Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

;) A więc zycze łagodnego szusowania po mieście!:) Życze tez przyjmnego popłudnia i wypoczynku po tym szalonym \"zjeżdzie\":)) I wobec tego do jutra Domiantorku :)) Pa pa. Całusy!:) 😘 Powiem jeszcze,ze mnie bardzo sympatycznie sie z Tobą rozmawia!Fajnie! :) PS. Musli dołaczy do nas w poniedzialek...ale to chyba napaloona zalozyla temat - tak m sie zdaje, no chyba, ze zmieniala nIcka na Musli i tylko Tobie powiedziala :););) Ale sie zdziwi,ze ja zabieramy w tę podróż!:))) PA !

Cześc Dominator! Czyżbyś jednak nadal szusował po Centrum? A moze zrobiłeś sobie małe wagary od pracy?;) Pozdrawiam CIę serdecznie i mliego dnia zycze. (jutro sobota!!!!;) Mam nadzieje,ze się odezwiesz...bedę tutaj sama? ;( Ja w każdym razie..jestes tu!:) U nas sniegu już brak :( A jak wczoraj przebrnąles przez zaspy?;) pS. Juz jestesm prawie calkiem spakowana na nasz wyjazd:)

Cześć Malinka. Nie już nie szusuje. Mam sporo pracy ale musiałem na chwile sie oderwać żeby sie z Toba przywitać:). Wagary w pracy - to nie wchodzi w grę;). Jutro sobota a dziś piątek. Trzeba się gdzieś zabawić:) No ale do 16 praca:(. Przecież nie pozwolę Ci samej na forum siedziec. Tyle tu debili:) U nas też sniegu nie ma a wczoraj kolo 17 juz go też nie było więc spoko, narty nie były potrzebne. Ja zacząlem już sie pakować ale muszę jeszcze parę rzeczy włożyć do walizki:) Strasznie sie cieszę na ten wyjazd:) Jeszcze w takim towarzystwie. Mniam:) Pracuj ładnie! Jeszcze tu zajrze.

:) Zastanawiam się czy spakowac piżamkę?;) Ale chyba skoro mamy mieszkac tam razem, w trójkę :) (taka mala perwersja:), to bedziemy sypiac nago, prawda? Chyba nie masz nic przeciwko temu? :) Mam nadzieje,ze niczego nie zapomnę zabrać! Ale termoforka ;)i ciepłych papuci mnie zabieram..bo jakby co - mamy Ciebie!:) Bedziesz rozgrzewał:):):) U mnie teraz z nieba sączy sie coś dziwnego, co jeszcze przed kilkoma minutami było pieknymi bialymi platkami!:( Siedze tu dzisiaj w pracy, ale nic nie chce mi sie robić - mam lenia:(...bo chce zeby juz byla sobota. Bedzie mozna sie w końcu wyspać ! :) No to czekam na Ciebie tutaj!:) Z ciepłą herbatka - moze być? :)😘

Właśnie zrobiłem sobie kawę ale przyłączam sie do Ciebie. Zdecydowanie piżamka jest zbędna bo mamy siebie a poza tym tam jest cieplutko. Wspomniałaś o małej perwersji......już nie mogę sie doczekać (to bedzie mój pierwszy raz w trójke:)), no chyba że musli sie nie zgodzi ale wierzę w nią;) Nago w trójeczkę - super! Czeka mnie cięzkie zadanie z tym rozgrzewaniem w końcu już jestem stary;) Powiem Ci w sekrecie że strasznie rajcuje mnie ten wyjazd szczególnie jak zaczynamy pisac coraz pikantniejsze szczegóły:) A schodząc na ziemie:) to też bym poleniuchował;)

:) Wiesz, ja mysle,ze Musli sie Tobie nie oprze (prawda musli?;), W każdym razie - ja się nie oprę! :) Tobie - nigdy!:). A sekrecie powiem CI,ze to tez bedzie mój pierwszy raz w trójeczkę i ....nie wiem czy to zniosę:),ale postarm się. - najwyżej będę wychodzić:);) Uważam jednak, ze jestes w najlepszym wieku..na takie rozgrzewanie (hm - sam miód;) Jestem bardzo ciekawa jak to będzie!:) No, no - zapowiada sie nam iście gorąca atmosfera!:) I bardzo mi sie to podoba...ciekawośc mnie zżera! No to, zapowiada nam sie raj!!!!:) I fajnie! NIkt nie bedzie nam przeszkadzał... Myslę tez ,ze na poczatek -tak przed wspołnym zasnieceim,możemy próbowac na sobie rózne zmyslne masaże ciałek.,,ci by zaostrzyc apetyty:) Co o tym sądzisz? :)

