawiam kawusie :D Iwka ... gratuluje czarnego 🌻 Gosiu naprawiaj i szybko wracja ... Pozdrawiam nieobecne Pszczola ...gdzie jestes ???? Julia...???? Puza i Fiona obowiazkowo 😘 TPmamo... ❤️ zdrowka dla malej :D Dalka.... gdzie jestes ??? dawno Cie nie bylo ???? Niuninka ja tez zaczynam dawac ta kaszke ... :D Pozdrawiam buzaki ... moj maly jeszzce spi wczoraj zostala sam z dziadkami na 3 godziny dal im popalic babcia mokra byla ... powtorka w srode... milego dnia i duuuuuuuuuuuzo ciepelka ❤️ 🖐️

Jeszcze jestem ,ale zaraz naprawianie, cale szczescie ze nic z dysku sie nie usunelo brrr, bo moja praca magisterska musialaby byc jeszcze raz napisana, nie moge nawet o tym myslec. Oki to ja lece, trzymajcie sie cieplutko

Gość ela79
puk upk mam malca na rekach ale donosze że mróz u nas coraz solidniejszy,malemu kasszel nie ustepuję my auto mamy nie na chodize-bo akumulator padł.do przychodni niby 5 min ale pojdziemy jutro po poludniu dzisd poobserwuję,bo to takie pojedyncze kaszlnięcia i nie wiem od czego czy moze sliną sie krztusi? dziwne katsaru nie ma temp tez nie no jutro zobaczę nocka minęła nam spokojnie ranek jak zawsze aktywny. Moje kochgane mamy dzięki Bogu u nas noce ok bo bym chyba oszalala, na ząbki się nie zanosi a w niedzielę tak marudzil że myślalal że zwairuję-nic mu nie paSUJE JEDYNIE OGLADANIE TELEDYSKOW ALE TEZ PO 10 MIN WOLA,CZY WASZE DZEICi TEZ MAX 20 MIN POLEZĄ SAME I WOLAJĄ WAS? JAK TO U WAS JEST? WIEM ŻE Dalka ma spokojną córcie,Iwka i Nesia tez bobo maja spoko a co u reszty? Co ja żle robię,moze w ciąży bylam nerwowa nie wiem ? bony czasaem jest ok ale to rzadkość jak ktoś mnie pyta kiedy bedę miala kolejne dzecko to ja sobie tylko mysle -Boze spraw bym to odchowala bo nie wyrabiam na zakrętach odzwywajciue sie dziewczyny,podpisujcie listę pisze z nim na kolanach dlatego ten caps loock mi sie włączyl

Gość ela79
DominisiaKrzysiu........13.07..18.01.....75cm.........7950 NesiaMateuszek.........20.07..26.11....................8020 Ania69x2Adrianek.......26.07.............64cm.........6050 Iwka26Adrianek.........30.07..13.01.....75cm.........7400 Karin2005Oliwia Wiki ..2.08..02.09.......60 cm........4800 PuzaMarlenka............07.08.......... CarlaaDustin Alex.......08.08..05.01......70 cm.......7700 RikaLena................ .09.08..09.09......59cm........4800 ArkadiaNadia ............11.08..11.01....................9000 SkyePaulinka.............12.08..02.12.......66cm.......7200 IsiaWeronika.............12.08..19.01....................7260 TPMamaNatalia..........12.08 ..29.12...... 70cm.......7720 KarolkaPartyk...........14.08............ DalkaUrszulka...........15.08..19.01........57cm.......6160 AsiawrocOla.............15.08..............................6600 Ewca22Majeczka.......18.08.......... NiuninkaNina ............20.08................59 cm.......6080 PszczolaTobiasz........22.08.13.01.........65cm.......7500 Ela79Michalek...........25.08..18.01.......70cm........7400 Fiona79Tymoteusz.....28.08..15.01........60cm.......7830 Julianka80Jaśminka....26.08..30.11......67cm.........7920 Mama Natalki NAtalka..06.10..30.11.....................7020

