Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

dzien dobry Jeśli widzisz Chucka Norrisa, on też cię widzi. Jeśli nie widzisz Chucka Norrisa, prawdopodobnie dzieli cię kilka sekund od śmierci.

Haloo witam wszystkich zapraszam na kawusie :) Michalku wszystkiego naj z okazji 5 miesiecy !!! ❤️ Aniu ... przedewszystkim zdrowia !!! a co do sukienki z mila checia ale watpie aby moje gabaryty hhihi sie zmiescily ...ja swoja sukienke jeszcze mam ... :) Mamo Natalki ... a zdjecie pierscionka hmmm ;) gratulacje ;) dzieki za zdjecia :) Iwka Nesia Mamo Natalki to spotkanie sie szykuje hihih swietnie .. juz niedlugo w wiekszym groni z naszymi malenstwami ... :) Dominisiu jak tylko bede wiedziala kiedy to na 100 % sie dowiesz ...jesli chodzi o dokumenty my malemu musimy wyrobic paszport .. ktory wazny jest 10 lat smialismy sie z Patrykiem jak nasz 6 albo 10 letni synek pojedzie na paszport ze zdjeciem 6 rocznego dziecka raczej problem celnicy beda mieli hihihih ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D aaaaa Dominisiu jesli w wakacje to super moze wpadnie tez do nas hmmm ??? w koncu niedlugo bedziemy mieli pokoj goscinny hihihih bo teraz to nazywa sie on centrum dowodzenia !!!! wczoraj cos Chuck Norris nas atakowal .. ja osobiscie za nim ni eprzepadam ale jesli tylko ma kogos uratowac i pomoc to niech to czyni !!! NATYCHMIAST !!!! Mamo NAtalki ten o 1:55 jak dla mnie najlepszy buuuuhahahahahahahahahahahahahahah :D :D :D :D: D Gosiu ja Ci moge cukru ..jesli chcesz dosypac szepnij tylko slowko :D Mamulki zdrowka dla Waszych malenst i niech co po niektore sie odezwia .. ze wszystko oki co ???? zeby nie bylo .. !!!! albo nich ojczulkowie cos napisza w imieniu hmmm ... PUZA Ciebie kobieto juz tak dawno nie bylo wiem ze zajeta rozumiem ale ...slowo wszystko gra to wlasciwie dwa slowa ale ... !!!! tez to moze byc !!! sciskam wszystkie cieplutko porponujac cos z pradem hihihi sama biore krople na likworku hihihi weesolo mi rano jak nic tylko 20 kropli a jak radosc .. w domu ...maly spi ... mama pije kawusie tylko ze bez smietaki Gosiu to co moze mala wymiana hmmm ???? sciskam Was wszystkie 🖐️ do pozniej ja dzisiaj wieczorkiem do szkoly wiec maly zostaje z Tatulkiem hihihi musze sie troszke pouczyc .... :D

michasiowi 🌻 🌻 🌻 hehe-chuck norris polamal sobie nogi żeby wygrac paraolimpiade. www.joemonster.org wiecej nie pamiętam, ale padałam na ryj... mały ząbkuje ostro, pierwszy ząbek to dla nesi będzie, bo ona mnie oświeciła:) powoli wyłazi, ale to jeszcze trochę potrwa, a ja już jak zombie wyglądam.... całuski dla chorych maluszków i ich rodziców. TPM 🌻 papa i dobrego dnia

aaa, mamo natalki córcię masz uroczą, śliczna śnieżynka....ja też chcę dziewczynkę teraz!!!mnie na ślubie nie będzie, ale kreację też bym chciała obejrzeć-i pierścionek...gosiuwa-81@o2.pl

HA! ząbek właśnie zadzwonił o łyżeczkę!!Dla Nesi❤️ To dziś poczwórne święto- Michaś, mojej babci 2 rocznica śmierci, pierwszy ząbek i ...hihi-urodziny mojego konia:P