Przez samą naszą rozmowę to apetyt mi sie zaostrza:) Strasznie chce to wszystko preżyć. Z tymi masażami to super pomysł. Już sobie wyobrażam jak bedziemy sie smarować olejkiem do masażu na nasze czyściutkie ciała po wcześniejszej zabawie pod prysznicem, kiedy to wrócimy z plaży:) Uff ale wrażenia......I to tylko cząstka tego co nas czeka;) Ciekawe jak bedzie wyglądała poranna pobudka(tak koło 13.00 miejscowego czasu) i kto zrobi śniadanie:) P.S. musli będzie miała co czytać:)

Pobudka tez może być bardzo miła! :) Tym bardziej dla Ciebe, bo bedziesz miał obok siebie dwie sympatyczne, młode dziewczyny:), które doskonale wiedzą jak można miło obudzić mężczyznę:). Przyszło mi teraz do głowy, że jeżel my tak słodziutko CIę obudzimy, to może TY....zrobisz nam sniadanko do łózka, hm?;) Coraz bardziej ten pomysł z wyjazdem mnie intryguje...:)

No dobra. Przekonałaś mnie. Śniadaniami się zajmę osobiście:) Mam nadzieje że mnie nie wykończycie i sił mi na resztę dnia zostanie:) Chyba że prawie wogóle nie bedziemy z łożka wychodzić. Chociaż nie, musimy zażywać trochę słońca bo to strasznie pobudza zmysły:) Za taką miłą pobudkę zrewanżuję się wieczorem bo młodzi mężczyźni doskonale wiedzą jak można miło ułożyć do snu kobietę:). Powiem Ci że ten plan dnia bardzo mi odpowiada.

:) :) :) Wobec tego, rozumiemy sie doskonale!:)) Extra - ani przez chwilke nie watpiłam w Twoją inteligencję:)A tym bardziej w Twoje tajne sposoby wszelakie:)! Ja bardzo lubię być tak \"utulana\" do snu;). CHętnie zawsze skorzystam!;) I masz rację, ze słońce pobudza zmysły....jeszcze jak!!! Zreszta z łózka trzeba będzie wyskoczyć. chocby dlatego,zeby zobaczyć ...jak to jest na plaży i jak sympatycznie mozną tę plaże wykorzystać,prawda?;) Moze ..o zachodzie słońca..w ustronnym dość miejscu...:)...na kocyku..., w wodzie:) Jak tak dalej pójdzie to tę \"Nową Zelandię\" znajdziemy gdzieś pomiędzy Katowicami, Łodzią, a Poznaniem...ale to nasza tajemnica;) (na pewno nikt sie nie dowie:):)

Nie no oczywiście że plaża nie służy tylko do wylegiwania sie. jak tylko słońce zajdzie to przenosimy tam nasze zabawy:) Mysle że znajdziemy zakątek gdzie nam nikt nie przeszkodzi;) Zreszta musimy wykorzystać każde miejsce:) Po to wyjeżdzamy żeby sie odpręzyć:) Bez oporów i zachamowań. A co do naszej tajemnicy, o której niektórzy nie powinni sie dowiedziec;) to kto wie czy Nowa Zelandia nie jest gdzieś blisko:) Geografie miałem dość dawno:)

Ja sie żegnam. do poniedziałku. Miłego weekendu Ci życze. No i pogadamy już w trójkę:) Buziaki.

:) No wlasnie, moze jest \"ona\" całkiem nie tak daleko od nas;)!Pewnie bliżej niż nam się wydaje!:) Zaraz 16, wobec czego spadamy do domku i byczymy sie cały weekend! Huura! Pozdrawiam CIę mocno i przesyłam buziaki[kiss} A więc do poniedzialku i ...kolorowych snów:):):) Musimy jak najszybciej wyjechać...:) pa,pa

Cześć dziewczynki! Witam Was serdecznie w nowym tygodniu a zarazem żegnam dziś bo musze wyjechać w sprawach służbowych:( :). Malinka wprowadź musli w plany wyjazdu:) Musli mam nadzieje że Ci sie spodoba nasz pomysł:) Bawcie sie dziś dobrze i miłego dnia:)

