Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Spałam. Tobie to dobrze. Czyli jestes bardzo ladna. No to witaj w klubie:) Ja sie już zegnam bo musze 10 minut wczesniej wyskoczyc:) PAPA Milego weekendu. Zajrze tu jeszcze. Buziaki dla pań. Max siema!

UV - ja toze blizniak!;) Ale czad!!! Podajmy sobie dlonie! 🖐️ No to zycze wypoczynku w weekendzik i moze jakis fajnych uniesien ..w chmury:):):) Buziaczk dla Was wszystkich - dla dziewczyn w policzki, a dla mezczyzn w usteczka:):):)😘 😘 😘 Zaraz bede rozkoszowala sie urokami weekendu, jeszcze tylko 12 minut!!!!!:) Sciskam.. w pasie i narazie:):)

hehe:) no stary nie jest ale za młody też nie! gadamy o polityce! hehe:) wkrótce będę musiała mu ustąpić miejsca bo nade mną też jest lampa do wymiany! no to dawaj Domi! czekam! drabiny nie musisz brać! zielonooka ciemnowłosa? hmmm? Malinko mamy konkurentkę! żartuję! :)

hehe:) no stary nie jest ale za młody też nie! gadamy o polityce! hehe:) wkrótce będę musiała mu ustąpić miejsca bo nade mną też jest lampa do wymiany! no to dawaj Domi! czekam! drabiny nie musisz brać! zielonooka ciemnowłosa? hmmm? Malinko mamy konkurentkę! żartuję! :)

no pa kochani miłego weekendu czyli zostaję sama z ...panem elektrykiem....hehe papa a może ktoś jeszcze jest?

Dominatorku: dzięki za troskę. Mam nadzieję, że dziewczyny też przeczytały...wszyscy powinniśmy uważać - jesteśmy przecież niezastąpieni Malinówka: spróbuję to uporządkować Malinówka: Łódź, urodziny w czerwcu, 176 cm, 29 lat, (znaki szczególne: wesoła, słodka, dojrzała, w sam raz do zjedzenia i bardzo żywiołowa dziewczyna) Musli: Poznań, urodziny w lipcu, 173 cm, 25 lat (zakochana w rowerze i morzu, pracowita i smaczna) Dominator: Katowice, urodziny w listopadzie, 180 cm, 27 lat (roześmiany mężczyzna, lubi masaże i kobiety bez zahamowań, wielki odkrywca Nowej Zelandii) Max: małe miasto nad morzem (?), urodziny w czerwcu, 180 cm, 27 lat (znaki szczególne: sympatyczny raczek) Fiołek: Warszawa, urodziny w czerwcu, wzrost? 27 lat (kocha polne kwiaty i pewnie bardzo rozrywkowa jak wszystkie kobiety-bliźniaki) Tip: Gdynia, urodziny w kwietniu, 27 lat, 160 cm (romantyczna i wesoła, uwielbiam góry i od niedawna salsę) Jak coś pomyliłam - to piszcie

To juz dzis ostatni moj wpis.:( Tip, jestes cool\'owa.Zrobilas cudne podsumowanie, w koncu ktos zebral wszystko do kupy!:):):) Sprostowanie malutkie...- moj wzrost o 3 cm, mniejszy: 173!:):) A reszta - wspaniale:):)Buziaki jeszcze raz i sicskam ..malinowo:):):)

hej ludzie, ale rozpisaliscie sie, chwile mnie nie bylo i prosze..... jestem przywalony robota, juz weekend i dawno powinienem byc w domu a tu prosze.... Tipus - swietne podsumowanie, rewelacja !!! TIPUS RULES !!, witam fiolka z wawki, hmm wreszcie lepsze sa proporcie: 4:2... brzmi rozsadnie. ja sie juz powoli zegnam i wracam do pracy, zeby dac nie siedziec w biurze do polnocy. ale bedzie niezla impra, 4 gorace wysaunowane, piekne ciala kobiece w moich i dominatora raczkach.... domek, to sie nazywa weekend w wa-wie. troche dobrych trunkow i odplywamy... jak my wyrobimy kondycyjnie, chlopie od dzis ostry trening, bo inaczej bedzie krucho. bedzie przedsmak nowej zelandii tymczasem wielkie buziaki 👄 dla dziewczyn i graba dla doma 🖐️.

Juz pisze z domu:) Tipus jestes nalepsza pod słoncem. Naprawde. Nie wiem czy ktos jeszcze pracuje. Moze sie odezwie. jak nie to....... nie:)

no jestem! jeszcze siedzę! pan już poszedł! ale mam lampy! sssssuuuper!!!

no jestem! jeszcze siedzę! pan już poszedł! ale mam lampy! sssssuuuper!!!