witam :) Troche zaniedbałam swoje pisanie :), ale od tygodnia siedzimy u teściow z tego względu, że trzeba samochód postawić na nogi, zn. zarejestrować itp, no i te mrozy brrrrr, no i kochana teściowa powiedziałą, że mamy u niej siedzieć dopuki samochodu nie zarejestrujemy, czyli do końca tego tygodnia. Mamo natalki dziękuje za zdjęcia :), piękna malutka, Ulcia aż się uśmiechneła jak ją zobaczyła :). Wszystkim dzieciaczkom, których miesięcznice omineliśmy składamy życzonka, no i oczywiście gratulujemy pierwszych ząbków :). Ulcik znowu zaziębiony, podła pogoda, ale znosi to dobrze, nawet humorek ma całkiem całkiem. U nas chyba też coraz bliżej pierwszego ząbka, ślina cieknie jak szalona, smoczek prawie zagryziony hihi, no i te dźwięki przy gryzieniu, komedia. Mała rozgadała się jak szalona :). Ach ten Chuck Norris hihi z każdej sttrony coś o nim słysze :). No dobra koniec pisania, czas coś twórczego porobić :). Aaaa zapomniałabym, mój M zaczął się poprawiać, a to dlatego że teściowa ( zn. jego mama ) powiedziała, że jak zobaczy u niego poprawe w charakterze to zasponsoruje mu założenie gazu w samochodzie :D. oby tak dalej :D. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Ja tez poprosze o zdjecia,moj adres paula222225@wp.pl u nas dzisiaj ciepelko jesli mozna to tak nazwac,bo jest - 5 no i na spacerek zaraz taki krociutki mykniemy do pozniej pa

Gość Też przyszła mama
Witajcie Kochane Przyjaciółki wraz z maluszkami. Dziękuję wszystkim za słowa otuchy.Dobrze,że jest to forum,pisanie tu to coś,co można robić,mając małą na kolanach.Wiele razy mi to pomagało i myslę,że nadal tak będzie. Natalka nadal chora,rzęzi jej bardzo,no,ale cóż, zaawansowane zapalenie oskrzeli to nie przelewki.Ma boesne zastrzyki,ale dzielna jest taka,że nie płacze w momencie wbijania igły,tylko dopiero,gdy zawiesina jest wpuszczana.Później muszę ją ukoić,nosząc na rękach.Przy tej chorobie znów zapragnęła być usypianapoprzez lulanie i dużo czasu spędza na rękach,ale teraz nie będę jej dyscyplinować o oduczać,bo zbyt już cierpi. Wczoraj na noc Jaro oklepał jej plecki,trochędksztusiła i spała nieco lepiej.Siostra dająca zastrzyki powiedziała,że to minimalna dawka i z pewnością będą kontynuowane.Tymczasem jutro idziemy do kontroli. Mamo Natalki,Aniu,więc wkrótce stajecie na slubnym kobiercu- oczywiście każda na swoim.Jak dawno to było,8 lat temu,całe wieki... Mamo Natalki,jak to dobrze,że po tej nieudanej eskapadzie Natalka się nie rozchorowała.Muszę obejrzeć zdjęcia z Twoją śliczną śnieżynką.Fajne spotkanie się szykuje - koniecznie zdajcie potem relację. Dominisiu - gratulacje,widzę,że ostro się za siebie wzięłas.Żeby tylko z tego bejbisia ne było-ja zaszłam w ciążę,chodząc na aerobik i moje dwie koleżanki też( cha,cha).Coś tam się poruszyło w organixmie i zaskoczyło. Julianko,jak tam Twoja malutka się miewa? No nic,kończę dziewczynki,bo trzeba maleństwem się zająć,charchotkiem-kaszlotkiem moim,chlip,chlip....

Eluniu! Serdeczności dla Twojego Michałka, pięciomiesięczniaczka :) cmok cmok cmok Pszczółko! Ale mi radość sprawiłaś tym ząbkiem!!!! Czuję się wyróżniona i niezmiernie się cieszę, hihihihihi, no powiedz sama, pierwszy ząbek to niesamowita uciecha!!! Mała, biała, ostra kreseczka, suuuuuuper! Gratuluję! A teraz to chyba szczoteczkę do ząbka trzeba nabyć? hihihihi!!! Dominisia! Gratuluję straconego tłuszczyku i zazdroszczę bardzo. Ja też o tym pomyślę, postaram się....ale później....zresztą jeszcze mnie po troszku ubywa od tego karmienia, ale to już nie to, co wcześniej...:( Chuck Noris rządzi! Mamo Natalki, oczywiście, spotkanie konieczne!!!! Tak się spodziewałam:):):):):):):) , że po ślubie to czasu dla nas nie znajdziesz, nie zostawisz męża i gości, żeby się zobaczyć z koleżankami z forum, hihihihi, ale życzenia napewno od nas przyjmiesz, a potem my sobie pójdziemy na jakąś kawkę, o ile wszystko wypali, och już się cieszę, że Was poznam :):):) Pomysł wcześniejszego, przedślubnego spotkania jest też suuuuuper, oby nie we wtorek ani w piątek, bo w te dni nie dam rady. Wszystkie inne są oki. Miejsce, tzn Galeria Mokotów też oki, choć będę musiała zabrać męża, bo sama z Matim autem nie jeżdżę. Ale to wszystko jakoś dogadamy!!!

