Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Cześć musli! Mi pasuje we wtorek. Pakuję się i mnie nie ma! Ciekawe gdzie jeste Malinówka i dominator? Może jeszcze smacznie malinowo śnią... Pozdrawiam Cię cieplutko znad morza...szkoda, że takie zimne. Tym bardziej mnie to mobilizuje do wyjazdu. Jesteście wszyscy moimi słoneczkami...

🖐️ bardzo lubię morze:) chyba nawet bardziej niż góry:) szczególnie latem:) co roku, od 10 roku życia, jestem nad morzem! Ostatnio bywałam w Stegnie Gdańskiej. Ale masz fajnie mmmmmmmmmmmmmm możesz sobie pochodzić po plaży:) a ja co? beton, beton, beton! jjjjjjjjjjjjjjjjjeeeedziemy do Nowej Z.:)

:) Cześc wszystkim!:) NO, no..trochę mnie zatkało..........ale ze wzruszenia.!;) Dominatorku, co ja mogę powiedziec czy zrobic na takie szczere wyznanie?...ODWZAJEMNIC MOGĘ!:)) WIęc szczerze teraz powiem...ale po cichutku, ze...chyba tez się zakochałam ;) 😘 I to w tym wieku :):):):) Ale powaznie mówiąc....naprawde jest mi tutaj milo :przebywać\", narawde. Powoli zaczynam czuc sie jak w domu:):) I mężczyzna przy boku:):).. Dziewczyny - razem chyba bedziemy musialy bardzo dbac o naszego \"rodzuneczka:, prawda? Poniewaz jest juz nas 3 - to chyba ustalimy jakies dyżury, co by każda nacieszyla sie Domnatorkiem po równo!:):) Domiantor...masz jeszcze mozliwosc zrezygnowania z wyjzadu..wiesz 3 kobiety z temperamentem:):): Moze jednak zastanów się?!;) TIP - rany - mieszkasz nad morzem!!!!!!!!! :))))))))) Jesli dobrze zrozumialam...to cholernie CI zazdroszcze!!!!!! Kocham nasze polskie morze - prosze pozdrow je ode mnie!!!! ALe masz fajnie..

Dominator już dawno nie śpi:) tylko pracuje:(. Witam Was naszą świętą czwórke podróżników:) Tip mieszkasz nad morzem. Jak fajnie. Lubie jeździć nad Bałtyk:) W tym momencie mapa naszych miast bardzo sie zmienia. Strasznie się spieszycie z tym wyjazdem. Ja też nie mogę sie doczekać ale to nie tak łatwo opuścić na zawsze naszą piękną ojczyzne i jej codzienne problemy. Kto bedzie się opiekował naszym topikiem:) Malinówka;) ale jazda!prawda? Nie mam zamiaru sie wycofywać chociaż wewnątrz zaczynam sie bać:) Ale jakoś nie mam ochoty na dodatkowe męskie towarzystwo. Chyba że Wy macie. W każdym razie miłego dnia Wam życze:):):)

Dominatorku: Jazda na całego!:)) I mam nadzieje, ... ostra jazda...tez będzie. Bedzie?;):) Ale fajnie - mnie sie podoba. Wpadalma na genialny pomysl! Posluchajcie..moze niech kazdy z nas napisze - jak sobie wyobraza kazdego z nas. hę? CO o tym sadzicie?;) A potem wybierzemy sobie ten opis, ktory nam sie spodoba!:) Ja zaczynam: TIP - za malo jesze CIę widzę w wyobraźni;)..na opis z mojej strony musisz troszke poczekać! MUSLI_ -wydaje mi sie, ze jestes niską blondyneczką z kręconymi, sredniej długości i grubości włoskami, o budowie raczej drobniutkiej;)Styl - romantyczny i mily.:) I teraz moj ulubieniec DOMINATOR:): Hmm. gdybym miala sugerowac się nazwą, to ..Boze musalabym kojarzyc Cie moze z jakimś Hiszpanem...moze w typie..Banderasa:):):) Ale powaznie, to wyobrażam sobie CIebie tak: Sredniego wzrostu,szatyn o calkiem silnej budowie ciala (bedzie nam przy Tobie bezpecznie;)), z bardzo miła buzią (moze jakies male okularki?). Wloski raczej króciutkie, styl ubierania sie - sportowy. Hmm i chyba ładnie pachniesz..:) I co ..moze być?

