Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

widzę kochani że tak samo jesteście zajęci jak ja! sporo roboty mam dzisiaj znowu! ale widok weekendu jest wspaniały!!!! pozdrawiam i smacznej kawki..... .........ja właśnie idę sobie zrobić! buziaki:) 👄 😍

widzę kochani że tak samo jesteście zajęci jak ja! sporo roboty mam dzisiaj znowu! ale widok weekendu jest wspaniały!!!! pozdrawiam i smacznej kawki..... .........ja właśnie idę sobie zrobić! buziaki:) 👄 😍

Przyznam szczerze, ze wstyd mi,ze tak malo czasu Wam poswiecam..wybaczcie, ale nie mam chwili wytchnienia:(:( Buziaaki dla WAs duze i slodkie!:):):) Dominaator - dowcipy cool... a ja tez kilka wrzucam: Voila: Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jak masz na imie? - Jasiu. - A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy? - Nie. - A czy ty jestes tulowiem krowy? - Nie. - A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa HAHAHA! (zasmial sie szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi: - Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku. - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial. - Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty. No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jasiu, czy ty jestes glowa krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty: - Spierdalaj! Pod knajpę zajeżdża zamówiona przez kelnera taksówka. Kelner pakuje na tylne siedzenie trzech kompletnie pijanych klientów i instruuje taksówkarza: - Tego z lewej pan zawiezie na Kopernika, tego w środku na Kościuszki, a tego z prawej na Spokojną... - Ok, wszystko jasne. Po pięciu minutach taksówka ponownie podjeżdża pod knajpę, a taksówkarz woła kelnera: - Powiedz pan jeszcze raz, gdzie którego zawieźć, bo na zakręcie mi się przemieszali. Do taksówki wsiada mocno podpity facet i mówi: - Na dworzec główny, ale szybko! - Ale my już jesteśmy na dworcu! - protestuje taksówkarz. - Masz tu 50 zł, a na drugi raz tak nie zapierdalaj. Skacowany facet budzi się w wyrku, rozgląda... obok niego na łóżku leży jakaś kobitka. Przygląda się jej i nic z wczorajszego wieczoru nie pamięta. Zagaduje: - My sie chyba znamy? Ona do niego: - No myślę... w końcu jesteśmy już 15 lat po ślubie!

praca wreeeeeeeee............. cóż za pracowity dzień:) ale jutro za to jakie spanko! pośpię sobie do 9;00, bo dłużej nie dam rady zresztą nie lubię bardzo długo spać, bo się źle czuję później:) kupiłam sobie buty wczoraj! humorek miałam, ale po zakupach jeszcze większy! chcecie zobaczyć jakie? hmmm? http://store1.yimg.com/I/harputsadidas_1826_2550000 tylko inne kolory, ciemny brąz i kawa z mlekiem! old school rules!!!

praca wreeeeeeeee............. cóż za pracowity dzień:) ale jutro za to jakie spanko! pośpię sobie do 9;00, bo dłużej nie dam rady zresztą nie lubię bardzo długo spać, bo się źle czuję później:) kupiłam sobie buty wczoraj! humorek miałam, ale po zakupach jeszcze większy! chcecie zobaczyć jakie? hmmm? http://store1.yimg.com/I/harputsadidas_1826_2550000 tylko inne kolory, ciemny brąz i kawa z mlekiem! old school rules!!!

Gość domiantor
Halo. Tu ja. Własnie wróciłem z awarii. Było nieciekawie ale jestem:) Widze że robota wre:) Malinka powiem Ci jedno - przejebane kawały. Trafiłas w mój gust. Po pierwszym tak sie zasmialem że w wszyscy w pracy popatrzeli na mnie jak na debila:) W każdym razie odpadły mi wszystkie tatuaże:) Musli chyba sie zaksiegowała na smierć:)

żegnam się kochani! do poniedziałku:) miłego weekendu:) wypocznijcie! wyśpijcie się! 🖐️ 😍 gorące buziaki 👄 a Ty Dominatorze jedząc malinowy jogurt z musli pomyśl o nas i o Tip! papa

żegnam się kochani! do poniedziałku:) miłego weekendu:) wypocznijcie! wyśpijcie się! 🖐️ 😍 gorące buziaki 👄 a Ty Dominatorze jedząc malinowy jogurt z musli pomyśl o nas i o Tip! papa

witam Was! jestem wypoczęta, wyspana i w dobrym humorze:) weekend minął znowu z prędkością światła 😍

Cześć Wam! Rzeczywiscie weekend minął szybko. Rozpoczynamy wspaniały kolejny tydzień. Pozdrawiam Was gorąco i życze miłego dnia.

