Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Tipusiu Kochana;) chodze na Stepa:) - bardzo milutkie zajecia....mozna duzo stracic energii, zlosci i kiepskiego humorku! Biegam tam 2 x w tygodniu - fajna sprawa. Teraz mialam cwiczenia z obciazeniem na nozkach - stad bola mnie miesnie nozek...:(

Tip: nie wpuści w maliny, prędzej ucieknę w fiołki Malinówka: masz rację, wcześniej, jak byłam młodsza jakoś tak wolniej czas mi upływał. Czasami mam nawet wrażenie, że mi przecieka między palcami. Chciałabym tyle zobaczyć, wielu rzeczy jeszcze nie widziałam, robię kilka rzeczy naraz i najczęściej żadnej z nich nie mogę skończyć, (czyżby wyłaził brak organizacji? :-( ) co do wspólnego łoża: losowanie? czemu nie albo co jakiś czas wymiana? ;-D

ojej ale mam zaległośći! w czytaniu! miałam małe problemy z netem! ja też się piszę na masaże!!!!!!!! żegnam się kochani bo wkrótce opuszczam to miejsce! maxio współczuję Ci takiej jazdy...

A u mnie sieć to chyba miała przerwę w pracy...nie bardzo wiem co się działo - \"zjadło\" mi całą wypowiedź Może jutro więcej popiszemy. pa, pa

hello! dzisiaj mnie nie będzie ubolewam nad tym! do jutra kochani i miłego dnia! 😍

hello! dzisiaj mnie nie będzie ubolewam nad tym! do jutra kochani i miłego dnia! 😍

Dzień Dobry kochani! Jak się macie? Dużo pracy?

Witam kochani! Udalo mi sie na chwile Was odwiedzic bo nie wiem co bedzie później ale mam tyle pracy że nie wiem co sie dzieje. Wszysko mi sie na głowe zwalilo. Nawet nie mam czasu poczytac o czym wczoraj rozmawialiscie. Obiecuje że to nadrobie i odpowiem na wszystkie pytania. W kazdym razie życze Wam milego dnia i przyjemnej pracy:) Wasz Domi:)

Witajcie Kochani!😘 U mnie zapowiada sie pracowity dzien - jak to wtorek:( Ale jesem i bede z Wami myslami przez caly czas!:) Fiolku - nie spac prosze w czasie pracy!!!POBUTKA!!!!!!!!!!!!:):):) Marsz- zrobic sobie kolejna, \"zdrowa\" kawke! Buziaki dla Was Zamelduje sie znow za jakis czas.. O rany,kazdy dzis zalatany.albo nieobecny (szczesciarze) :)

tak szczerze mówiąc, to nie jestem w pracy :-D lenię się w domu, a powinnam zabrać się po pierwsze do wkuwania, a po drugie przygotować projekt umowy, ale mi się nie chce. Kręcę się po domu i udaję, że sprzątam. Wynajduję tysiące rzeczy, żeby tylko za to się nie zabrać. Pocieszam się, że mam czas do końca tygodnia

No. nareszcie mam czas żeby coś napisac do moich ulubionych malinatorów:) Właśnie nadrabiam lekturę \"malinowy dominator\" rozdzial 28 i 29:) Widze że temat wieku w naszym wiekU:) to tema rzeka (ale zdanie:)) Też dużo rozmyslam ale doszedlem do wniosku że jestem młody i wszystko przede mną i przed Wami (chociaz malinka to juz chyba sie nie łapie:)) No i rozdzial 29 czytam a tu dzisiaj zapracowany naród. Co za ludzie:) Pozdrawiam Malinke, Mus, Tipusia, UV i Maxa C U :)

ja też skończyłam ( przed chwilą) projekt, posiedziałam dziś solidnie i muszę przyznać, że jestem z siebie dumna :-) tylko co będę robiła do końca tygodnia? Już wiem: sauna, kąpiele bąbelkowe i może jakies małe zakupki ciuchowe, mam ochotę kupić sobie jakieś nowe butki - na tym punkcie mam fiołka :-D

wiecie co kochani właśnie siedzi u mnie przyjaciółka, pijemy.... brandy, pewnie jutro nie uda mi się nawet dojść do koma, ale co tam, projekt treba upić ja mam dobrze, na staż aplik. dopiero we czwartek, a ona musi jutro wstać. hi hih hihihi do jutra 😘

uuu będę miała juto kaca jak malinka, ale co tam, mam nadzieję, że wspomożecie koleżankę w potrzebie? i podeślecie pyszne musli na śniadanko?

Fiołku żyjesz? hmmm? witam Was! pije kawkę:) pozdrawiam Was:)

Witajcie! UV i Fiolek to ta sama? Chyba tak. W kazdym razie trzymaj sie i lecz kaca:) Milego dnia no i nie przepracujcie sie:)

Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny Jasia i oczywiście zadaje Jasiowi standardowy zestaw pytań : - A ile masz lat ? - Siedem ... - A do kościółka chodzisz ? - Chodzę ... - Co niedziela ? - Co niedziela .. - Z całą rodziną ? - Z całą ... - A do którego ? - Do Carrefoura ....

Witam wszystkie malinatory! Fiołku - nie więdnij! Nawodnij się i kac minie. Dominatorku: powiesz nam coś o swoich preferencjach muzycznych? Mam nadzieję, że dziś coś więcej napiszemy, bo już się za Wami ogromnie stęskniłam (w końcu cały dzień!)

O kurde! Ale fajny kawał!... Dominatorku: czekam na więcej.

Moje preferencje muzyczne. Hmm... Obecnie nie mam jakis sprecyzowanych. W sumie lubie i mocniejsze dzwięki i słabsze. Słucham muzyki rockowej jak i r\'n\'b czy pop. Jedno powiem że nie cierpie typowej komercji (hate it) W życiu przeszedlem przez różne nurty muzyczne.

w życiu takiego kaca nie małam. dobze ze jestem w domu, a nie w w kancekalarii