Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

nie spać mi tu. nie było mnie chwile a widze że nic sie nie dzieje. oh kobiety. co ja z Wami mam.:) No więc droga malinówko co do bielizny to rzeczywiście nie potrzebna, najwyżej coś sie kupi. Oczywiście możemy jechać stopem. może nawet całą trasę. to by było niezłe, choć pewnie trwało by to długo:) Pytanie na ile jedziemy bo nie wiem jak pozamykać sprawy w kraju:) Czy tylko krótki urlop, a może dłuższy. Może na stałe? Kto wie.

jasne że jedziemy na długo!!! 🌻 jak będzie extra to zostaniemy na stałe :)

te masaże.....mmmmmmmmmmm.....nie mogę się już doczekać!

widze że najbardziej Was kręcą masaże. to dobrze. to powinno wytworzyc taką bliskość między nami;)

chyba będę musiał odbyć jakiś przyspieszony kurs masażu bo powoli mnie przerażacie:)

no coś Ty:) ja bardzo lubię masować🌻i chętnie Cię pomasuję:) nie bój się damy Ci odpoczać, zresztą same też możemy się masować, prawda Malinko? a Ty będziesz odpoczywał:) hmmm???

No ładnie, co ja czytam!:) Widze,ze zagłębiamy sie coraz bardziej :0 - to bardzo dobrze. Przyznam,ze Musli mnie zaskoczyla wspolnym masażem, ale ..czemu nie, przy boku Dominatora - moze byc dosc..hm egzotycznie!:):):)A tym bardziej gdy bedzie sie przyglądał;)..moze nawet by sie przylączyl?\') Dominatorku - nie martw sie absolutnie,..nie zrobimy Ci krzywdy...bo w koncu bedziemy mialy tylko Ciebie,wiec...nie moglybysmy narazic CIę na jakiś szwank :) NIe mialy bysmy wowczas zadnych przyjemnosci:) Ja proponuje wyjechac na stale i juz tu nie wracać;) A moze podczas podrozy stopem..jeszcze ktos sie przylączy?:) Ja tez dzis tyram jak wol!:(

Wszystko fajnie ale jak pojedziemy na stałe to bedziemy musieli pracować:(. ciekawe co bedziemy robić. może jakiś wspolny biznes?

myślę, że nie ma się co martwić o pracę z pewnością coś się znajdzie zresztą w takim miejscu to będzie raczej przyjemność niż praca:)

pewnie masz rację. ale możesz otworzyć salon masażu:) pokażesz tym z zagranicy jak masuje musli z Polski:)

Hm salon masazu jakoś dziwnie misię kojarzy:):) ALe - moze być. Będzie masaż dla kobiet i mężczycn (bo Dominatortez bedzie tam pracował);) Ale nie myslmy jeszcze o pracy..najpierw sie tam wybyczymy za wszystkie czasy:)

Niech zgadnę, salon masażu kojarzy Ci się z agencją towarzyską;) Dominatortez = Inteligentortez:)

oj mi sie nie kojarzy moja koleżanka jest masażystką i wcale nie erotyczną:) hehe żegnam się powoli:) czas do domku:) miłego wieczorku życzę:) :D

oj mi sie nie kojarzy moja koleżanka jest masażystką i wcale nie erotyczną:) hehe żegnam się powoli:) czas do domku:) miłego wieczorku życzę:) :D

Gość tip
Hurraaa!!! Nareszcie jakiś fajny topik. Ale miło się Was czyta, wszyscy jesteście wręcz apetyczni. Naprawdę się uśmiałam. Nareszcie fajni ludzie na forum! Za oknem ponuro. Ja też bardzo tęsknię do słoneczka. Pozdrówcie go ode mnie jak będziecie gdzieś daleko na południu (Nowa Zelandia - o ile sie nie myle).... Pomysł z podróżą jest naprawdę fajny - tylko pomarzyć... ..nie mowiac o masazach. Sama jestem pieszczochem...