Ja też chcę zdjęcia! nesia2002@tlen.pl TPM, trzymaj się mocno, życzę zdrówka córeczce!!! Dalka! Ja jeszcze nie gratulowałam nowego autka :) Byliśmy dzisiaj na spacerku! Boże, po -25 stopniach, dzisiejsze -8 to plaża!!! Czułam się jak na majówce ;) Jak to dobrze, że mogliśmy dzisiaj wyjść, od razu lepszy humor mam ja, lepszy humor ma bejbiś!!! Pozdrawiamy - Nesia w dobrym humorku i rozhihotany Mati. P.S. Ze złych wieści...Mati coraz częściej odmawia piersi, jestem załamana i sfrustrowana tym faktem...no nie wiem, odstawia się powoli od cycusia, tak sam??? Przykro mi jest. Wczoraj ssał tylko rano a potem w nocy. Nie wiem co z tym robić. Macie jakieś pomysły? Próbowałam go trochę przegłodzić i nic. Odciągam, ale strasznie mnie to wkurza...Buuuuuuu.Je 6 razy dziennie pierś (albo mleko z piersi, a czasem mieszankę, jak nie uda i się ściągnąć) plus słoiczek jabłuszka i słoiczek zupki jarzynowej między karmieniami. Pomocy!!!

jak się pisze? rozchichotany? bo rozhihotany napewno nie....chichot?hej polonistki? TPM?

Nesiu ale slub jest w piatek! hihi pasuje mi pon, wt, sr, czw- wiec jak cecie :) to siem jeszcze zgadamy :) Nesie, Pszczola- wracaja mi od was maile... nie chce przejs- cos nie tak z adresami? czy z czym?

zbadziewilam, nie dodalam... juz sie poprawiam... W statystycznym pokoju jest 1,242 obiektów, które mogą posłużyć Chuckowi Norrisowi do zabicia ciebie, wliczając w to sam pokój.

Buuuuu, ja nie wiem, jak ja to załatwię....żeby być na tym ślubie. No zobaczymy. A kawa wychodzi w takim razie na pon, śr albo czw, ale w czwartek to Ty moja droga panieński pewnie będziesz miała. Czy już był? Czy może nie planujesz?Mój mail prawidłowy, skrzynka pojemna, próbuj a jak się znowu nie uda to drugi adres a.helsztynska@wp.pl Iwka, a Ty który dzień wolisz na spotkanie kawkowe?

Gość ela79
dziękujemy wszystkim za życzenia na skonczone 5 miesięcy dobranoc slodkich snów

Gość Niuninka
Zdrowka dla Michalka!!!!!!!!!!!!!! Carlaa, to gdzie Ty mieszkasz?

Zdjęcia doszły Mamo Natlki :) Ciekawy pomysł. Będziesz wyglądała skromnie i pięknie :) Prawdę mówiąc nie przepadam za zbyt wtrafinowanymy sukniami ślubnymi i tzw ślubną awangardą. W ślubie najważniejsza jest ceremonia, tak jak podczas pierwszej komunii świętej. Twoje wdzianko jest bardzo ładne, niepretensjonalne, jestem za!!! A pierścionek-cudeńko :) i pokaźnych rozmiarów ten brylancik :):):) znam się troszkę na tym :)

Gość ela79
Jaśminko ❤️ ❤️ ❤️ duzo zdrowia z okazju ukończenia dzisiaj 5-ciu miesiaczków,rośnij szybciutko na pociechę rodzicom i dziadkom. Kieduy skończy sie ta zima9ktora też ma swoje plusy bo powymraza te wszystkie zarazki) i nadejdzie piękny maj z kwitnacymi kasztanami,a my dumnie bedziemy chodzić na spacerki z naszymi maleństwami. No według moich obliczeń juz za 3 miesiące i kilka dni-haha. Myśle juz o spacerówce którą zakupię na wiosnę,podobno trzeba zwracać uwagę by roozkładala sie na płasko bo nasze dzieci mimo ze większe też bedą chciały sie przespać na spacerku,a mi podoba sie spacerówka chicco ponee-ale ona niestety sie nie rozkłada na maxa. A wy jakie macie typy(jesli juz o tym myslałyście) TPM-❤️ Mamo Natalki tez chce dostać jeśli mozna fotkę sukni i pierścionak= ela_t@o2.pl