Niezły pomysł bo ja tez mam niezłe wyobrażenia o Was. Narazie nic nie komentuje słodziutka:) później coś napisze (nie sugeruj się nazwą bo to był spontaniczny odruch:)). A wieć Tip to cięzko coś mi narazie powiedzieć bo za mało czasu tu jesteś ale wydaje mi sie że jesteś brunetką z średniej długości prostymi włosami. musli - brunetka, krótkie włosy, szczupła i drobna, bardzo sympatyczna, raczej skryta malinówka - włosy raczej ciemne, proste długość do ramion choć nosisz różne fryzury. wzrost tak koło 165, szczupła, styl ubioru elegancki, oczywiście mlutka i sympatyczna, dosyć wygadana. Na razie tyle. Trafione w 100%:)

Ojej - ile miłych reakcji! Dziękuję. Pozdrowię od Was morze, chociaż jest teraz takie brzydkie, szare i mocno wieje. Na plaży 5 cm śniegu..dziwne uczucie jak się po tym chodzi. Moje miasto to Gdynia. Fajnie, że jesteśmy z różnych części Polski. Mhmm.. fajny pomysł z opisywaniem wyglądu. Musli: blondynka z prostymi włosami do ramion, wzrost ok. 160 cm, o bardzo jasnej cerze, niebieskich oczach i słodkich malutkich ustach i zadartym nosku. Raczej stonowana i pełna rozsądku o delikatnym poczuciu humoru (taka w ogóle delikatna kobietka) Malinówka: zdecydowanie brunetka o włosach trochę kręconych, dłuższych do ramion, ciemne brązowe oczy, ciemna karnacja. Wzrost 165 - 170 cm. Żywiołowa, wesoła, spontaniczna I wreszcie nasz rodzynek Dominator: zdecydowanie brunet o dużych niebieskich oczach, szczupły, średniego wzrostu. Bogata mimika, często się śmieje. A teraz coś miłego do oglądania... ja już się rozmarzyłam www.nzescape.com/photos www.trekearth.com/gallery/Oceania/New_Zealand ...ale się rozpisałama

Malinko Ty to masz świetne pomysły!!! dobra zaczynam: Zacznę Tip, ponieważ ją najmniej znam. Próba nr 1 🌻 TIP 🌻 brunetka, włosy krótkie raczej proste, szczupła, sympatyczna i milutka:) nie mam zdania co do wzrostu, styl ubioru raczej sportowy:) Próba nr 2 🌻 MALINKA 🌻 szczupła, elegancka, czasami sportowa, włosy długie lub półdługie raczej ciemne, wysoka - ale bez przesady - nie żyrafa:) kobietka, która wie czego chce, trochę przebojowa i czasami nieśmiała, sympatyczna i milutka Próba nr 3 😍 DOMINATOR 😍 hmmm? włosy ciemne i krótkie, oczy też ciemne, średniowysoki, raczej nie szczupły - w sam raz -, styl ubierania? oj nie wiem! potem może się sami opiszemy? co Wy na to? jak już wszyscy się wypowiedzą?

Nieźle rzeczywiście:) Co do Waszych opisów to Tip jest najbliżej, potem musli a malinówka no niestety dziś 3 miejsce. Może tak w skrócie to brunet, krótkie włosy, często sie smieje bo mam duże poczucie humoru choć moje żarty nie rzadko sarkastyczne i ironiczne ale taki mam styl(musze z tym bardzo uważać). Skorpion, ale nie jestem zaborczy. Wzrost 180 waga 77. Ubiór raczej luźny(nienawidze dresiarzy) czasem oldschool:) no i oczywiście ładnie pachnę:). Starczy jak na początek;) A co tam u Was?

a oczy niebieskie masz Dominatorze? no dobra teraz ja o sobie: jestem zdecydowanie brunetką, oczy niebieskie, 165cm wzrostu, waga hm hm 52 kg, raczej drobna jestem, włosy średnidługie, proste, styl też raczej oldschool (Dominator :D) czasami sportowo a czasami elegancko, byle wygodnie:) co jeszcze? Rakiem jestem.

Ale się podnieciłam! Zgadłam wygląd dominatora.. Dominatorze - tak sobie ciebie wyobraziłam jak tylko zobaczyłam Twojego nicka. Ten nick pachniał mi brunetem. To z Ciebie jest naprawdę przystojniak! W moim typie i jeszcze taki miły...Jesteś prawdziwym rodzynkiem Musli - nieźle się rozminęłam z Twoim wyglądem. Jak miło, że jesteś raczkiem. Uwielbiam raczki. A teraz ja: jestem szatynką o prostych, średniej długości włosach. Mam 160cm i ważę 57 kg (o kurczę, ale to wyznanie dla kobiety - ludzie!!!). Mam ładny uśmiech i bardzo niebieskie oczy. Jestem zodiakalnym Baranem (ale niezadziornym). Strasznym pieszczochem z temperamentem. Ubranie - raczej luźne, ale nie sportowe. A gdzie nasza soczysta Malinka?

Nowa Zelandia jest super. Zawsze mnie fascynowała. Nie jest tam tak gorąco jak w Australi a równie pieknie. Zdjęcia super. Już niedługo na żywo;). A wracając do naszych wyglądów to chyba pasujemy do siebie:)

