Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Jak si臋 ciesz臋, 偶e mog臋 dzi艣 tak spokojnie odda膰 si臋 pisaniu do Was - to dla mnie wielka przyjemno艣膰 - tylko 偶e za chwilk臋 wychodzicie z pracy. Szkoda, 偶e ten wiecz贸r sp臋dzimy z daleka od siebie.... Malin贸wka - rewan偶uj臋 si臋 wierszem - mam nadziej臋, 偶e Ci si臋 spodoba tak jak mi (chocia偶 rzadko uderzam w taki romantyzm) Adam Asnyk...\'\'Na pocz膮tku nic nie by艂o..\'\' Na pocz膮tku nic nie by艂o, Tylko przestrze艅 ciemna, pusta; Wtem jej czarne b艂ys艂y oczy i r贸偶owe, 艣wie偶e usta. Od jej spojrze艅, od rumie艅ca Zaja艣nia艂a 艣wiate艂 zorza, A gdy pierwsze rzek艂a s艂owo, Ziemia wysz艂a z g艂臋bi morza. Gdy przebieg艂a ziemi臋 wzrokiem 艢l膮c jej u艣miech, r贸j skrzydlaty Wzlecia艂 ptak贸w i motyli, A spod ziemi wysz艂y kwiaty. Lecz nie istnia艂 jeszcze cz艂owiek, Tylko martwa gliny bry艂a; A偶 nareszcie swym p艂omiennym Poca艂unkiem - mnie stworzy艂a. I zbudzi艂em si臋 do 偶ycia W cudowno艣ci jasnym kraju. Lecz mnie r贸wnie偶, tak jak innych, Wyp臋dzono z tego raju.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Tez sie zegnam i spadam do domku ..,.mam nadzieje,ze na jakies male szale艅stwo:):) Tipus - dzieki za wierszyk, ladny, choc przynaje,ze poezji - nie za bardzo lubie:) Ale szczerze dziekuje!!! Zycze wielu fajnych uniesie艅 i zaskakujacych momentow Do jutra Moje S艂oneczka :):):) 鉂わ笍 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Tez sie zegnam i spadam do domku ..,.mam nadzieje,ze na jakies male szale艅stwo:):) Tipus - dzieki za wierszyk, ladny, choc przynaje,ze poezji - nie za bardzo lubie:) Ale szczerze dziekuje!!! Zycze wielu fajnych uniesie艅 i zaskakujacych momentow Do jutra Moje S艂oneczka :):):) 鉂わ笍 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

witam kochani! szkoda, ze Walentynki s膮 tylko raz - mog艂yby trwa膰 ca艂y rok! :) zabieram si臋 do pracy!!! ufff..

Udost臋pnij ten post

witam kochani! szkoda, ze Walentynki s膮 tylko raz - mog艂yby trwa膰 ca艂y rok! :) zabieram si臋 do pracy!!! ufff..

Udost臋pnij ten post

Witam Was ciep艂o dziewczyny! Musli widze 偶e wczoraj by艂o \"nie藕le\" u Ciebie bo wygl膮dasz na zachwycon膮:) Gratukuje. Ja te偶 nie narzekam;) Mi艂ego dnia Wam 偶ycze a szczeg贸lnie poetce:)

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 Dobry kochani! Ale mnie wczoraj nasz艂o z t膮 poezj膮... rozmarzy艂am si臋 - czas wr贸ci膰 na ziemi臋 Chocia偶 przyznam si臋 Wam po cichu, 偶e jak jestem zakochana to te偶 troch臋 pisz臋...tak wi臋c dominatorek mnie przejrza艂 Mi艂ego dnia Misiaki! Musli - witaj po przerwie! wyspa艂a艣 si臋?

Udost臋pnij ten post

tak, odespa艂am ca艂y tydzie艅! w niedziel臋 by艂am w kinie 馃尰 wczoraj zakupy:) u mnie 艣nie偶y艂o ca艂y dzie艅 wczoraj:) szkoda tylko 偶e topnia艂o!

Udost臋pnij ten post

tak, odespa艂am ca艂y tydzie艅! w niedziel臋 by艂am w kinie 馃尰 wczoraj zakupy:) u mnie 艣nie偶y艂o ca艂y dzie艅 wczoraj:) szkoda tylko 偶e topnia艂o!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2_malinwka
WItam wszystkich, ktorzy kochaj, lubbeda kochac :):):) mam dzisiaj malo czasu, wiec sciskam nacaly dzie艅 mocno:):):) Hej Musli - spioszku..tez bym chciala tak pospac... Hej Tipusiu:) I Dominatorku 馃槝;) Milego dnia....