To ja, wskakuję na moment, póki dzidzia śpi. I póki męża nie ma w domu, bo potem jak wróci to mnie wywali sprzed kompa :D Mamo natalki- Norrisem zaraziła mnie Julianka, nie wiem skąd ona to ma. A radia campus to w moich stronach niet.. :( Elu, po co kopiujesz co stronę tabelkę? Wiem, że nasze dzieci rosną, ale nie aktualizujemy tabelek codziennie... Chyba że robimy strony na akord, to ja też skopiuję. Julianko, ponawiam pytanie- jak tam waze zdrowie? CZY JAŚMINKA NADAL MA KREW W MOCZU? Nie pytam co miałaś na obiad, to mało ważne, pytam o dziecko! Napisz cos bo się martwię! ❤️ Nie wiem jak reszta ale się martwię!! PISZ!!!! Irenka

Gość Też przyszła mama
witam na chwilę.Niestety,małej bardzo się pogorszyło.Mamy zastrzyki,nieprzespaną noc i dużo płaczu.

Gość ela79
isiu a wiec odpisuje tobie lubie codziennie wiedzieć kiedy malec dany ma urodzinki i tp a jak szukam bobasów w necie to musze wertowac pół topiku-tak wiec chyba dalej bedę kopioewala jeśli isiu nie masz nic przeciwko🌻 Julianko jak Jaśmina nie wiem moze przeoczylam ze mala jest chora wiem ze ty mialas iść na badania a co do obiadków to warto czasem i ten temat poruszyc tPM-zobaczysz Nata już niedlugo wyzdrowieje ,zastrzyki pomoga cieplo pozderawaim

Gość ela79
a z tego co pamietam ostatnio aktualizowalam tabelkę bo odezwala sie asiawroc z malą Olą Smutno mi isiu 23 że tak czytasz uwaznie moie wpisy i w góle że tak je odbierasz no ale coż życie...

Gość Niuninka
Dziendoberek!!!!!!!! Oj dziewczyny, nie zazdroszcze Wam tych mrozow. U nas tez troche przymrozilo no ale nie az tak. Przynajmniej narazie... Julianko, gratuluje sprzedanego mieszkanka. Obyscie cos fajnego znalezli gdzie stworzycie Wasze gniazdko. Ania69, wcale Ci sie nie dziwie, ze tak sie rozpisujesz na temat slubu. To jest b. wazne wydarzenie! A ja chetnie o tym poczytam. Dominisia, na bol gardla b. dobre jest plukanie woda z sola. Oczywiscie herbata z cytryna i miodem lub z sokiem malinowym tez wskazana. Ela79, 6 duza butla??? Co za apetyt! Jestem ciekawa ile moja Nina wypija z cycusia? Mamo natalki, co za niemila przygoda z tym autem. Cale szczescie, ze Mala sie nie pochorowala. Ale ludzie nie maja wyobrazni! Mysle o tym gosciu, ktory niby to auto naprawil. Przeciez mogla wydarzyc sie tragedia!!!!!!!Mieliscie szczescie w nieszczesciu... TPM jak Nati? Kobieto, los Cie nie oszczedza! Ale przede wszystkim zal mi Malej. Nina na szczescie zdrowa ale troche zrobila sie maruda! Coraz trudniej ja usypiac. Jak nie usnie przy cycku to tylko po dlugim noszeniu na rekach. Jest to meczace!!! U nas w klatce pietro wyzej od paru dni remont. Ciagle tylko puk puk, ciecie pily albo- jak w tej chwili- wiertarka. Boze!!! Niech juz bedzie cieplej, to chociaz na spacer sie wyjdzie. Milego dnia!!! Ksiezniczka wzywa...Znudzilo ja lezenie na macie