Michłkowi sto lat z okazji 5 ciu miesiączków, wybacz kochanie ze tak późno składam :) Jaśminka nasz kochana też dziś ma święto, całuski abyś zawsze zdrowa była :) Miłego dnia dla wszystkich mamuś i rozbrykanych Aniołków. TPM powinnaś dostać jakiś medal, za wytrwałośc i poświęcenie

jaśmince🌻 🌻 🌻Mam nadzieję, żeś zdrowa, bo twoja mama nam gdzieś przepadła...julianko, daj choćznać, że żyjesz jakoś w miarę!! mamo natalki, dotarł do mnie twój mail ze zdjęciami, a więcej chyba nie wysyłałaś;) Bardzo ładna marynarka, pierścionek cudo!!Wyobrażałam sobie cienie w tym wszystkim i moja wyobraźnia mówi mi, że będziesz bardzo szykowna.... Niuninka, już dawno miałam zapytać, gdzie ty mieszkasz, bo nie wiedziałam, ze nie w Polsce:( Ela, ja spacerówkę mam od swego ojca juz dawno...z niemiec, model przedtpotopowy, ale super!!i rozkłada sie na płasko, mięciutka, super sie prowadzi...tylko nie ma pod spodem siatki na zakupy, nie wiecie, czy można taką dokupic gdzies?????????

dzieki dziewczyny za mile slowa! naprawde, chcialabym wygladac dobrze,zeby sie dobrze czuc... Nesiu to jest 7 małych kamykow nie jeden (zdjecia wyszly kiepsko bo to sie swieci jak psu..)- nie jest tak drogi jak myslisz... :) moj maz jest pragmatykiem, nigdy by nie wydal zbyt duzo pieniedzy na bizuterie :) ja mam spacerowke z tego samego wozka co gondola..

Halooo 😘 zapraszam na II sniadanko i kawusie :D :D :D Jasminko rosnij zdrowo i niech mama sie odezwie i cos skrobie ❤️ wszystkiego naj naj Mamo Natalki no no zdjecie i moze jak piszesz nie wyszly ale pieknie to wyglada jak sie blyszczzy :D 🌻 nie wazna cena hihih liczy sie gest ... z ❤️ plynacy ...dziekujemy za zaproszenie ... 🌻 Niunika i ja z wielkopolski ... poznanskich okolic ... juz na swieta wielkanocne zawitam :D Niuninko a obecnie mieszkam na NRW Nordrhein Westfalen pewnie chodzi Ci o ten dokument tak nam powiedziala pani w urzedzie ze jest potrzebny jak bedziemy jechac z malym Ty pewnie tez bedziesz go potrzebowala :D o co chodzi z tym rozkladaniem na plasko ??? TPM ❤️ Pszczola Gratulacje pierwszego ... jeszcze tylko kilkanascie :D Dalka 🖐️ zdrowka dla Ulci skoro Chuck na tapecie to spodobal mi sie ten hihihih :D Chuck Norris ma 2 pitbulle i 3 dobermany, niemniej jednak na bramie jego posesji wisi tabliczka: \"Uwaga! Chuck Norris!\" mam nadzieje ze u Was cieplej bo u nas z dnia na dzien zimniej .... moj kochany Patryczek wczoraj mial egzami z jak zostac z synem w domu samemu ... hihiih...Egzamin zdal byl z nim cale 3 godziny .. z czego godzine maly w samochodzie hihihi :D pozdrawiam serdecznie obecene i nieobecne ... :D mam pytanko ile dziennie jedza wasze dzieci to pytanie do mam karmiacych piersia bo wiem ze dzieci na mleczku modyfikowanym innaczej prawda .... i jak podajecie deserki czy wieczorkiem tez ??? pozdrawiam milego dnia z Waszymi malenstwami :D 🖐️ do pozniej

carlaa, ja tych kilkunastu kolejnych to chyba nie przezyję..dziś w nocy nie przespałam ani godziny..witam w klubie TPM❤️ a co do karmienia, to Tobek je co 2-3 godziny całą dobę, a nie dokarmiam go na razie niczym, jeszcze miesiąc..chyba że opiekunki z nim są, to bebilon dostaje.