Udost臋pnij ten post

ho, ho - zakupy i spanie...i kino. Jak mi艂o? Na czym by艂a艣? A wiecie gdzie u kobiety jest punkt \"G\"? ...na ko艅cu wyrazu shoppinG (ten kawa艂 na pewno wymy艣lili faceci)

Udost臋pnij ten post

ho, ho - zakupy i spanie...i kino. Jak mi艂o? Na czym by艂a艣? A wiecie gdzie u kobiety jest punkt \"G\"? ...na ko艅cu wyrazu shoppinG (ten kawa艂 na pewno wymy艣lili faceci)

Udost臋pnij ten post

Tipu艣 ale Ty jestes dowcipna. Powiem Ci 偶e bardzo mi sie to podoba. Kurcze szkoda 偶e nie mo偶eny sie wszyscy gdzies spotkac. Nie ma to jak tacy dowcipni ludzie razem:)

Udost臋pnij ten post

bardzo fajny dowcip! by艂am na \"kontrolerach\", w臋gierski film. bardzo mi si臋 podoba艂:)

Udost臋pnij ten post

bardzo fajny dowcip! by艂am na \"kontrolerach\", w臋gierski film. bardzo mi si臋 podoba艂:)

Udost臋pnij ten post

Musli: tytu艂 filmu gdzie艣 s艂ysza艂am, ale nic poza tym nie wiem. Ostatnio chcia艂am p贸j艣膰 na \"呕ycie jest cudem\" Kusturicy - s艂ysza艂am, 偶e nie藕le mo偶na si臋 po艣mia膰... Domiku: ciesz臋 si臋, 偶e doceniasz moje poczucie humorku. Akurat dzisiaj mam wen臋 i og贸lny przyp艂yw rado艣ci...(mo偶e to forum tak na mnie dzia艂a) A Malin贸wka przekraczy艂a ju偶 chyba plan 10-letni...

Udost臋pnij ten post

Zjad艂y j膮 papiery....potwory jedne. Zachcia艂o im si臋 malin w 艣rodku zimy.... Malin贸wka: otw贸rz okno i pozb膮d藕 si臋 nadmiaru z biurka! Telefon mo偶na wy艂膮czy膰 z gniazdka, w Outlook`u w艂膮czy膰 funkcj臋 nieobecno艣ci.....i w og贸le wyj艣膰 na spacer!

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki Domi polecam Ci polsk膮 stronk臋 www.zbrodnia.of.pl :) pracuj臋.......

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki Domi polecam Ci polsk膮 stronk臋 www.zbrodnia.of.pl :) pracuj臋.......

Udost臋pnij ten post

Co艣 znalaz艂am...mi艂ego czytania Dw贸ch starszych pan贸w siedzia艂o w parku i rozmawia艂o o swoim 偶yciu seksualnym. Jeden ju偶 nie m贸g艂, drugi wr臋cz przeciwnie - tryska艂 witalno艣ci膮. Zapytany o sw贸j sekret wyjawni艂, 偶e codziennie jada 偶ytni chleb i to znakomicie wp艂ywa na jego potencj臋. Podekscytowany drugi dziadek szybko uda艂 si臋 do sklepu spo偶ywczego. - Poprosz臋 chleb 偶ytni! - wo艂a. - Ca艂y bochenek czy krojony? - pyta sprzedawca. - A co za r贸偶nica? - Jak b臋dzie pokrojony, to szybciej panu stwardnieje. - Kurwa! - z艂o艣ci si臋 dziadek - To znaczy, 偶e wszyscy znali t臋 metod臋 opr贸cz mnie? W autobusie na jednym z krzese艂 siedzi dziewczyna, obok stoi starsza pani. Babcia 艣widruje dziewczyn臋 wzrokiem, w ko艅cu nie wytrzymuje i mowi: - Mo偶e by tak pani ust膮pi艂a miejsca? - Nie mog臋 - dziewczyna na to. - A dlaczego? - Jestem w ci膮偶y! - Hmm, w ci膮偶y, akurat. I taki p艂aski brzuch? A d艂ugo jest pani w ci膮偶y? - P贸艂 godziny. Jeszcze mi si臋 nogi trz臋s膮