Gość ania69x2
WITAM GORACO!!! BARDZO wspolczuje wszystkim chorym dzieciaczkom! jak moj maly ma katarek,czy kilka razy zakaszle to juz panikuje,a co dopiero KREW W MOCZU???!!! czy ZASTRZYKI! Julianko,TPM-to dla Was 🌻 🌻 🌻 Ja nadal zakatarzona-stracilam dzis smak.I kaszel tez malo przyjemny.Podaje Misiowi wapno i wiecej wit.C by uchronic go przed moim chorobskiem.Jak narazie wszystko z nim ok-ufff. wpadne potem,bo musze uspic Adrianka,cos marudny sie zrobil.pa

DZECIACZKI-WRACAJCIE DO ZDROWIA!!!!!! serce sie kraje jak dziecko choruje! wyjasniam z tym chuckiem norrisem :) w radio campus robia sobie ciagle jaja i wszystko porownuja do niego, zalewam sie lzami ze smiechu jak ich slucham, dlatego myslalam ze to stad sie wzielo.. swoja droga- julianka- skad to wytrzasnelas??? :) a propos slubow- wynajelismy juz pensjonat w zako, przenieslismy msze slubna i chrzest na piatek, potem wsiadamy do samochodow i jedziiemy do zakopanego. :) JEszcze raz zapraszam- 24.02.2006 o 17 w kosciele sw. MAsymiliana kolbego, warszawa, mokotow, ul.rzymowskiego 20. :) Mam juz pojecie w co sie ubiore- szukam materialu, bo chce to uszyc :) zakiet z duza stojka, i spodnie... moge pokazac jak ktos chce jak to mniej wiecej bedzie wygladac :) w nocy bylo ok 30 stopni, jestesmy uwiezieni w domu, buuuuuu a i pocxhwale sie jeszcze- maz mi kupil pierscionek zareczynowy (hihi, juz dawno jestesmy malzenstwem cywilnym, wiec mocno mnie zaskoczyl) z bbrylantem.... nie nosze bizuterii w ogole, ale jestem tak zaskoczona, ze ten prezent mnie ucieszyl :) :) :) elu duza butla to ile? moja opedzlowywuje 180 i 6 lyzeczek, a na noc 200 i 7.. :) oprocz tego kaszki dodawane do mleka, kleiki, marchewka i jabluszko... no i liczne soczki i herbatki :))) wielkoludek :) :) :) mowie wam, serce mi rozpiera milosc do niej... malo nie wyskoczy... jest takim aniolkiem... bawi sie na macie godzinami, na hustawce czy lezaczku obserwuje co robie- bylebym byla w zasiegu wroku... wreszcie moge spokojnie cos porobic... nie moge wprost uwierzyc, ze taka grzeczna... ciagle sie usmiecha, tylko tego paalucha wiecznie pcha do buzi.. smoczek wypluwa a palucha ssie jak glupia... ojej dziewczyny JAK JA JĄ KOCHAM!!! normalnie bym ja zjadla :) hehe, teraz mi zasnela na tej macie... oczywiscie z palcem w buzi.. :)

Gość ania69x2
mamo natalki-ja chce zobaczyc Twoja kreacje!!! Wyjazd do Zakopanego-SUPER! My niestety nie mamy w planach zadnego wyjazdu-brak funduszy :-(

Gość ania69x2
ach,no a ten pierscionek to naprawde mila niespodzianka! tym bardziej,ze jestescie juz po cywilnym. Ja tez mam sliczny zareczynowy,ale moje paluszki brylanta jeszcze dlugo nie poczuja na sobie ;-) no chyba,ze w srode trafie w totka.

Gość ania69x2
chyba "brylantu"powinno byc??! ale wiadomo o co chodzi;-)

Gość ela79
duża bulta to 150 ml pije tak 7 razy dzoennie mleko a 2 razy dziennie herbatkę fajna sprawa z tym pierscionkiem-miłe