Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOMBEL

kupie wózek IMPLAST DRIVER4XL...

Polecane posty

Gość BOMBEL

...używany +fotelik EASY BOB.....

Gość sandra12
lepiej nie kupuj tego wózka-moim przyjaciołom po nie całym roku uzytkowania zaczął sie sypać tzn: popękała rama w 2 miejscach-dodam że nie jeździli nim po jakims "specjalnym" terenie.

Gość BOMBEL
dziękuję Sandro za ostrzeżenie.Przyznam że bardzo spodobał mi sie ten wózio, ale cena mnie troche odstraszyła. Dla mnie ważne jest aby wózek miał duze pompowane koła, miękkie zawieszenie, żeby był lekki (bo na 2 pietro musze wnosić) a po złozeniu mały. Chiałabym aby był to wózek głęboko-spacerowy aby nie kupować dodatkowo spacerówki. Myślałam też o uniwersalnych wózkach TUTEK ale jest strasznie ciężki...(17 kg)... Proszę doradźcie mi który wybrać...

Gość sandra12
zobacz sobie wózki firmy "polak"-ponoć są bardzo ok, niestety nie wiem jaka jest ich cena ale mysle ze w graniczch 1000zl

Gość BOMBEL
obejrzałam juz je...Dziękuję....za namiar.... im więcej oglądam tym jestem bardziej niezdecydowana.... widzę ze przeglądanie stronek niewiele mi pomaga.....musze wybrać sie na miasto.... jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie...pozdrawiam

Witaj Bombel! Sama jestem b. zainteresowana wózkiem driver, tyle że 3xlander. Tak samo jak Ty mam problem \"drugiego piętra\" - szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tego!!! Gdybyś znalazła jakiś sensowny wózek, to napisz jaki. Acha, mi sprzedawca powiedział, że do tych x-landerów pasują tylko foteliki Maxi-cosi (nie wiem, czy dobrze napisałam). Pozdrawiam

a nam już dwa lata służy wózek firmy Mikado. Głęboki i spacerówka, na pompowanych kołach i skórzanych paskach. Można kołysać wózkiem jak się chce.

Gość anesia
ja mam wozek driver 4xl i jesiem z niego bardzo zadowolona nic sie nie psuje a tym bardziej nie peka jest super posiada wiele fajnych funkji wydaje mi sie ze jest to jeden z najlepszych wozkow moge go polecic wszystkim przyszlym mamom.

kochana, a ja wiem tylko tyle, ze polaki i tutki sa do bani!!!!!!!!!!!! nie slyszalam osobiscie ani jednej pozytywnej opinii dot polaka. psuja sie ponoc bardzo szybko, tutki podobnie, ale ta firme mialy tylko dwie moje kolezanki wiec nie jest to juz takie pogladowe. ja jestem zapatrzona na uzywany peg-perego culla z siedziskiem i fotelikiem bezposrednio mocowanym do ramy. taki kupilabym w ciemno ale niestetyy...jakos trudno w komisach o ten wozek, a jak juz znalazlam to sprzed nosa mi zwineli :-( swoja droga to cholernie flustrujace...jestem w 40-m tyg. ciazy a jescze nie mam wozka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość annii
Mam wózek Polak. Nie psuje się, jest wygodny dla dziecka, ale jest ciężki i dość trudny w prowadzeniu (szczególnie gdy dziecko jedzie przodem do kierunku jazdy). Płaciłam ok.700-800 zł.

Gość Delios
Ja byłam napalona na Implasta 4 xl ale po wizycie w sklepi z mężem zdecydujemy sie chyba na X-Landera X1 Czy ktos miał taki wózeczek? jakie są wasze opinie na jego temat?