za długo tu nie wysiedzę bo mi psycha siądzie! już ledwo widzę! widzę że Max już sie rozmarzył! hehe...:) przedsmak Nowej Zelandii mówisz? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale fajnie! Tipuś gratuluję podsumowania! też o tym myślałam ale mnie uprzedziłaś! dobra robota! 👄

za długo tu nie wysiedzę bo mi psycha siądzie! już ledwo widzę! widzę że Max już sie rozmarzył! hehe...:) przedsmak Nowej Zelandii mówisz? mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale fajnie! Tipuś gratuluję podsumowania! też o tym myślałam ale mnie uprzedziłaś! dobra robota! 👄

trenujcie chłopaki trenujcie 👄 żebyście nam nie padli .......w połowie drogi hm hm:)

trenujcie chłopaki trenujcie 👄 żebyście nam nie padli .......w połowie drogi hm hm:)

mus biedaku. chcialbym Ci pomóc. szkoda że jeszcze musisz pracowac. a ja trenuje juz od miesiaca:)

to świetnie! chyba się powoli już pożegnam! już powieki mi same opadają! zamiast siedzieć w pubie siedzę tutaj i robię kretyńskie wydruki! ale lampy mam super i to mnie bardzo cieszy, ponieważ poprzednie były beznadziejne - strasznie oczy bolały, a teraz jest tak ptzytulnie, takie ciepłe światło! to miłego weekendu (i trenuj dalej) :) trzymajcie sie do poniedziałku! buziaki dla chłopców! 👄👄 i dla dziewcząt 👄👄👄👄

to świetnie! chyba się powoli już pożegnam! już powieki mi same opadają! zamiast siedzieć w pubie siedzę tutaj i robię kretyńskie wydruki! ale lampy mam super i to mnie bardzo cieszy, ponieważ poprzednie były beznadziejne - strasznie oczy bolały, a teraz jest tak ptzytulnie, takie ciepłe światło! to miłego weekendu (i trenuj dalej) :) trzymajcie sie do poniedziałku! buziaki dla chłopców! 👄👄 i dla dziewcząt 👄👄👄👄

Są ostre ale fajne:) Lekarz ginekolog miał bardzo cięśki dyżur,10 porodów,10 skrobanek,10 porodów, 10 skrobanek .Już ma wychodzić ze szpitala,nagle dzwoni jego kumpel po fachu: -Ty stary,nie moge dzisiaj przyjść,mógłbyś mnie zastąpić?Proszę,kiedyś się odwdzięcze! -No dooobra,echh.. I znów 10 porodów, 10 skrobanek, 10 porodów, 10 skrobanek.Facet już prawie nieprzytomny schodzi z dyżuru i idzie do domu.Idzie przez park i siada zmęczony na ławeczce aby odpocząć,a tu do niego się przysiada dziwka i mówi: -Koleś,daj dwie dychy to ci cipę pokażę!! Na kongresie medycznym zasiadl przy piwlu lekarz z PL , USA i Rosji. Zaczęłą się dyskusja na temat leczenia ran pourazowych. Rusek mówi: - U nas kombajn urżnął gościowi dwie nogi, to my je wydobyli z pojemnika ze zbożem przyszyli specjalnymi nićmi - posmarowali klejem i facet za dwa tygodnie już mół na nich kuśtykać. A półroku pózniej tańczyła na weselu córki. - Facet z USA mówi - u nas piła łańcuchowa urżnęła farmerowi rękę. Po posmarowaniu specjalnym klejem facet po trzech dniach mógł w niej już trzymać łyżkę!!! - Eeeeeeee u nas te pierdoły nie są potrzebna. Mówi lekarz z PL. Wyobraźcie sobie że u mnie na oddziale we czterech całą noc rżniemy pielegniarkę a o nas bez żadnego kleju rano idzie do domu!! Małe miasteczko w Alabamie. Na �rodku chodnika leży murzyn z pięcioma kulami w głowie i dziesięcioma w brzuchu i klatce piersiowej. Przechodzi szeryf, pochyla się nad trupem i mamrocze: - Cholera, dwadzie�cia lat szeryfowania, ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem Pa musli:) Buziaki dla ksiegowej😘

ostre ale spoko:) pa buziaki dla informatyka 👄 (hehe)

świetne dowcipy Domi, dobrej nocki dla was wszystkich, papapa od zasypanego śniegiem fiołka odezwę się w poniedziałek

Tipuś jest najlepsza pod słońcem, bo słoneczkiem jest Dominator. Ja już jestem w domku. Jakby ktoś chciał popisać to zapraszam. Miłego czytania...i odlotowego weekendu, żeby się nigdy nie skończył Jedzie facet BMW i złapał gumę. Zatrzymał się na poboczu i zmienia koło. Podjeżdża mercedes wysiada gościu i się pyta: - Co pan robi? - Odkręcam koło - odpowiada facet. Ten z mercedesa bierze kamień wali w szybę i mówi: -To ja wezmę radio. Przychodzi baba do lekarza i kładzie się na kozetce. Lekarz: Co się pani tak rozkłada? Baba : A co mam gnić w poczekalni?! Przychodzi baba do lekarza, a lekarz pyta : - Ile ma Pani lat Ona na to : - 52 Lekarz się zamyślił, cos pokompilował w głowie i mówi : - No i więcej nie będzie!

witam wszystkich! weekend jak to weekend przemknął jak światło! chyba jestem uzależniona od zakupów hehe! znowu kolejne nowe spodnie i kolejna kurtka! ale czego się nie robi aby poprawić sobie humor! za to wczoraj cierpiałam strasznie! nie mogłam :( sobie poradzić z bólem głowy! nie wiedziałam co z nią zrobić, gdzie ją wsadzić! hehe ale dzisiaj już spoko! zaczynam robotę! nowy tydzień! 😍

Witam Panie i Pana! Powiem Wam że nie umie dojść do siebie po weekendzie. Troche poszalałem i wszystko mnie boli:) Ale czas wrócic do rzeczywistości:( Mus gratuluje zakupów. Szkoda że nie moge Cie zobaczyc w nowych ciuszkach;) Milego dnia.