Przepraszam - nie mogłam wcesniej. A tyle sie tutaj dziej!:) Po kolei, Po pierwsze bardzo mnie ubawily nasze opisy.:) Super sprawa!:) A teraz przejde do mojego wyglądu. Jestem ciemnowlosa (ciemny brąż), wloski polodlugie, lekko kręcone, wysoka (173) - waga odpowiednia do wzrostu,okolo 60kg :), oczka blue, Szczupla, i mam podobno niezwykle sympatyczna twarz:) Ubieram sie.. i tu Was zaskocze (bo przypisywaliscie mi elegancki styl)..coz ubieram sie glownie , a na okazje szczegole - elegancko i kobieco:) Oto wlasnie ja!:) Faktycznie jestem troche wygadana, ale w normie i jednoczesnie...niesmiala;) Sądze z opisu DOminatora,ze poczucie humoru mamy bardzo zblizone..ja uwielbiam zarty nieco sarkastyczne:) Ale widze,ze dziewczynki, tez wyglądają bardzo dobrze, wiec super! Ale wiesz DOminatorku, cos mi sie zdaje, że nie damy CI spokoju na naszym wypadzie...tez jestes w moim typie: wysoki i ciemne wloski, hmm ...apetycznie sie robi:):):) :) JA spie obok Dominatora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Żyję, żyję. Nowa Zelandia jest taka piękna - nawet nie wiedziałam. W dodatku ma taki urozmaicony krajobraz: ocean i ...góry (moje ukochane do chodzenia). Jedno ze zdjęć ustawiłam sobie jako tapetę. Aha wygląda na to, że jestem najmniejsza. To jak byśmy stanęli obok siebie to będzie wyglądało tak 160, 165, 173, 180. Jeśli chodzi o spanie to ja śpię z lewej strony.... Jak Ty Malinówko śpisz z prawej, to musli pozostało oczywiście najlepsze miejsce...na Dominatorze!!! Jest leciutka, więc jak się położy na Dominatorze, to on nawet nie poczuje...no chyba że...ona coś poczuje...mmm robi się fajnie I kto tu będzie miał największą frajdę??!! Uwielbiam tak fantazjować... Jakie są Wasze ulubione perfumy?

Dzisiaj dalismy nieźle czadu:) Powiem Wam że jestem mile zaskoczony jacy to jesteśmy piękni:) niezłe z Was laski:) teraz już nie mamy żadnych tajemnic;) myślę że moglibyśmy jeszcze coś o sobie opowiedzieć, tak żeby lepiej sie poznać przed wyjazdem. Nie wiem np. co lubimy jesc, pić:), czym sie zajmujemy jakich ludzi lubimy lub nie itp....

O nie..:) MUsli ma najlepsze mejsce...ale numer..na to nie wpadlam:):):) ALe wierze,ze Musli bedzie kolezeńska i czasem...zamieni sie miejscami!!!:):) Prawda?!:):) No dobra to ja zaczynam mowic co lubie,ale pewnie o polowie rzeczy zapomne,wiec uogólniam. Lubie jeśc (dzieki Bogu nie tyje, wiec poki nie mam 40 lat - nie zaluje sobie pizzy, makaronow, slodyczy - niczego, co lubie) Ale poki co!:):) Dalej: uwielbiam czytac ksiazki wszelkie, procz poezji, ktorej - wybaczcie- nie trawię. Muzyke lubie raczej bardziej ostrą,z solidnymi bebnami i gitarkami, ale w tym wieku jestem juz tak bardzo tolerancyjna,ze w zasadzie nic mi specjalnie nie przeszkadza, procz disco polo, ktore wywoluje we mnie agresje:):):) Dalej: uwielbiam lasy, jeziora, morze - nie znosze kurortow! Wole dzikie miejsca, gdzie jest spokoj!!!! Kocham psy - neumiem bez nich zyc. Lubie imprezy w gronie przyjaciol, gdzie zawsze sie solidnie wysmieje!:):) NIe wiem co jeszcze chcecie wedziec- po prostu pytajcie:)

moje ulubione perfumy: \"gloria\" cacharel - są bardzo zmysłowe, uwielbiam je:) nie lubię słodyczy, za to bardzo kwiaty:) niekoniecznie róże:) uwielbiam mój najwspanialszy rower, który kosztował majątek:) uwielbiam jeździć po lesie i na plaży:) kocham morze i mniej góry:) uwielbiam brokuły przepraszam za chaos, ale piszę co mi wpadnie do głowy bardzo lubię spotykać się z przyjaciółkami (mam 2) i koleżankami lubię chodzić po domu w majtkach lubię być opalona i opalać się leżąc nad morzem lubię Dominatora i Was laseczki:) lubię się przytulać cdn.

moje ulubione perfumy: \"gloria\" cacharel - są bardzo zmysłowe, uwielbiam je:) nie lubię słodyczy, za to bardzo kwiaty:) niekoniecznie róże:) uwielbiam mój najwspanialszy rower, który kosztował majątek:) uwielbiam jeździć po lesie i na plaży:) kocham morze i mniej góry:) uwielbiam brokuły przepraszam za chaos, ale piszę co mi wpadnie do głowy bardzo lubię spotykać się z przyjaciółkami (mam 2) i koleżankami lubię chodzić po domu w majtkach lubię być opalona i opalać się leżąc nad morzem lubię Dominatora i Was laseczki:) lubię się przytulać cdn.

bardzo mi się podoba ta pozycja na Dominatorze! Co Ty na to? Hmmm? aha uwielbiam noc zbrodni na discovery:) oglądam od kilku lat:) zawsze lubię się uśmiechać