🖐️ witam Kochani! ale mnie zaskoczyliście! uwielbiam fantazjować, przeważnie rozbię to sama, ale z Wami widzę, że będzie super! Ojojoj ile musiałam nadrobić w czytaniu. Bardzo dziękuję za pozdrowienia i życzenia dotyczące wyspania się! Hehe za dużo nie wypoczęłam, ponieważ urlop był w celach raczej organizacyjnych, wiecie dużo spraw do załatwienia itp! 🌻 ale się przez Was rozmarzyłam! najpierw odnośnie młodości, o której pisaliście wcześniej. Ja również jakoś dziwnie się czuję, niby młoda, ale już nie do końca, odpowiedzialność mnie przytłacza czasami. Ale ostatnio wspominałam dzieciństwo 😍 mianowicie są takie rzeczy, które były nierozerwalną częścią naszego dzieciństwa. I tak ostatnio obierałam sobie jabłka, tak samo jak robiła to moja babcia:) zrobiło mi się tak miło i błogo!! co za uczucie:)

😍 uczucie bezpieczeństwa, miłości! Nowa Zelandia mówicie? hmmm nie ma co się zastanawiać ! jedziemy! śniadanie mogę robić i zmywać! hehe Borholm? Bierzemy rowerki i pojeździmy trochę:) Ja miałabym trochę inną wizję co do wyjazdu, ale przecież zawsze mozemy wybrać! Co byście powiedzieli na to? najpierw pojechalibyśmy gdzieś w góry, zamieszkali w domku, gdzieś w lesie. Domek byłby drewniany gdzieś na szczycie jakiejś górki. Widoki byłyby super, śnieg, a my w domku, kominek, herbatka (może winko???), bujane fotele? Wielkie łóżko (no przynajmniej na 4 osoby, żeby każdy miał miejsce). Tam kilka dni a potem Nowa Zelandia! Plaża słońce, olejek do opalania, masaże, słońce, słońce, słońce!!! I nasze ciałka hehe:) Kurde piszę się na to!!!!!! ale fajnie!!! jedziemy!!!!! ja nie chcę pracować! pozdrawiam Was ciepło!!!👄

Witaj Musli! U mnie huk pracy, wiec dopiero teraz do Was zajrzalam,ale widze, ze dzisiaj bedziemy same:(. No coż..Domiantor pewnie zalatwia sprawy zwiazne z naszym wyjzadem, prawda?:) TYlko tak powiedzial, ze slubowe! Ale niech myśli, ze nie wiemy, ze szykuje nam niespodzianke:) :) :) Widze Musli, ze tez masz nizle plany odnosnie naszego wyjazdu...chociaz mam nadzieje, procz romantycznych uniesień i romantycznych miejśc bedziemy tez mieli pewne bardziej intensyne przezycia. W koncu bedziemy mialy mężczyzne do wlasnego tylko użytku (prepraszam,ze to okrslenie;)), ale Dominator bedzie mial nas. Pelna swoboda i mozemy rzucic w czyn nasze wszelkie fantazje..wszelkiego przeciez rodzaju, prawda?:) A bym byla za wiekszymi doznaniami, a te wszelkie wspanaile drewniane domki i widoki i plaze. posluzyly by nam jako powrot do nomlaności:) Co o tym myslisz? :) Zycze miego dnia i Dominaora tez pozdrawiam! :)

tak, tak masz rację domki i plaża to dodatek hehe:) mam dużo pracy, muszę uciekać, ale myśl o wyjeździe napawa mnie optymizmem:) 🖐️ do później!!!! pozdrawiam Was:)👄

no cóż ja się żegnam 🖐️ Malinko nie pogadałyśmy dzisiaj za dużo:( 🌻 do jutra:)

no cóż ja się żegnam 🖐️ Malinko nie pogadałyśmy dzisiaj za dużo:( 🌻 do jutra:)

aha 🌻 jestem spakowana jutro ruszamy! Jutro z rana na stanowiskach! wszyscy!!! :) 😴 nie tolerujemy spóźnień:) Malinko wzięłaś strój kąpielowy? Ja nie biorę! ale fajnie, jedziemyyyy!!! HHHHuuuuraa! hehe do jutra! chyba nie zasnę dzisiaj!

aha 🌻 jestem spakowana jutro ruszamy! Jutro z rana na stanowiskach! wszyscy!!! :) 😴 nie tolerujemy spóźnień:) Malinko wzięłaś strój kąpielowy? Ja nie biorę! ale fajnie, jedziemyyyy!!! HHHHuuuuraa! hehe do jutra! chyba nie zasnę dzisiaj!