Witaj Tip:). Widze że jestes milutka:) Dzieki za taką ocene naszego topicu. Tak sobie rozmawiamy żeby umilic czas wolny w pracy:) I tez lubisz masaże. niesamowite;) A może wybierzesz sie z nami. Dla mnie to jak w raju:)

Gość tip
Dzieki dominatorze. Ale bedzie tlok na plazy... A Ty bylbys naprawde wymasowany - spelniony mezczyzna (nota bene moj rocznik). Pachnie mi tutaj haremem. Co Wy na to dziewczyny?

ja jestem za. mój rocznik no to extra. znowu ktoś taki stary jak my:) teraz decyzję muszą podjąć dziewczyny bo bardzo sie do nich przywiązałem i nie wiem czy nie będą zazdrosne;). Zaraz lece do domu więc żegnam Was. trzymajcie sie ciepło i do jutra.:)

Hej TIP :) MIło mi CIę poznać:) Wiesz, bałam sie,ze wlasnie mozna tak to nazwać:) - mały harem! HI, hi. Dominator to madobrze..albo dopiero bedzie mial!:) Masazp rzez 2...lub nawet juz teraz 3 dziewczyny..bez bielizny (bo przeciez jej nie zabieramy).to dla DOminatorka raj:):) I bardzo dobrze = mnie tez to dobrze zrobi!:))) A wIesz Dominator....bardzo mi odpowiada Twój tok rozumowania:). Prawie,ze rozumiemy sie bez słów (Inteligatorez):)) I ciesze sie, ze czeka nas tyle wspanialych chwil:) NO TO KIEDY JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dominator - jestes boski!!!!!! Wielki buziak dla Ciebie za to przywiązanie do nas 😘. Wspaniale,ze o nas myślisz!!!!!! Masz- jeszcze jeden 😘 :):):) A wiec do jutra i milego dalszego dnia. pa, pa TIP - hmm no nie wiem czy sie zgodzimy ..jeszcze jedna...dominator da rade 3 kobietom??? DA!!!!!!!!!!!!!! Jestem za - mozesz jechac! Ale wiesz ..spimy razem w jednym łózku! Bez bielizny!;) Zero kompleksów.totalny luz i ..hardcore?:):) Niech tylko jeszcze wypowie sie Musli PA, ap

Dominator - jestes boski!!!!!! Wielki buziak dla Ciebie za to przywiązanie do nas 😘. Wspaniale,ze o nas myślisz!!!!!! Masz- jeszcze jeden 😘 :):):) A wiec do jutra i milego dalszego dnia. pa, pa TIP - hmm no nie wiem czy sie zgodzimy ..jeszcze jedna...dominator da rade 3 kobietom??? DA!!!!!!!!!!!!!! Jestem za - mozesz jechac! Ale wiesz ..spimy razem w jednym łózku! Bez bielizny!;) Zero kompleksów.totalny luz i ..hardcore?:):) Niech tylko jeszcze wypowie sie Musli PA, ap

Gość tip
Dominatorze jak miło z Twojej strony, że dbasz o uczucia malinówki i musli. Na szczęście dziewczyny nie są zazdrosne. Malinówka zastanawiała się tylko czy dasz radę, ale co to dla młodego mężczyzny... utulić trzy kobiety do snu. W dodatku po takim masażu na trzy pary rąk. Będziesz wniebowzięty... To do zobaczenia jutro... Jaki piękny jest świat pełen marzeń! pa, pa

