Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

żegnam się już bo na koniec robotę mi dali jeszcze i pewnie nie zdążę potem wejść do jutra moi podróżnicy!

żegnam się już bo na koniec robotę mi dali jeszcze i pewnie nie zdążę potem wejść do jutra moi podróżnicy!

Może ja też coś o sobie: Więc tak. Co do jedzenia to nie mam specjalnie wymagań oprócz tego że nie znoszę wszelkiego rodzaju tłuszczów:) bardzo lubię chińską kuchnie, za słodyczami wogóle nie przepadam. Co do muzyki to nie mam specjalnie sprecyzowanego gustu choć strasznie nie znoszę komercyjnego chłamu (disco polo - -o boże!!:). Lubie też oglądać filmy i kino w dobrym towarzystwie;) Interesuje mnie rowniez informatyka z racji zawodu:) oraz motoryzacja. Jeżeli chodzi o weekendy to póki mogę musze korzystać z życia i uwielbiam imprezować w dobrym towarzystwie (strasznie lubie sie posmiac i powygłupiać) na wszelkiego rodzaju imprezach. czy w pubie czy w jakims klubie (nie mylic z dyskotekami:)) jeszcze nie dawno sam zajmowałem sie organizowaniem imprez:). Uwielbiam ludzi z dobrym poczuciem humoru, podobnym do mojego:) A jeżeli chodzi o wypoczynek to chyba jednak lubie dużo ludzi i miejsca gdzie sie coś dzieje. Jeżeli chodzi o perfumy to używam róznych i często zmieniam. obecnie używam paco rabanne i allure chanela. Oprócz tego zapomniełem że interesuje sie sportem (chociaż ostatnio głównie oglądaniem:) Noc zbroni - też uwielbiam, wogóle lubie różne programy dokumentalne. more soon :):):)

No to kolej na mnie: Lubię gotować (podobno nawet smacznie) i tańczyć i pływać Chodzić po Tatrach (nic wyczynowego, po prostu wdrapywanie się i oglądanie widoków to dla mnie wielka frajda) Lubię słuchać pięknej muzyki i często przechodzą mnie wtedy ciarki po plecach z przyjemności... Spotykać się z przyjaciółmi i rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać do rana przy butelce Finlandii Cranberries, albo przy białym półsłodkim winie. Lubię czytać wszystko co mi wpadnie w ręce, jestem głodna informacji o ludziach, o świecie. aha zapomniałabym.. najbardziej ze wszystkiego uwielbiam podróżować, wsiąść w samochód z atlasem turystyczno-krajoznawczym i zatrzymywać się w każdym najmniejszym miasteczku, żeby poczuć jego klimat, architekturę, kuchnię. Każde miejsce ma swoją egzotykę, swoje barwy i zapachy i to zawsze intryguje. Życie jest piękne! ... a ostatnio najbardziej lubię rozmawiać z Wami.

oj muszę to napisać a ja myślałam że to tylko ja mam chopla na punkcie nocy zbrodni:) w ogóle interesuje mnie temat uwarunkowań zbrodni i umysł morderców, czytam też dużo o seryjnych mordercach napiszę jeszcze jutro coś o sobie teraz spadam juz:) pa kobietki pa Dominatorze:)

oj muszę to napisać a ja myślałam że to tylko ja mam chopla na punkcie nocy zbrodni:) w ogóle interesuje mnie temat uwarunkowań zbrodni i umysł morderców, czytam też dużo o seryjnych mordercach napiszę jeszcze jutro coś o sobie teraz spadam juz:) pa kobietki pa Dominatorze:)

wiem że 25 procent seryjnych morderców na świecie to biali Amerykanie:) mój ulubienbiec spośród nich to Tedd Bundy.:)

Dominatorze z pewnością jutro pogadamy jeszcze o tych seryjnych dodam na koniec, ale pewnie wiesz o tym, że Tedd Bundy był najbardziej inteligentnym seryjnym zabójcą. ja \"lubię\" również Johna Lista, no i Richard Ramirez też był \"niezły\".

Dominatorze z pewnością jutro pogadamy jeszcze o tych seryjnych dodam na koniec, ale pewnie wiesz o tym, że Tedd Bundy był najbardziej inteligentnym seryjnym zabójcą. ja \"lubię\" również Johna Lista, no i Richard Ramirez też był \"niezły\".