HEj !!! Ja tez jestem:):):) ALe fajowo,ze jestescie. ja tez sie nawet wyspalam,chociaz w sobotke rano biegalma na \"Step-a\";) Musli - bucikow jeszcze nie ogladalam,bochcialam jak najszybciej do Was napisac - ale zaraz na nie popatrze!:) Podoba mi sie pomysl malinowy jogurt z musli:):) SUper! OJ Dominator....no.no.jestes jedyny wsrod dwoch ( z TIp - to trzech) naprwde lubiących Cię dziewczyn..uwazaj. bo jak my zbiezemy sily, to wiesz.....:):) Sciska Was mocno i mam nadzieje,ze popiszemy dzisiaj wiecej:) Dominatorku - ciesze sie,ze tafilam w Twoj gust z dowcipem:):):) Buziaki dla Was i Tip - gdziekolwiek ona jest...😘

Jak tam pracusie? Tip jeżeli mnie słyszysz to apeluje o postaranie sie o komputer z internetem:) miał byc w tym tygodniu. Przy takich mrozach to przypomniałem sobie o naszej Nowej Zelandii. Ostatnio co ucichło. Mam nadzieje ze w koncu sie wybierzemy. Nie wycofałyście sie chyba? Po tych wszystkich obietnicach.

jedziemy, jedziemy! nikt się nie wypisuje, nie ma takiej opcji! mam trochę roboty, a potem impreza ----> imieniny koleżanki, więc mnie pewnie trochę nie będzie! 🌻 pójdę sie polenić trochę!

jedziemy, jedziemy! nikt się nie wypisuje, nie ma takiej opcji! mam trochę roboty, a potem impreza ----> imieniny koleżanki, więc mnie pewnie trochę nie będzie! 🌻 pójdę sie polenić trochę!

Tylko sie nie spij. Imieniny w pracy. U nas sie nie obchodzi imienin. Śląsk to chyba jedyny region w kraju gdzie sie tego nie robi. W każdy razie ja nic nie wiem o innych.

też nie cierpie imprez w gronie rodzinnym. prawdziwa z ciebie olschoolowa girl.:)

zbliża sie godzina W i wkrótce Was opuszcze na rzecz pewnie nudnej imprezy u mnie dziisaj zimno jak smok:) ale fajnie, że chociaż deszcz nie pada! jest słonko!!! ślę gorace buziaki👄 moja walizka spakowana! marzę o plaży i masażach! ahhh

zbliża sie godzina W i wkrótce Was opuszcze na rzecz pewnie nudnej imprezy u mnie dziisaj zimno jak smok:) ale fajnie, że chociaż deszcz nie pada! jest słonko!!! ślę gorace buziaki👄 moja walizka spakowana! marzę o plaży i masażach! ahhh

Musli - gratuluje nowych butków!:) Mogą być.....;):):)Na wyjazd - jak znalazł!:) Wypij za nas na imieninkach lampke winka i skonsumuj choc kawalek ciasta!:) Faktycznie o tym wyjezdzie nam sie trozke zapomnialao! Ale ja sie nie wycofuje!!!! Jade na 100%...no wlasnie te masze i wspolne noce sa bardzo kuszące..Jezu razem w jednym łózku!!!! Mniam - super!!! Ale bedzie odlotowo! Tylko, czy Tip czasem nie zrezygnowala?:( Moze trzeba bedzie zrobic szturm na Gdynie:):):)

Tip napewno nie zrezygnowala. Ona jest w pracy odcieta od swiata:) Biedaczka.

Musli pewnie juz nie może sie utrzymac na nogach po takiej ilosci szampana bezalkoholowego:) Jesteśmy z Tobą.

nie, nie alkoholu u nas nie ma:) słodkiego tym razem też nie było (i dobrze bo nie jadam) ale była pizza zjadłam 2 kawałki i mam obiad z głowy! teraz kończę kawkę...:)

nie, nie alkoholu u nas nie ma:) słodkiego tym razem też nie było (i dobrze bo nie jadam) ale była pizza zjadłam 2 kawałki i mam obiad z głowy! teraz kończę kawkę...:)