Udost臋pnij ten post

Co艣 znalaz艂am...mi艂ego czytania Dw贸ch starszych pan贸w siedzia艂o w parku i rozmawia艂o o swoim 偶yciu seksualnym. Jeden ju偶 nie m贸g艂, drugi wr臋cz przeciwnie - tryska艂 witalno艣ci膮. Zapytany o sw贸j sekret wyjawni艂, 偶e codziennie jada 偶ytni chleb i to znakomicie wp艂ywa na jego potencj臋. Podekscytowany drugi dziadek szybko uda艂 si臋 do sklepu spo偶ywczego. - Poprosz臋 chleb 偶ytni! - wo艂a. - Ca艂y bochenek czy krojony? - pyta sprzedawca. - A co za r贸偶nica? - Jak b臋dzie pokrojony, to szybciej panu stwardnieje. - Kurwa! - z艂o艣ci si臋 dziadek - To znaczy, 偶e wszyscy znali t臋 metod臋 opr贸cz mnie? W autobusie na jednym z krzese艂 siedzi dziewczyna, obok stoi starsza pani. Babcia 艣widruje dziewczyn臋 wzrokiem, w ko艅cu nie wytrzymuje i mowi: - Mo偶e by tak pani ust膮pi艂a miejsca? - Nie mog臋 - dziewczyna na to. - A dlaczego? - Jestem w ci膮偶y! - Hmm, w ci膮偶y, akurat. I taki p艂aski brzuch? A d艂ugo jest pani w ci膮偶y? - P贸艂 godziny. Jeszcze mi si臋 nogi trz臋s膮

Udost臋pnij ten post

Ale jestes super Mus. Dzieki za link. Poczytam w domu. Bede m贸g艂 nawiaza膰 z Toba dialog:) I like it:) Dzieki jeszcze raz:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Tipu艣 dzisiaj b艂yszczy:) To ja cos dorzuc臋: Przychodzi kobieta w 8mym miesi膮cu do lekarza i m贸wi: - panie doktorze, jako艣 niedobrze si臋 czuj臋. Co艣 mi si臋 chyba z dzidziusiem dzieje, m贸g艂by pan popatrze膰? Kole艣 kaza艂 si臋 rozebrac, po艂o偶y膰 na kozetce i roz艂o偶y膰 nogi. Kobita tak zrobi艂a, go艣膰 zagl膮da i krzyczy: - o kur..., o ja pier... o Jezus Maryja, o niech mnie, o kurde, .... Tadeeeeek, chod藕! Przyszed艂 drugi go艣ciu, zajrza艂 te偶 mi臋dzy nogi kobiecie i razem prze偶ywaj膮: - kurde, ja pier...., o ja cie nie mog臋 .... mo偶e lekarza trzeba zawo艂a膰? - to panowie nie s膮 lekarzami? - pyta wydygana kobieta. - nie, my tylko malujemy gabinet ... Przychodzi do domu 偶ona z zebrania feministek i m贸wi: - Z艂uchaj Zenek, od dzi艣 b臋dziesz: gotowa膰, pra膰, odkurza膰, zmywa膰, podlewa膰 kwiatki i chodzi膰 na zakupy. - A jak nie to co? - To nie chc臋 ci臋 widzie膰. No i go nie widzia艂a, jeden dzie艅 drugi i trzeci, a czwartego co艣 zobaczy艂a - bo jej opuchlizna z oczu zacz臋艂a schodzi膰 Przez pustynie zasuwa kangur. Zatrzymuje sie. Z torby wysuwa sie glowa pingwina. Pingwin rozglada sie i puszcza pawia. W tym samym czasie na biegunie polnocnym maly kangur tupie z zimna i cedzi: - p***dolona wymiana studentow!!!

Udost臋pnij ten post

Tipu艣 kwa艂y przednie! :) Domi to moja ulubiona strona:)

Udost臋pnij ten post

Tipu艣 kwa艂y przednie! :) Domi to moja ulubiona strona:)

Udost臋pnij ten post

kochani jak widzicie nie jestem dzisiaj zbyt rozmowna - ale uwierzcie mi to przyczyny niezale偶ne ode mnie!!!!! jeden dzie艅 urlopu wystarczy by by膰 zawalonym papierami!

Udost臋pnij ten post

To mo偶e okre艣lisz m贸j profil psychologiczny. Zobaczymy jak opanowa艂a艣 medycyne s膮dow膮:)

Udost臋pnij ten post