Gość 2_malinowka
Oo, to widze,ze wszyscy jakos jestesmy do siebie podobni. Dpoisze comi sie przypomnialo, a comnie rozniez do Was upodabnia! Mianowicie..bardzo lubie gotowac i tez podpbno jest wtym bardzo dobra. Po drugie uwielbim podroze, najbardziej takie spontaniczne wlasnie z atlasem samochodowym na kolnkach. Poza tym - mozna by rzec - nieco intersuje sie motoryzacja..moze nie zglebianiem tajnikow wnętrzności:)autka czy motoru, ale niemniej jednak - wiem sporo na co po niektóre tematy. Tak sądzę:) Uwielbiam Chanel, ale broń Boz czy 19 (fuj)ale inne Madeimoselle, Allure! -jeszcze troszke mam!, i ostatnio Chance! Ale z perfum to lubie wiele, rudno miczasem zdecudowac sie na jedne jedyne, lubie jeszcze Cerrutti, Gucci Envy, Poison Diora, i tysiąc innych. Ogolnie mam bardzo wrazliwy nosek na zapachy, wie...wiele zapachow kojarze.. :) - taki maly ze mnie bohater "Pachnidla":) A o wszelkich zbrodniach tez lubie poczytac, a jeszze lepiej pooglada w tv I kocham jeszcze ogladac dobre filmy!!! Najlepiej w dobrym towarzystwie, nawet w domku...+ piwko i dobre zarelko:):):)

Gość 2_malinowka
Oo, to widze,ze wszyscy jakos jestesmy do siebie podobni. Dpoisze comi sie przypomnialo, a comnie rozniez do Was upodabnia! Mianowicie..bardzo lubie gotowac i tez podpbno jest wtym bardzo dobra. Po drugie uwielbim podroze, najbardziej takie spontaniczne wlasnie z atlasem samochodowym na kolnkach. Poza tym - mozna by rzec - nieco intersuje sie motoryzacja..moze nie zglebianiem tajnikow wnętrzności:)autka czy motoru, ale niemniej jednak - wiem sporo na co po niektóre tematy. Tak sądzę:) Uwielbiam Chanel, ale broń Boz czy 19 (fuj)ale inne Madeimoselle, Allure! -jeszcze troszke mam!, i ostatnio Chance! Ale z perfum to lubie wiele, rudno miczasem zdecudowac sie na jedne jedyne, lubie jeszcze Cerrutti, Gucci Envy, Poison Diora, i tysiąc innych. Ogolnie mam bardzo wrazliwy nosek na zapachy, wie...wiele zapachow kojarze.. :) - taki maly ze mnie bohater "Pachnidla":) A o wszelkich zbrodniach tez lubie poczytac, a jeszze lepiej pooglada w tv I kocham jeszcze ogladac dobre filmy!!! Najlepiej w dobrym towarzystwie, nawet w domku...+ piwko i dobre zarelko:):):)

Gość 2_malinowka

musli możemy pogadać o seryjnych zabójcach ale aż tak dobry jak ty to nie jestem. tyle co na discovery widzialem:) aha i lubie programy o starożytnych cywilizacjach i ufo:) chodź nigdy mnie nie porwali:)

Gość 2_malinowka

Ojej malinówka - jakie my jesteśmy do siebie podobne (chodzi mi o zainteresowania). Jak też interesuję się motoryzacją (tak bez przesady, ale oglądam się za samochodami). A poza tym wszystkie perfumy, które wymieniłaś to są te które mi się ogromnie podobają (bez wyjątku!). Jeśli chodzi o zbrodnie - to raczej nie moje hobby. Jestem straszny tchórz i nie mogę oglądać np. horrorów, chociaż przyznam się, że ostatnio oglądałam jakiś film o seryjnym mordercy, który działał w Azji (zdaje się, że na Discovery)

Powoli sie żegnam bo cos dziś szwankuje forum anie mam czasu siedzieć i czekać. Do jutra laski, jutro pogadamy dalej. Buziaki i papa.