Postanowiłem coś napisać z domu mimo że raczej rzadko tu zaglądam po pracy. Malinówka chyba sie zakochałem:). takie miłe słowa(boski!) i te buziaki. No i w dodatku ten hardcore;) Ale sie najarałem:) Tip radze Ci zrób sie czarna (jeśli wiesz co mam na myśli:)). No to dziewczynki do jutra. A tu macie dowcipy na środowy poranek: Patologiczna rodzina na wiejskiej melinie, naj_bana Krycha mówi do Zdzicha: - Zdzichu, ku_wa, ja chce komórke, wszyscy maja, ja tez chce ... - A tam! Daj mi spokój stara, pij! - Zdzichu komórke chce! - i marudzi, i marudzi caly wieczór Krycha - Dobra tam dobra, pij! - odburknął wkurzony juz Zdzisiek. Krycha sie naj_bała i zasnęła, a Zdzisiek naj_bany wyszed na plac, wziął kilka desek i gwozdzi, pozbijal jej komórke i poszed spac . W nocy nawalona ekipa zobaczyla, przechodzac, komórke i na deskach napisała sprayem \"Krycha to k_rwa\". Wstaje Zdzisiek na mega kacu wychodzi i widzi na komórce napis \"Krycha to k_rwa\" i drze sie do Krychy: - Krycha wstawaj, k_rwa, sms przyszed! W Moskwie gosc oglada prognoze pogody. Informuja, ze na Syberii sa 60 stopniowe mrozy. Facet niedowierza i dzwoni do kolegi z wojska. - Sluchaj, w tv mowili, ze u was straszne mrozy... - Eee, nie jest tak zle, minus 20, moze 30... - W tv podaja ze minus 60! - Eee, to chyba na dworze... Ktoś zapukał do burdelu. Burdel-mama otworzyła drzwi i zobaczyła raczej schludnego, dobrze ubranego i w przeszło średnim wieku mężczyznę. - W czym mogę pomóc? - spytała. - Chcę się widzieć z Natalką! - odparł gość. - Proszę pana, Natalka jest jedną z najdroższych panienek. Być może jakaś inna... - Nie! Muszę zobaczyć Natalkę! - zażądał gość. Natalka podeszła do niego i powiadomiła go, że żąda 1000 dolarów za wizytę. Mężczyzna bez wahania sięgnął do kieszeni i podał jej dziesięć studolarowych banknotów. Oboje poszli do pokoju na górę, na godzinkę... Następnej nocy przyszedł znowu i zażądał Natalki. Natalka wyjaśniła mu, że bardzo rzadko zdarza się tutaj, żeby ktoś wracał drugą noc z rzędu.... i że nie może dać mu zniżki. Stawka pozostała ta sama, 1000 dolarów. Mężczyzna znowu wręczył jej gotówkę i znowu poszli na pięterko... Kiedy przyszedł następnej nocy, nikt nie mógł uwierzyć. I znowu wręczył Natalce gotówkę, i znowu poszli na pięterko... Kiedy minęła godzina, Natalka spytała go: - Skąd jesteś? Nikt wcześniej nie żądał moich usług trzy noce z rzędu... - Z Filadelfii... - odparł mężczyzna. - Naprawdę!? Mam tam rodzinę...- odrzekła. - Tak, wiem... - odparł mężczyzna. - Twój ojciec umarł, a ja jestem adwokatem twojej siostry. Ona prosiła mnie, żebym Ci przekazał twoje 3000 dolarów spadku... Morał z tej historyjki. Trzy rzeczy są w życiu pewne: 1. Śmierć 2. Podatki 3. I to ze adwokat cię wydupcy..... papapapapapapapap:):):):):)

A ja piszę cały czas z domku... \"Chyba się zakochałem\" - Malinówka i co Ty na to ?!!!! Bardzo jestem ciekawa Twojej reakcji, bo wygląda na to, że dominator połknie Cię ze smakiem - dziewczynko-malinko... A ja nie ukrywam, że będę się przyglądać ... z przyjemnością! ...nie wiem dlaczego (w końcu mamy koniec stycznia), ale pachniało mi bzami jak tylko weszłam na ten topik... ps. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że tak się zagalopowałam

witam Cię Tip:) Witam Dominatora i Malinkę:) 🌻 widzę, ze zmiany wprowadzone:) no nie wiem czy nie bedę zazdrosna hm hm (:D) nie, nie bedę🌻 spoko jedziemy w 4, będzie jeszcze weselej!!! nie wiem czy Dominator po tym hardcore'rze będzie w stanie wstać z łóźka hehe??? z trzema paniami w jednym łóżku? ładnie brzmi. ale jaja! no to kiedy ruszamy? Tip a Tobie kiedy pasuje, musimy się wziąć za resztę bo się ociągają! ja już walizki mam spakowane:) i tylko czekam na hasło:) pozdrawiam:) Was cieplutko:)