Ojej to już jutro?:) Cos Ty Musli - żadnego kostiumu kąpielowego i żadnej bielizny - total freedom:):):) Dzisiaj mialam spro pracy ale jutro postaram sie wiecej pogadac. Buziaki dla Was i do jutra. 😘

witam!:) mówisz że dzisiaj jeszcze nie? dobra, to walizki mogą poczekać! kiedy jedziemy???

Witam Panie! musli normalnie mnie zaskoczyłaś. dopiero co po urlopie i już jedziemy. spokojnie mamy plan ale musimy sie przygotować. zresztą jeszcze nie wszystkie szczegóły uzgodniliśmy. napewno jedziemy więc nie martwcie sie:) Czas zacząć pracę:( Mam coś fajnego na początek dnia: W barze facet odwraca się do sąsiada: - Przepraszam, czy mogę panu postawić drinka? Taki pan przystojny. - Och, jaki pan sympatyczny! - Jest pan gejem? - Nie, a pan? - Też nie. - Szkoda - powiedzieli naraz. Pewna aktorka opowiada koleżance o niedawnym obiedzie ze znanym reżyserem. - Pokazał mi scenariusz. Wiesz, główna rola jakby dla mnie stworzona. Potem poszliśmy do niego, żeby omówić zamysł filmu. I w trakcie rozmowy ten bydlak mówi mi, że widzi mnie w roli pokojówki, która na ekranie nie mówi ani słowa. - No i co ? - pyta koleżanka - No wiesz. Roześmiałam mu się prosto w jajca. Wraca Jasio ze szkoły i pierwszym pytaniem jakim strzela w rodzicow jest: - Co to znaczy \"robić loda\" ? Rodzice, ktorzy już dawno uzgodnili, że będą odpowiadać na każde \"trudne\" pytanie (bo po co ma dziecko szukać odpowiedzi na podworku), spojrzeli porozumiewawczo na siebie i mama mowi: - Widzisz \"robić loda\", to brać penisa do buzi. Na to ojciec : - Jakie brać,...? Dawać! Syna przecież mamy. Pewien Polak poszukujący pracy w Anglii, wyczytał w gazecie, że Lord Smith potrzebuje lokaja. \" Co mi tam \" pomyślał i poszedł. Po paru dniach spotyka kolegę i na pytanie jak mu poszło odpowiada : - Przychodzę. Pałac zaje***sty. Przyjęła mnie sama żona Lorda. Zaprosiła do salonu, wypytała o rodzinę, o to jak mi się podoba w Anglii i takie tam. Potem kazała mi pokazać ręce i stwierdziła, że będą na nich ładnie leżały białe rękawiczki. Następnie musiałem podwinąć nogawki, a pani orzekła, że mam muskularne łydki i że będą ładnie odznaczać się w białych pończochach od liberii. Na koniec mówi \" A teraz proszę pokazać mi swoje referencje \" - No i ?? - pyta zaciekawiony kolega - No i okazało się, że tutaj popełniłem błąd.

Cześć Wam !:) WItam serdecznie moich przyszlych wspoltowarzyszy podrozy:) Hello MUsli i Dominator! Dowcipy super - w sam razna początek dnia. Ubawil mnie szczegolnie ten o gejach!:):) NIe moge sie doczekac, kiedy pojedziemy. Potrzeba mi slonka, slonka, slonka. Jedżmy jak najszybciej. Acha Dominator - zapomnij o jakiejkolwiek bieliznie;) Prfeerujemy naturę:):) i zero zbędnych fatałaszków! O oliwce musimy pamietać - do masazy oczywiscie:) MIlego nia zycze! DOmianor, a cos wczoraj zalatwieles w sprawie wyjazdu?;) A moze czesciowo pojedziemy stopem?;)

tak, dowcipy bardzo fajne:):):):):):D:D:D:D:D:D :):):):):):D:D:D:D:D:D Witaj Malinko:) ja tyram od rana:) kawa wypita, śniadanko zjedzone......do pracy......:(

tak, dowcipy bardzo fajne:):):):):):D:D:D:D:D:D :):):):):):D:D:D:D:D:D Witaj Malinko:) ja tyram od rana:) kawa wypita, śniadanko zjedzone......do pracy......:(