A myślałam, że to tylko mój stary komputer nawala. No to pa, pa dominatorku - trzymaj się ciepło. Dziewczyny - wy jeszcze zostajecie?

witam wszystkich:)👄 u mnie zimno dzisiaj się zrobiło! chyba najzimniej w tym roku:) co do gotowania to jak tak sobie lubię gotować, ale jak mam motywację to owszem:) podróżować uwielbiam🌻 jednak nie mam autka i pozostaje mi rower, który znaczy zresztą bardzo wiele:)🌻 Tak John List wymordował rodzinę. Dominatorze chciałam Ci podać taką moją ulubioną stronkę, ale próbowałam wczoraj tam wejść i nie mogłam, więc może tymczasowo jest niedostępna. podobnie jak Wy uwielbiam muzykę. ostatnio moloko na tapecie

WItam wszystkich 😘:) Wczoraj cos dzinwego dzialo sie z forum.szalalo jak opetane..miejmy nadzieje,ze dzis nie bedzie problemów. Jak Wasze hmorki dzisiaj, bom oj nawet ok...chociaz potowronie zimno na dworze. TIP - moze jestesmy bratnimi duszami;) Zaintrygowalas mnie tymi perfumkami...to ciekawe. ALe fajnie, przynajmniej na nasza podroz zabierzemy wspolny flakonik:):):) Dominator - gdzie jestes, moj ulubieńcu???? Musli, a jak u Ciebie? Przycisnęli Cie dzis do pracy? Jak mogli..tutaj sie rozrywaja takie wazne rozmowy..:):) Czekam na Was!:):)

Witajcie dziewczyny! Co tam w wielkim świecie słychać? Bo u mnie nic sie nie zmieniło od wczoraj:) zimno.brrrrr. Musimy wymyślić jakiś temat na dziś. Wczoraj malinówka przebiła wszystkich swoją propozycją i naprawde było milutko. Musli dzieki że chciałaś mi pokazać stronke. może zacznie dzialac. z checią poczytam choć nie mam aż takiej wiedzy jak Ty. Miłego dnia i przyjemnej pracy;)

u mnie dobrze:) roboty mało:) 😴 jestem po kawce:) musimy pomyśleć nad tematem :) Tip wczoraj w domku przeglądałam te zdjęcia, które podałaś są rewelacyjne:) kiedy jedziemy?

Dzisiaj chyba jestem mniej twórcza:( Nic fajnego nie przychodzi mi do głowy..moze Wam coś odkrywczego się pojawi! Jakos dzisiaj zamarzam...a nie matu nikogo kto by mnie ogrzał:(:(:( Dominator daleko:(, a WY dziewczyny..też daleko. Moze jakies cieple slowo? Ja Was caluję, tak po prostu:):):)

chętnie bym Cię rozgrzała Malinko ale musi Ci wystarczyć gorący buziak 👄 poczekaj, masaż Cię z pewnością rozpali:) do czerwoności 🖐️ zrób sobie herbatkę:) gorąco pozdrawiam:)

Malinka 200 km to niedużo. No juz Cie przytulam mmmmmoooooocccccnnnnnooooo! o Jak cieplutko. Powiem Wam że też dzis mam nieciekawy nastrój. Poprostu zima mi się znudziła i chce wiosnę:) Nie lubie tej pory roku bardzo. Disiaj rano sie wkurzyłem bo mi tylna wycieraczka przymarzła do szyby i ją urwałem:(

bardzo mi przykro z powodu wycieraczki... ale to tylko rzecz materialna nie przejmuj się masaż Ci wszystko zrekompensuje!

To działa!!!:) POmogło mi! Jest mi teraz znacznie cieplej, po takim przytulaniu i masazu, hmm cudo!!!!!! Moglabym tak zawsze!:):):) Wiesz DOminatorku:) faktycznie 200km - to nie tak daleko...uważaj bo jeszcze wsiąde w pociąg i się zjawię:):):):) ( przy tej sniezycy, to bym wygladala jak balwanek) :):) Mile,ze jestescie...ale gdzie TIP?

Wiem że to sprawa materialna. olewam to:) masażyk hm... nie mogę sie doczekać:) zobaczcie tą stronę - chociaż może jesteście za młode jest co powspominać:) http://212.191.1.130/~disney/nostalgia/

jaaaaaaaaaaaaaaaa cieeeeee! pani łyżeczka! siedem zyczeń! arabela! ale fajne!!!!! pamiętam większosć:)

jaaaaaaaaaaaaaaaa cieeeeee! pani łyżeczka! siedem zyczeń! arabela! ale fajne!!!!! pamiętam większosć:)